Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Anmeldelser 343

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Tandlægen var som altid super dygtig professionel, venlig og imødekommende, og udførte eftersynet på en måde, så det hele føltes behageligt. Det var lidt anderledes med rensningen af tandplejer... Se mere

Altid en fornøjelse at komme til tandlægen i Hedensted. Søde personale både i receptionen, tandplejer og tandlæger. Jeg ved der er travlt til tider, men de har tid nok at forklare hvad der er/skal la... Se mere

Kombinationen af høj proff. behandling og kæmpe omsorg for mig kan ikke fås bedre. Samtidig er udstyret i klinikken af høj kvalitet. Receptionen er serviceminded og yderst hjælpsomme. Så man kommer gl... Se mere

1. Tandklinik

• 75891300

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3.382 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super tandeftersyn, flot udført

Det var lidt anderledes med rensningen af tandplejeren bagefter, hun var temmelig hård i rensningen, og det var lidt ubehageligt.
suge slangen havde hun svært ved at placere rigtigt, så jeg følte jeg var ved at drukne.
Hun var venlig og høflig , og professionel i sin fremtræden, så dette er overhovedet ikke ment som nogen form for kritik, men måske ville lidt vejledning fra en mere erfaren være godt.
Jeg er super glad for at komme hos jer, møder kun venlige og søde mennesker.
Mvh
Ole

9. juni 2026

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Det glæder os, at du var tilfreds med din behandling, samt fandt både tandlægen og tandplejeren venlige og professionelle.

Vi sætter stor pris på at høre, at du er super glad for at være hos os.

Tillid

Imødekommende personale 😀
God forklaring til behandling 👍🏻

9. juni 2026

Kære Jane,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder os imødekommende og fik en god forklaring af din behandling - det betyder meget for os.

Søde tandplejer, ubehøvlet sekretær

Tandplejere er extremt søde hvis du får den rigtige, direkte respektløse hvis du er uheldig.
Havde en dobbeltid skrevet I min telefon til kl 9:10 får et opkald kl 8:40 at min tid var kl 8:30. Min påmindelses besked jeg fik fra klinikken skriver også 9:10.
Hvorefter jeg bliver snakket til som om jeg var for dum til at se der var 2 beskeder? Der var 1 besked. Jeg spørger ved skranken om det kunne være sent et andet sted og bliver fortalt det er min skyld for ikke at have skrevet det ned som 8:30 selv om jeg havde skrevet det ned? Derefter fik jeg simpelt ikke fyldt hullerne der skulle fyldes da det åbenbart var min egen skyld at jeg gentagne havde fået fortalt at tiden var 9:10.
Elsker den tandplejer jeg ser der men overvejer seriøst at skifte tandlæge da dette ikke er første gang.

5. juni 2026

Kære Lærke,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at der opstod usikkerhed omkring tidspunktet for din aftale, og at du ikke følte dig mødt på en tilfredsstillende måde i situationen.

Vi bestræber os altid på at kommunikere klart og behandle vores patienter med respekt.

Du er meget velkommen til at kontakte klinikken direkte på tlf.: 75 89 13 00, så vi kan gennemgå hændelsen nærmere og få afklaret eventuelle misforståelser.

Tak for din feedback. Den tager vi med i vores arbejde med løbende at forbedre patientoplevelsen.

God dag.

Tandlægebesøget

Dejligt, at komme hos jer!
Altid god behandling af det bedste personale!

3. juni 2026

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder det dejligt at komme hos os.

Det betyder meget for os, at du altid får en god behandling af det bedste personale.

tandlægen.dk Hedensted

Jeg var meget nervøs skulle have…

Jeg var meget nervøs skulle have fjernet overmunden men jeg har aldrig fået så god tandbehandling som i hedensted altid er de søde og føler de rigtige tager hånd om en

29. maj 2026

Kære Oda,

Mange ta kfor din anmeldelse.

Det glæder os, at du har fået så god en behandling hos os.

Dine rosende ord om vores arbejde og væremåde sætter vi stor pris på.

Super bandling

Super bandling

19. maj 2026

Kære Niels,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros til din behandling.

Et rart sted med god personale

Et rart sted med god personale

19. maj 2026

Kære Hannibal,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores klinik rar, samt vores personale gode.

God personale og service

Var inde ved Maj-Britt for første gang til et årligt tjek og tandrensning. Følte mig så godt behandlet, hun var grundig og gav sig tid også med tandrensningen. 5 stjerner fra mig.

