Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Anmeldelser

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Se mere

Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Se mere

Super professionelle og dygtige... Altid god service og smil. Jeg er flyttet fra byen men kører gerne efter verdens bedste tandlæge. Kan klart anbefale dem.

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Horsensvej 29E, 8722, Hedensted, Danmark

• 75891300

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.375 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendig tandlæge

Elendig tandlæge. Min søn har gået der fra skoletiden.... på intet tidspunkt har de kommenteret eller reageret på det voldsomme slid der var på hans tænder i forbindelse med skæren tænder om natten.
I dag er han en ung mand med en stor regning og voldsomme personlige smerter grundet negligeren fra denne tandlæge.
Jeg et målløs.

15. november 2024

Hej,

Vi er kede af, hvis det er din oplevelse, og henholder os til den dialog, vi allerede har i gang.

Ok oplevelse

Ok oplevelse til trods for min massive tandlæge skræk

14. november 2024

Kære Hanne Irene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, trods din tandlægeskræk.

Super sødt personale

En super god service. Meget personlig behandling.

5. november 2024

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og positive feedback.

tandlægen.dk Hedensted

Super dygtige og professionelle…

Super dygtige og professionelle tandlæger og assistenter i Hedensted.

4. november 2024

Kære Torben,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Venligt personale

Hun forklarede,så jeg nemt kunne forstå, hvad jeg skulle have lavet.

24. oktober 2024

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du modtog gode forklaringer, så du vidste, hvad der skulle ske under behandlingen.

tandlægen.dk Hedensted

Jeg kan varmt anbefale tandlægen.dk…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen.dk Hedensted.
Meget søde og medfølgende personale

24. oktober 2024

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os.

Meget venlige og lyttende

Meget venlige og lyttende . Man får nogle gode råd . God service.

17. oktober 2024

Kære Susan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner til vores klinik.

tandlægen.dk Hedensted

Jeg har en god og dygtig tandlæge

Jeg har en god og dygtig tandlæge, som jeg har haft i flere år

16. september 2024

Kære Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at vide, at du er tilfreds med din tandlæge.

Dygtig

Dygtig, god humor

12. september 2024

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Tandlæge

Fin oplevelse

10. september 2024

Kære Dorte,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores klinik.

Særdeles venlig modtagelse.

Særdeles venlig modtagelse.
Kompetent behandling.

10. september 2024

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at ud har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

De hjalp godt

De hjalp godt, der var fjernsyn og de var gode til at fortælle om mine tænder
- Valdemar 6 år

6. september 2024

Kære Valdemar,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Super dygtig tandlæge

Super dygtig tandlæge. Personalet er meget serviceminded. Lokalerne er rene og pæne. Som patient føler man sig tryg og i gode hænder. Man føler sig set og hørt.

4. september 2024

Kære Vita,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til både vores klinik og personale.

Flinke folk.

Flinke folk.
Ikke nær så meget smerte som man husker. De er gode og håndtere deres fag godt.

31. august 2024

Kære Silas,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

God faglighed og service

Ingen ventetid.
Behagelig rolig atmosfære.
Passende INFO om tandstatus

30. august 2024

Kære Knud Erik,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du fandt atmosfæren behagelig og rolig.

tandlægen.dk Hedensted

Gå glad til tandlægen i Hedensted

Jeg har altid haft det frygteligt når tiden nærmede sig et tandlægebesøg , men efter jeg blev anbefalet jer går det bare så fint

De er bare så venlige og omsorgsfulde, som jeg aldrig før har oplevet

22. august 2024

Kære Helle,

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det gør os stolte at læse, at du har fået nemmere ved at gå til tandlægen efter at have skiftet til vores klinik.

tandlægen.dk Hedensted

Jeg kan varmt anbefale Julie Gudmann.

Jeg kan varmt anbefale Julie Gudmann.

1. august 2024

Kære Mogens,

Tak for din anmeldelse og varme anbefaling af vores dygtige tandlæge.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse, super gode tandlæge og personale .
Har ikke fortrudt jeg valte, skiftede til jeres klinik.
Det var første jeg var der

27. juli 2024

Kære Joan,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i vores klinik, som fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Kun gode oplevelser hos Tandlægen.dk

Altid god og professionel behandling

26. juli 2024

Kære Natasja,

Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du kun har gode oplevelse hos os!