Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Anmeldelser

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Se mere

Jeg skulle til kontrol og have en tandrensning og kom ind til ULA, og hun var rigtig sød og megadygtig til sit job, ligesom alle medarbejdere er hos tandlægen.dk Aalborg, jeg har stiftet bekendskab... Se mere

Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Se mere

Efter lidt for lang pause og nogle dårlige oplevelser ved anden tandlæge, fik jeg endelig bestilt en tid ved Tandlægen.dk. Jeg er meget angst for tandlægebesøg, men jeg kom ind til Esin, der simpel... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Danmark

• 98127001

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.163 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God professionel behandling af et…

God professionel behandling af et venligt imødekommende og omsorgsfuldt personale

9. oktober 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god og professionel behandling af et venligt, imødekommende og omsorgsfuldt personale - det sætter vi stor pris på at høre.

Service anmeldes

Servicen kan forbedres i form af bedre information og mere tid til information af hvad behandlingen sksl indeholde så man føler sig tryg. Nakke pude et ønske når man skal ligge så meget med hovedet nedad og har en dårlig Nakke

7. oktober 2025

Kære Lis,

Vi er kede af at høre, at du ikke følte dig bedre informeret ved din behandling. Det er vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge og godt informeret til deres behandlinger.

Når du lider af dårlig nakke, er du meget velkommen til at tage din egen nakkepude med til behandlingen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 12 70 01, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at indgå en dialog.

tandlægen.dk Aalborg

De er virkelig dygtige til deres…

De er virkelig dygtige til deres arbejde, hurtigt og smertefrit. Derudover er de gode til at få en til at føle sig tryk i den situation man nu er i, simpelthen så rart!

6. oktober 2025

Kære Ingeborg,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder os dygtige til vores arbejde, hurtige og kan klare det smertefrit.

Vi sætter stor pris på, at du finder os gode til at føle en tryg i situationen - det betyder meget.

tandlægen.dk Aalborg

Det er ikke i orden at man opkræver 49…

Det er ikke i orden at man opkræver 49 kr. som bidrag til patientskadeforsikringen uden at oplyse om det. Efter henvendelse til tandlægen er det åbenbart et gebyr der pålægges ved hver besøg

6. oktober 2025

Kære Lisbeth,

Vi er kede af, at du ikke har følt dig tilstrækkeligt informeret om bidraget til patientskadeforsikringen.

Bidraget betales ikke hver gang, men blot når frie ydelser er blevet pålagt. Patientskadeforsikringen er en lovpligtig ordning, der er med til at sikre patienter, hvis der skulle opstå behandlingsskader.

Vi bestræber os på at informere tydeligt om gebyrer, og vi tager din feedback til os.

tandlægen.dk Aalborg

En helt igennem god oplevelse

Professionelle, rolige og imødekommende medarbejdere og virkelig god oplevelse ift. behandling og inddragelse i behandlingsforslag …som ny kunde føler man sig straks i gode hænder.

2. oktober 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af professionelle, rolige og imødekommende medarbejdere, der gav en virkelig god oplevelse.

Det er dejligt, at du straks følte dig i gode hænder.

tandlægen.dk Aalborg

Ula er meget grundig og en meget…

Ula er meget grundig og en meget erfaren tandplejer og tandlæge Kirsten Buskbjerg kan jeg også varmt anbefale

2. oktober 2025

Kære Conni,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandplejer meget grundig og erfaren.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores tandlæge.

tandlægen.dk Aalborg

Klinikassistenten var meget grundig og…

Klinikassistenten var meget grundig og pertentlig.

1. oktober 2025

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vores klinikassistent var meget grundig og pertentlig - det sætter vi stor pris på at høre.

tandlægen.dk Aalborg

God behandling og god tid

30. september 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en god behandling og tid - det betyder meget.

Fantastisk personale

Fantastisk personale. Omsorgsfulde og dygtige

26. september 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores personale fantastisk, omsorgsfulde og dygtige - det betyder meget.

Meget kvik tandplejer

25. september 2025

Kære Jytte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores tandplejer meget kvik - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Aalborg

For mit vedkommende skulle have en ny…

For mit vedkommende skulle have en ny krone på - som ikke havde været nødvendigt.
Han var arrogant, nedladende og jeg skulle komme flere gange fordi han ikke kunne finde ud af at gøre sit arbejde professionelt.

24. september 2025

Kære Per,

Efter vi nøje har gennemgået vores systemer, må vi ud fra det konkludere, at vi ikke kan nikke genkendende til, at du skulle være patient hos os.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 98 12 70 01, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Venlig og kompetent

Venlig, kompetent og omhyggelig eftersyn og rensning af tænder.

23. september 2025

Kære Maren,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde et venligt, kompetent og omhyggeligt eftersyn og rensning af dine tænder.

Hede en god oplevelse

22. september 2025

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik.

God oplevelse af kompetence

God ooplevelse af kompetence og nærvær

19. september 2025

Kære Irene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, hvor du mærkede kompetence og nærvær hos os - det sætter vi stor pris på.

Tryg atmosfære

Tryg atmosfære, upåklageligt tandarbejde og virkelige søde og venlige tandlæger og andet personale. Jeg elsker at gå til tandlæge her❤️

17. september 2025

Kære Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du mærkede en tryg atmosfære, hvor vores virkelig søde og venlige personale gav en upåklagelig behandling. Vi sætter stor pris på, at du elsker at komme ved os.

God oplevelse.

17. september 2025

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse.

Tryghed

Fra første øjeblik følte jeg mig i trygge hænder
God forklaring på hvad der skulle ske i hele forløbet

16. september 2025

Kære Aase,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du følte dig i trygge hænder og fik en god forklaring af hele forløbet.

tandlægen.dk Aalborg

Er foreløbig god oplevelse mit skift giver jeg titlen er Tandlæge skift .

Jeg skiftede tandlæge da min tidligere tandlæge er stoppet .har været der og er godt tilfreds .
Håber det bliver en god oplevelse

14. september 2025

Kære Anni,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du var godt tilfreds med din nye tandlæge - det betyder meget.

Specialiseret rodbehandling.

Henvist fra egen tandlæge til rodbehandling. INGEN smerter fin bedøvelse grundig information både før under og efter. Meget tilfreds

12. september 2025

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du ikke oplevede nogle smerter under din behandling, samt at du fik en grundig information før, under og efter.

Vi sætter stor pris på at høre, at du var meget tilfreds.

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse! Allerede ved modtagelsen af sekretærerne føler man sig godt tilpas. Og både kommunikation og behandling hos tandlæge og tandplejer er så professionel, venlig og beroligende. Allerbedste anbefaling!

12. september 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du følte dig tilpas gennem hele din gode oplevelse.

Vi er glade for at høre, at både kommunikation og behandling var professionelt udført af vores tandlæge og tandplejer, samt at du fandt dem venlige og beroligende.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.