Banner for tandlægen.dk - Aarhus

tandlægen.dk - Aarhus Anmeldelser

Sønder Allé 5, 8000 Aarhus, DK

Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Se mere

Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Se mere

Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Danmark

• 86132636

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fin oplevelse

21. oktober 2025

Kære Mathias,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse hos os.

Den bedste tandlægeoplevelse

Så søde og dygtige tandlæger og den bedste tandplejer Tina!

25. september 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du havde den bedste tandlægeoplevelse.

Det er dejligt, at du finder vores tandlæger søde og dygtige, samt vores tandplejer den bedste.

Fantastisk service

Fantastisk og hurtig behandling! Kæmpe anbefaling herfra.

23. september 2025

Kære Mia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du havde en fantastisk og hurtig behandling.

Vi sætter stor pris på din kæmpe anbefaling.

tandlægen.dk Aarhus

Virkelig dygtige og engagerede…

Virkelig dygtige og engagerede medarbejdere - både tandlæge, tandplejer og klinikassistent. Meget hurtig behandling og hjælp efter en tandskade!

23. september 2025

Kære Mia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du synes vores medarbejdere er virkelig dygtige og engagerede.

Vi er glade for, at du fik en meget hurtig behandling og hjælp.

Fik en akut tid

Da min normale tandlæge ikke var på arbejde, fik jeg en akut tid i Aarhus. Det var dejligt det kunne lade sig gøre

12. september 2025

Kære Iben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du kunne få en akut tid hos os.

Tilfreds

Jeg er bare glad for min tandlæge som har behandlet mig i over 34 år.
Er også meget glad for min tandtekniker som behandler mig hver anden gang.

9. september 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for din tandlæge og tandtekniker, samt at du er kommet hos os i over 34 år - det sætter vi stor pris på.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, at være hos Tina! Både humøret og arbejdet er imponerende

4. september 2025

Kære Sille,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det altid er en god oplevelse at komme hos vores tandplejer. Vi er glade for at høre, at humøret er godt og arbejdet er imponerende.

Hurtigt og godt

Ingen ventetid. Venligt og smilende personale. Professionel behandling.

2. september 2025

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du ingen ventetid oplevede og blev mødt af venligt og smilende personale. Det er dejligt at høre, at du fik en professionel behandling.

Jeg meget tilfreds tak

Jeg meget tilfreds tak

1. september 2025

Kære Abdi,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med din behandling hos os.

Jeg går hos Louise

Jeg går hos Louise. Er du kroniker som har brug for særlige hensyn, eller har du tandlægeskræk vil jeg anbefale Louise på det allerkraftigste.
Jeg er kroniker med overdrevne svælgreflekser pga hjerneskade, som gør at jeg bliver dårlig hele tiden og er umulig i tandlægestolen. (Jeg kan end ikke derhjemme børste tænder, drikke eller spise spor, uden at blive dårlig) Hos tidligere tandlæger var det ikke bare tortur for mig, men jeg var klart en byrde, ulejlighed og belastning for dem.
Louise er venlig, storsmilende, drøndygtig og yderst kompetent, tryghedsskabende og har tilpasset behandlingen mig og mine svælgreflekser, så hun holder pause hvert 5 sekund, så jeg ikke bliver dårlig. Hun har desuden lavet rodbehandling på mig og fjernet visdomstand, uden at jeg blev dårlig. Igen jeg kan ikke børste tænder spise eller drikke spor, uden at blive dårlig.
Udover, at jeg ikke engang behøvede så meget som en panodil efterfølgende.
Hun er så dygtig og behandler menneskeligt. Samt giver patienten værdighed og næstekærlighed.
Hendes engagementet er gigantisk. Har du tandlægeskræk eller kommer med andet bøvl, er det absolut hende du skal vælge. Hun er ikke kun dygtig fagligt, men også menneskeligt og så god til at afkode, aflæse og tilpasse.
Den gode behandling begynder iøvrigt allerede i venteværelset. Annette og Christina som er sekretærer der, er så søde, smilende, varme og dybt engagerede.

8. august 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi meget glade for at høre, at du havde en god behandling, samt at personalet var søde, menneskelige og dygtig fagligt.

Vi sætter stor pris på, at du havde lyst til at dele din oplevelse og de mange flotte ord om vores personale sender vi videre.

Top behandling

Imødekommende personale og super god behandling!

25. august 2025

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en super godbehandling med imødekommende personale.

tandlægen.dk Aarhus

Imødekommende og venlig stemning plus…

Imødekommende og venlig stemning plus opmærksom og lyttende betjening

20. august 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du bliver mødt af en imødekommende og venlig stemning - det glæder os, at du fik en opmærksom og lyttende betjening.

tandlægen.dk Aarhus

Høflighed og faglig behandling.

Høflighed og faglig behandling.

20. august 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre at du fik en høflig og faglig behandling hos os.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Så glad for den behandling!

13. august 2025

Kære Najla,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en mega god oplevelse, samt var glad for din behandling.

Venligt personale og ingen ventetid

Venligt personale og ingen ventetid

13. august 2025

Kære Troels,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt med venligt personale, og at der ingen ventetid var.

tandlægen.dk Aarhus

Profesionelle og meget imødekommende.

Profesionelle og meget imødekommende.

5. august 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores personale - det betyder meget.

tandlægen.dk Aarhus

Jeg har tillid til min tandlæge

Grundig undersøgelse, god orientering.

5. august 2025

Kære Vagn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en grundig undersøgelse og god orientering.

Jeg blev godt modtaget

Jeg blev godt modtaget, og følte mig afslappet. Dit er mit første besøg, men jeg har allerede besluttet at fortsætte med min tandbehandling hos tamdlægen.dk, og for ikke længe siden anbefaldede jeg virksomheden til min mor !

29. juli 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget, at du følte dig godt modtaget og tryg ved dit første besøg. Vi ser frem til at følge dig i dit videre behandlingsforløb.

Tak fordi du allerede har anbefalet os videre.

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en nænsom og kompetent behandling hos os.

Meget dygtige

Meget dygtige. Men ellers ret store behandling foregik så nænsomt, som man kunne håbe på.

9. juli 2025

Kære Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du finder vores personale meget dygtige og at din behandling gik så nænsomt, som man kunne håbe på.