For 20 år siden flyttede jeg 40 km bort fra Herlev. Jeg har aldrig haft tanken om at skifte tandlæge. Der er yderligere 2 tilfredse fra familien, som går her. Servicen findes garanteret heller ikke b... Se mere

Min faste tandlæge, Jacob Mørch, er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Han har lært godt efter sin mor, Ulla Mørch, der var min første tandlæge i klinikken. Jacobs klinikassistent,... Se mere
Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlæge... Se mere
Jacob er bare en helt fantastisk dygtig tandlæge. Stille og rolig, forklarer alt, Og sikrer sig at man er med hele vejen uden jag.
Stationsalléen 42, st., 2730, Herlev, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget sød og behagelig både tandplejer og tandlæge jeg mødte i dag.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Godt modtaget, første gang jeg var der, tandlægen havde læst min journal,fra det ‘gamle sted’ så det var som, at jeg havde været der før.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Føler mig tryg og i gode hænder når jeg besøger min tandlæge. Anbefaler dem til andre der overvejer at skifte tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Ok prisleje kompetent og dygtigt personale altid behagelig atmosfære

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Bliver altid positivt mødt og de kender mig. Får en objektiv vurdering og de laver aldrig noget som ikke er nødvendigt.
De er bare professionelle og gør en stor ære i at det de laver er i orden

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Danny er den bedste tandlæge!!
Ham og hans team har som de eneste taget imod min “tandlæge-angst” med åbne arme (har været hos en del!!)
Men de har gjort a jeg idag føler mig i trygge hænder hver gang jeg kommer!! 🙏♥️ Kh camilla

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Det er min nye tandlæge, hvor har jeg været heldig med dette valg, super professionelt, fornuftige priser, Danny Saabye og hans dygtige assistent har virkelig ramt plet på alle områder, 1000 tak

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Oplevede en tandrensning til “ug med X og slange”. Jeg måtte rose min “nye” tandplejer, Pernille H., for en fin oplevelse ifb en tandrensning, som ellers kan være mere eller mindre smertefuld, men jeg mærkede intet der gjorde ondt.
En hyggelig klinik med en rolig atmosfære.😬👍🏻

Venlige i receptionen.
Jeg kom ind til behandling til aftalt tid.
Blev hele tiden informeret, om næste del af behandling, af en venlig tandplejer, der også gav gode råd, der for mig er brugbare.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Professionelt personale. Rigtig god klinik at komme i, hvor man altid får en super fin behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Den mest mærkelig oplevelse. Jeg ringer og får en akut tid grundet on og of tandpine regner med at få det ordnet. Men nej, får at vide jeg har et hul (det havde jeg selv regnet ud) og at de ikke har tid til at lave det. Fik en regning og kom igen en anden dag.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Jeg er bare super glad og tilfreds med det hele - Altid en god oplevelse og atmosfære lige fra man træder ind af døren til man går ud af den igen.. Har anbefalet jer til mange jeg kender..
Mvh. Iben Schultz