Kære Martina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din behandling hos vores tandplejer var grunding samt oplevede en god service.

Vi sætter stor pris på dine flotte 5 stjerner.

Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft

Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at vi er den bedste tandlæge du nogensinde har haft - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Hedensted

Bliver altid mødt af et venligt…

Bliver altid mødt af et venligt personale. Professionel behandling.
Troværdig rådgivning

Kære Gudrun,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid bliver mødt af et venligt personale, samt får en professionel behandling og troværdig rådgivning - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Hedensted

Altid en fornøjelse at komme til…

Altid en fornøjelse at komme til tandlægen i Hedensted. Søde personale både i receptionen, tandplejer og tandlæger. Jeg ved der er travlt til tider, men de har tid nok at forklare hvad der er/skal laves.
Eneste minus er prisen, det er blevet dyrt efterhånden og ved godt det samme gælder andre klinikker.

Kære Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder det en fornøjelse at komme hos os.

Dine rosende ord om både vores personale betyder meget for os.

tandlægen.dk Hedensted

Det er første gang jeg har været hos en…

Det er første gang jeg har været hos en tandlæge, hvor man føler man kan slappe helt af. Fik trukket en kindtand ud, og mærkede intet til det. De har virkelig styr på hvad de gør. Fantastisk personale, fornuftig pris, og et sted jeg helt sikkert benytter fremover. Kan helt sikkert anbefales

Kære Mogens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du følte dig afslappet, samt mærkede at der var styr på tingene.

Vi sætter stor pris på dine flotte ord, samt at du havde lyst til at anbefale os - det betyder meget.

tandlægen.dk Hedensted

Super hurtigt at få en tid.

Super hurtigt at få en tid.
Behageligt og som altid professionel behandling.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en hurtig tid, samt at behandling både var behagelig og altid professionel.

Altid en god oplevelse

Behandling til aftalt tid.
God saglig dialog med behandler.
Venligt og imødekommende personale.

8. maj 2026

Kære Karina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har en god oplevelse hos os, samt er vi glade for, at du kom ind til aftalt tid.

Vi sætter stor pris på at høre, at du fik en god og saglig dialog med din behandlinger.

Dine rosende ord om vores personale varmer.

tandlægen.dk Hedensted

Det var en omhyggelig venlig og dygtig…

Det var en omhyggelig venlig og dygtig tandtekniker, som behandlede mig så stor ros😁

Kære Inger,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores behandler - de betyder meget for os.

tandlægen.dk Hedensted

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos denne tandlæge. Hun fjernede nerven i en tand meget omhyggeligt og professionelt, og var under hele behandlingen både opmærksom og tålmodig med mig. Jeg følte mig tryg og i gode hænder. Kan klart anbefales – 5 ud af 5!

6. maj 2026

Kære Alina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, samt følte dig i trygge og gode hænder.

Dine rosende ord om vores tandlæges væremåde og behandling betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på dine flotte stjerner og anbefaling.

tandlægen.dk Hedensted

Super sød og kompetent tandlæge

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsiteten er knap så stor . Kører gerne efter dem .super søde personale

30. april 2026

Kære Lotte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du ikke havde ondt i maven ved din behandling hos vores tandlæge.

Vi sætter stor pris på, at du gerne vil køre for en behandling hos os, samt dine rosende ord til vores personale.

Positivt og professionelt personale

Positivt og professionelt personale.
Ærlighed omkring den behandling der skal foretages.
Mine spørgsmål bliver besvaret, så jeg føler mig tryg selv i uoverskuelige forløb. Bliver mødt med venlighed og smil hele vejen igennem.
Giver hermed min bedste anbefaling

4. november 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du finder vores personale både positive og professionelle.

Vi er glade for, at du fik dine spørgsmål besvaret, samt følte dig tryg under forløbet.

Vi sætter stor pris på dine bedste anbefalinger.

tandlægen.dk Hedensted

God til at forklare hvad der foregik.

God til at forklare hvad der foregik.
Ellers flink og imødekommende.

22. april 2026

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik din behandling godt forklaret, samt at du fandt os både flinke og imødekommende - det betyder meget.

tandlægen.dk Hedensted

Det var en god oplevelse med effektiv…

Det var en god oplevelse med effektiv behandling

23. april 2026

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse, samt at du fik en effektiv behandling - det er netop, som vi ønsker.