Jeg kan varmt anbefale denne klinik og min søde, omsorgsfulde og meget kompetente tandplejer Tine. Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.

God information og behandling - hver gang. Jeg er altid i trygge og professionelle hænder. Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yde... Se mere
Der er altid en positiv stemning både i receptionen og hos tandlægen - min tandlæge Jacob er super god (jeg har tandlægeskræk), Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan... Se mere
- nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Tandklinik
- nr. 1 af de 8 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
- nr. 1 af de 8 bedste virksomheder i Tandplejer
- nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
- nr. 1 af de 9 bedste virksomheder i Tandlæge
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Tandprotesecenter
Stationsalléen 42, st., 2730, Herlev, Danmark
- 44919311
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg kan varmt anbefale denne klinik og…
Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Selvom det at tage til tandlægen altid…
Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlægeskræk på bedste måde. Hun forklarer altid hvad der sker hvornår, og tager sig tid til en. Jeg har været gennem mange tandlæger, også dygtige af slagsen, men Pernille er den mest nærværende og omsorgsfulde tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Jeg fik en tid hurtigt og tandlægen var…
Jeg fik en tid hurtigt og tandlægen var meget professionel

Meget fin behandling …
Altid imødekommende og rigtig fin behandling - er meget tilfreds og får min bedste anbefaling

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Der er altid en positiv stemning både i…
Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan jeg har det - jeg føler mig altid hørt 😜

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Meget venligt personale og en flink og…
Meget venligt personale og en flink og meget kompetent og grundig tandlæge.
Kan anbefales.

Anbefaler
Hej
Jeg har altid haft en rigtig god oplevelse med at gå til tandlægen hos jakob.

God information og behandling
Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yderligere behandling. Jeg var skeptisk til at begynde med, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve den “fordeling”. Men nu har det fungeret upåklageligt i over 3 år, så jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Så længe jeg kan bestemme over mine…
Så længe jeg kan bestemme over mine tænder er jeg godt tilfreds ( de er flinke )

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er meget tilfreds med den tandlægebehandling, jeg har modtaget. Dette sted udmærker sig ved professionalisme og en venlig atmosfære, hvilket gør, at patienten føler sig komfortabel og godt taget hånd om.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Altid den bedste behandling og den…
Altid den bedste behandling og den bedste oplevelse hos jer alle, der er yderst professionelle samtidig med at de er rare og venlige. Det er ikke altid sjovt at skulle til tandlægen, men hos jer føler jeg mig tryg.Tak❣️

Tak!
Jeg har intet negativt at sige:) har altid fået en god oplevelse når jeg har været der.. Og ofte altid muligt at få den samme tandlæge som altid:) tak for en god behandling:)

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
God og behagelig service både fra…
God og behagelig service både fra tandlægen og tandplejeren og kontoret.

Ingen huller
Ingen huller. Flere undersøgelser. En forklaring af resultatet af undersøgelserne og mulighederne for senere behandling.

Altid venlig modtagelse
Man får altid en høflig og god betjening, og alle er søde og rare. Er der forsinkelser på at komme til, får man en høflig besked om dette, og det gør at man er glad og tryg ved at komme der.
Vh Lene W

Besvarelse fra tandlægen.dk - Herlev
Jeg er meget glad for min tandplejer…
Jeg er meget glad for min tandplejer som altid spørger om, hvad der er sket siden sidst. Hun er også god til at notere i min journal.
Alt i alt meget tilfreds.