Jeg kan kun varmt anbefale tandlægen.dk i Ikast. Jeg blev taget imod af høflige, smilende og forstående mennesker. De lyttede og fik mig til at slappe af. Jeg har tinnitus med smerter i venstre ø... Se mere

Som tilflytter skulle jeg finde en ny tandlæge. - Det har været det allerbedste valg jeg tog. Sikke en stab af imødekommende - kompetente & omsorgsfulde medarbejdere. Tak for at jeg landede lige ho... Se mere
Mine varmeste anbefalinger!!!! Jeg har Ditte, som hver gang møder mig med nærvær, omsorg og forståelse for min frygt. Hun tager sig god tid - lytter og gør oplevelsen så god som mulig - med bagg... Se mere
Strøget 12, 7430, Ikast, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rebecca giver altid en top fin behandling og har en kompetent måde at optræde på

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Venlig betjening og imødekommende,god dialog

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Jeg synes ikke om at gå til tandlæge 🦷

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Jeg kan kun varmt anbefale tandlægen.dk i Ikast.
Jeg har tinnitus med smerter i venstre øre. Høje lyde trigger smerterne ekstra meget. Tandlægen, Amalie og assistenten, Hajer, lyttede med forståelse og jeg følte at de tog mig seriøst.
Amalie var ekstra forsigtig og advarede mig hver gang hun skulle lave noget med høje lyde. Det gik hurtigt, præcist og professionelt. Jeg siger mange tak.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Kan klart anbefales også hvis man har tandlæge skræk. Er super tilfreds. Flink og lyttende personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Oplyser ikke korrekte priser hverken på hjemmesiden eller på klinikken. Når du står ved kassen er det så en langt højere pris end oplyst. De undskylder sig med lovgivning.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Fin behandling og god rådgivning til forebyggelse fremover

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Alt til ug og sikke en flot klinik i der har fået. Blev behandlet af tandplejer Janne og hun er så grundig samt fortæller undervejs, det synes jeg er super dejligt. Min varmeste anbefaling herfra.
Maj

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
De er imødekommende, dygtige medarbejdere et rart sted at komme
Kan varmt anbefale dem

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Alle er søde, forstående og imødekommende.
Fagligheden synes også at være i top 👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Super behagelige og meget kompetente

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Knækkede en tand og da jeg var langt væk fra min egen tandlæge var de så søde at give mig en tid med det samme
Ps første gang jeg er blevet bedøvet uden at mærke stikket med nålen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Som tilflytter skulle jeg finde en ny tandlæge.
- Det har været det allerbedste valg jeg tog. Sikke en stab af imødekommende - kompetente & omsorgsfulde medarbejdere. Tak for at jeg landede lige hos jer. 🙏
- 1000 stjerner til jer.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Dygtige tandlæger og tandteknikere.
Hurtig til at ordne det der skal laves til den aftale pris.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Fantastisk godt håndværk og samtidig behagelig betjening. Resultatet er bare godt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
En rigtig god oplevelse, de er meget imøde kommende, har haft tandlæge skræk får nogle år tilbage, det fik tandlæge Ditte kureret, så nu går jeg frivilligt til tandlægen når de sender bud efter mig. Kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Så glad for Maja hun er dygtig og kompetent til sit arbejde, nem og snakke med.
Det er dyrt at gå til tandlæge men syntes hun holder det på et rimeligt niveau.
Bedste og sødeste tandlæge jeg har haft.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ikast
Spild af min tid at indkalde mig til en rodbehandling for derefter at stille en helt ny diagnose, som jeg ikke havde tid til at forholde mig til 🤷♂️ En diagnose som iøvrigt lige vil koste mig over 25.000 kr 😳😲