Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Anmeldelser

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Se mere

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.

Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Danmark

• 43439898

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.215 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venlig og kompetent.

Venlig og kompetent.

11. juli 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du oplevede os som venlige og kompetente - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Greve

Søde og rutinerede ansatte.Aldrig…

Søde og rutinerede ansatte.Aldrig ubehageligt.

10. juli 2025

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du finder vores personale søde og rutinerede.

God service og søde mennesker

God service og søde mennesker

8. juli 2025

Besvarelse fra tandlægen.dk - Greve

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du blev mødt med god service og søde mennesker.

tandlægen.dk Greve

En tandlæge praksis med mærkbare forbedringer

Denne tandlæge praksis har set en række forbedringer henover det seneste års tid, hvor både kundeservice, patient pleje, og omkostningsniveau er markant forbedret. Borte er de tandplejere og den tandlæge, der havde tvivlsomt faglige forudsætninger og hvor prisen var ekstrem høj. Jeg kan, i skrivende stund juli 2025, varmt anbefale denne tandlæge praksis.

6. juli 2025

Kære Ronni,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du har mærket forbedringer, og det betyder meget for os, at du nu kan anbefale os videre.

tandlægen.dk Greve

Kompetent og venlig behandling.

Kompetent og venlig behandling.

1. juli 2025

Kære Bent,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at din behandling levede op til dine forventninger.

Tryg behandling

Tandlægen og tandplejen gør altid meget for at forklare, hvad de laver. Jeg føler mig tryg i behandlingen

26. juni 2025

Kære Irene,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os, og at vores forklaringer gør en forskel. Vi lægger stor vægt på at informere og inddrage vores patienter i behandlingen – så det glæder os, at det bliver værdsat.

God dag.

Tandlægen.dk Greve

Super kompetent ingen pådutning af…

Super kompetent ingen pådutning af behandling kun gode råd om forebyggende tiltag jeg selv kan gøre

25. juni 2025

Kære Michael,

Mange tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du oplever vores behandling som kompetent. Vi tror på, at gode råd og forebyggelse er vejen til et sundt smil, og det er dejligt at høre, at du værdsætter det.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

God dag,

Tandlægen.dk Greve

Mig og min datter har fået rettet…

Mig og min datter har fået rettet tænder hos Glenn. vi er begge tilfredse med resultatet og den service som vi har fået under hele forløbet.

jeg valgte at beholde dem som min fast tandlæge, da jeg oplever at jeg bliver lyttet til, der er altid en god service fra jeg kommer ind til receptionen til jeg går ud af døren igen. jeg ser ikke konstant udskiftning af personale, dette tyder også på at det er en god arbejdsplads og De har et godt samarbejde i klinikken og at jeg får den samme behandler hver gang.

24. juni 2025

Kære Arife,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget, at både du og din datter har følt jer godt behandlet gennem hele forløbet – og at du har valgt os som din faste tandlæge. Vi sætter også stor pris på dine ord om tryghed og kontinuitet i vores team.

tandlægen.dk Greve

Professionel service fra alle…

Professionel service fra alle personalegrupper

20. juni 2025

Kære Jesper,

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at du har oplevet professionel service på tværs af hele klinikken.

tandlægen.dk Greve

Har haft min gang på klinikken i mange…

Har haft min gang på klinikken i mange år og får altid en god service hos min faste tandlæge.

20. juni 2025

Kære Thea,

Tak for din anmeldelse og for din loyalitet gennem årene. Det er skønt at høre, at du altid føler dig godt taget imod.

God og venlig opmærksomhed

God og venlig opmærksomhed. Faglig kvalitativt arbejde.

18. juni 2025

Kære Christen,

Tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på, at du oplevede både venlighed og høj faglighed hos os.

Behandlingen

16. juni 2025

Kære Mikael,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse.

Dygtig og god

Dygtig og god

11. juni 2025

Kære Margrethe,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever os som både dygtige og kompetente.

tandlægen.dk Greve

Virkelig god oplevelse da jeg fik en…

Virkelig god oplevelse da jeg fik en akuttid pga tandpine. Stort tak til Anders

3. juni 2025

Kære Carsten,

Mange tak for din fine anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og vi sender naturligvis din ros videre til Anders. Det betyder meget for hele teamet at høre, at du havde en god oplevelse.

God dag.

tandlægen.dk Greve

Grundige og fortæller undervejs hvad…

Grundige og fortæller undervejs hvad der laves og godt med råd til egen behandling

22. maj 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede grundighed og god kommunikation undervejs. Råd og vejledning er en vigtig del af det, vi gerne vil give videre.

tandlægen.dk Greve

God service til en der er "bange" for…

God service til en der er "bange" for tandlægestolen, og rimelige priser

21. maj 2025

Kære Winnie,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en god og tryg service – det er noget, vi prioriterer højt.

Super dejligt personale

Super dejligt personale

17. maj 2025

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du synes, personalet er dejligt – det gør en stor forskel for oplevelsen.

Godt samtaler med andre

Godt samtaler med andre

5. maj 2025

Kære Wieslawa,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft gode samtaler og en positiv oplevelse hos os.