Banner for tandlægen.dk - Ikast

tandlægen.dk - Ikast Anmeldelser

Strøget 12, 7430 Ikast, DK

Jeg kan kun varmt anbefale tandlægen.dk i Ikast. Jeg blev taget imod af høflige, smilende og forstående mennesker. De lyttede og fik mig til at slappe af. Jeg har tinnitus med smerter i venstre ø... Se mere

Klinikassistenten? stod for mit 7 måneders tjek idag. Hun var skøn, snaksagelig, behagelig og vil helt klart anbefale hende! Receptionisterne gør det super godt og er gode til at ringe og tilb... Se mere

Mine varmeste anbefalinger!!!! Jeg har Ditte, som hver gang møder mig med nærvær, omsorg og forståelse for min frygt. Hun tager sig god tid - lytter og gør oplevelsen så god som mulig - med bagg... Se mere

En rigtig god oplevelse, de er meget imøde kommende, har haft tandlæge skræk får nogle år tilbage, det fik tandlæge Ditte kureret, så nu går jeg frivilligt til tandlægen når de sender bud efter mig. K... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Strøget 12, 7430, Ikast, Danmark

• 97151060

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.300 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og beslutsom på en total…

Hurtig og beslutsom på en total betrykkende måde 😊😊

5. februar 2023

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du har lyst til at dele dit besøg med os på Trustpilot.

Fantastisk service

Altid smilene og hjælpesomme med arbejder. Gøre alt for at give den bedste behandling. De har fuld omsorg over for patienterne…

18. januar 2023

Kære Sevda,

Tak for din fine anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du altid bliver mødt af smilende og hjælpsomme medarbejdere i klinikken, som gør alt for at give den bedste behandling.

tandlægen.dk Ikast

Da jeg har tandlæge skræk

Da jeg har tandlæge skræk, blive jeg taget alvorligt og blev behandlet så pænt , en rigtig god oplevelse 😊👍🏼

8. januar 2023

Kære Christina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi ved at rigtige mange har tandlægeskræk, og derfor gør vi os umage, så vores patienter får en tryg oplevelse i vores klinik. Det er derfor dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik trods din tandlægeskræk.

tandlægen.dk Ikast

Rigtig dejligt sted at komme på tros af…

Rigtig dejligt sted at komme på tros af at jeg ikke kan lide at komme til tandlæge
Men de er søde og hjælpsom så jeg overkommer min skræk. Så helt klart et super sted at få tjekket sine tænder

5. januar 2023

Kære Danny,

Tak for din fine anmeldelse. Omsorgen til vores patienter og deres tænder er vores højeste prioritet. Det er derfor dejligt at høre, at vores søde og hjælpsomme medarbejdere har været med til, at du kom over din tandlægeskræk. Vi er glade for, at du synes vores klinik er et rigtigt dejligt sted af komme.

Klinikken hjalp os

Klinikken hjalp os, da vi stod med en akut situation, som andre ikke havde tid til. De havde de egentlig heller ikke, men fik med klienters hjælp skubbet rundt på tingene. Søde og dygtige tandlæger og klinikassistenter 👍🏻

26. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast

Kære Anne. Tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik. Vi er kun glade for, at vi havde mulighed for at træde til og hjælpe, da du behøvet vores hjælp. I tandlægen.dk prioriterer vi, at kan vi flytte rundt og få plads til en akut patient gør vi meget for, at det kan lade sig gøre. Det er ikke rart at stå med et tandproblem, som der kræver behandling. Ekstra dejligt er det, at du oplevede søde og dygtige tandlæger og assistenter, det vil vi lade gå videre til dem alle.

Hurtig og grundig

Hurtig og grundig. Opmærksom

7. december 2022

Kære Dorte,

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en grundig behandling, som gik hurtigt.

Helt igennem super godt

Imødekommende modtagelse i receptionen. En fantastisk tandlæge som hele tiden fortalte og gjorde opmærksom på, hvad hun gjorde og hvorfor. Jeg har altid haft mega tandlægeskræk, men skrækken blev gjort til skamme her.
Tak for en fantastisk behandling. Jeg kommer igen.

23. november 2022

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det er fantastisk at høre, at du fik en imødekommende modtagelse, da du trådte ind ad døren. Omsorgen for dig og dine tænder er vores første prioritet. Derudover lægger vi stor vægt på information og at have en god dialog med vores patienter omkring deres behandling. Det gør os derfor stolte at høre, at din tandlæge gjorde et godt stykke arbejde og informerede dig undervejs, så din tandlægeskræk blev gjort til skamme.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

Kære Linda,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en dejlig personlig behandling, da du besøgte vores klinik. Vi ønsker altid at have en god dialog med vores patienter, så vi sammen kan finde den behandling der passer bedst til den enkelte patient.

Vi er glade for, at du har lyst til at give os en anmeldelse på Trustpilot og at dit besøg fortjener fem flotte stjerner.

Altid fantastisk service.

21. november 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast

Hej Kim. Tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik for altid fantastisk service, bedre anbefaling kan man ikke ønske sig. Vi er kun glade for, at vi kan servicere dig og ser dig som den du er og forstår at give dig en god oplevelse og behandling, når du kommer i vores klinik. I tandlægen.dk er vore grundlæggende drivkræft, at vi ser patienten som et menneske end mere som en patient, så dejligt du oplever dette, når du kommer til behandling, her i Ikast. Vi glæder os til at se dig igen, Kim.

Super professionel behandling.

Super professionel behandling.
Jeg følte mig tryg lige fra starten.

8. november 2022

Hej Anette.
Tak for dine 5 flotte stjerner for superprofessionel behandling. Dejligt er det for os at vide, at du føler dig tryg når du kommer til behandling - sådan vil vi nemlig gerne at det er, når man kommer her i vores klinik. I tandlægen.dk lægger vi stor vægt på, at alle patienter trygt kan komme til behandling og vi gør alt vi kan for at informere skabe trygge rammer.
Mange hilsner tandlægen.dk Ikast

Søde og venlig tandplejer!

Søde og venlig tandplejer, god til at informere om hvad der blev kontrolleret og Meget grundig.
Super oplevelse!

31. oktober 2022

Kære Jakob,
Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.
Det gør os glade, at du føler dig mødt af søde og venlige tandplejere, som både var gode til at informere dig omkring hvad der blev kontrolleret og var grundige, så din oplevelse blev super. Tak fordi du tager dig tid til at dele din gode oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

tandlægen.dk Ikast

Vis anmeldelser på alle sprog. (232 anmeldelser)