Er stadig i behandling, men kan allerede nu give topkarakter. Har været patient i 8-9 år og har fået eksklusiv behandling, både fagligt og personligt. Man bliver vel modtaget, særdeles vel behandlet -... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Se mere
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Se mere
Gerd og Mette behandler mig med professionelle og fagligt gode oplevelser som jeg har brug for. Det gør mig meget glad med stolt smilende hvide tænder ! Venlige og dygtige mennesker der som behandler... Se mere
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg havde knækket en tand, og da jeg tog kontakt, så fandt din tid samme dag til at fikse det.
Og under selve behandlingen (tandudtrækning) var de utrolig søde og meget opmærksom på mig, og hvordan jeg havde det.
Efterfølgende var der en god vejledning til dagene efter.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Venlige og dygtige mennesker der som behandler dig godt og personligt ,mere end 5 stjerner 😊

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
God håndtering, venlig personale og kritisk rådgivning om reelle behov.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Alt forløb rigtig godt og smertefrit, og efterfølgende god vejledning af tandlægen i forbindelse med en ny mellemrumstandbørste, som er god for at fjerne tandsten omkring mit implantat. Den kan også bruges til nogle andre tænder👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Tager sig god tid, forklarer hvad der skal ske og man kan mærke at de går op i at levere såvel en faglig god service som at klienten er i fokus

Altid haft en god oplevelse i de 10 år jeg er kommet der

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
God service. Meget opmærksom og dygtig tandplejer, hvilket er rart, hvis man ikke er så glad for at gå til tandlæge. Nok ikke det billigste sted i byen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Kunne komme til meget hurtigt.
Behandlingen var helt i top.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Altid god og professionel behandling. Man føler sig tryg og der er altid en god stemning.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Altid nærværende modtagelse og smilende personale. Er fuldt tilfreds med mine behandlinger.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aarhus
Dejlige omgivelser med virkelig god omhyggelig behandling af både tandlægen og klinikassistenten.