Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Se mere

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.
Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.
Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Se mere
Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Som altid god service og rådgivning. Føler mig altid godt passet på.

Verdens bedste tandlæge
De er meget dygtige, man får fantastisk behandling. Jeg tror faktisk det er første gang jeg er gået glad hjem fra en tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Grundige og virkelig søde. Har været klient mange år og bliver ved med at være der

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
At man altid kommer ind til tiden 😀
Og bliver altid mødt med søde piger ude ved skranken 😀
Og altid sød og rar tandlæge som fortæller hvad der skal og det er stor betydning når man har tandlægeskræk her har jeg altid været tryk 👍👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Go service og søde mennesker 👍
Jeg har været patient hos dem over 20 år

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Havde behov for en akuttid og den fik jeg. Blev godt modtaget og fik god behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Vil bare gerne sige tak for en god behandling. Det var min første gang hos jer og havde Anders som tandlæge. Super hyggelig mand og meget behagelig. Har bestilt tid igen til på mandag for at få ordnet det sidste :) så alt i alt en anbefaling herfra :) Ps. Det eneste skulle være de høje priser hos danske tandlæger!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Tandlægen gav sig tid til at besvare mine spørgsmål. Var tålmodig og blid og følsom med min tandbehandling, noget jeg værdsætter højt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Atieh er den bedste tandlæge jeg har været hos.dygtig, omhyggelig og altid en god oplevelse at blive behandlet hos, selv med tandlæge skræk.

Tandlæge i Greve
Tandlæge virker totalt ligeglad med kunden og taler til mig som var jeg et barn. Taler meget lavt nærmest hviskende. Forrige gang hviskede hun bag min ryg med assistenten, - meget ubehageligt. Jeg har været kunde her i mange år, men siden jeg blev allokeret til en ny tandlæge er min utilfredshed steget betragteligt. Jeg overvejer at skifte tandlæge, - det er udelukkende af praktiske grunde jeg ikke allerede er skiftet. Min kone blev allokeret til samme tandlæge, og hun skiftede til en anden tandlæger allerede efter første undersøgelse.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
God service,rigtig god tandpleje og en meget dugtig tandpleje og så hjelpsom det er jeg er mange bange får en tandlæge.Hun var så sød og hjelpsom at jeg har krefter nok til min næste besøg

Fin service
Rigeligt med bedøvelse uden at tvivle på patient når der skal bores

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Jeg har intet dårligt at sige om dem, de udfører godt og hurtigt arbejde, og tager pænt imod deres patienter.
Jeg har anbefalet dem til mine forældre, min storebror, min svigerinde og min kæreste.
Carsten er en formidabel tandlæge, og han får ikke andet end massere af ros af mig, min tandlæge skræk er formindsket en del efter at have fået ham som min tandlæge.
Mange mange mange tak til Carsten, og resten af personalet.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve
Carsten er det virkelig behageligt menneske og er god til folk med udfordringer. Klinikdamen er altid sød og venlig. Kan kun anbefale denne tandlæge. Han har en kæmpe viden.