Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Anmeldelser 771

4,7

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

Efter lidt for lang pause og nogle dårlige oplevelser ved anden tandlæge, fik jeg endelig bestilt en tid ved Tandlægen.dk. Jeg er meget angst for tandlægebesøg, men jeg kom ind til Esin, der simpel... Se mere

Jeg bliver altid taget godt i mod og der er dygtig tandlæge som gøre et godt stykke arbejde og kan sagtens anbefale at lave tænder der 😊🥳. Venlig hilsen Bashar.

En klinik hvor venlighed er det første man møde ved receptionen. Tandlæger /tandplejer, og assistenter er meget dygtige og professionelle. De er lyttende og støttende,hvilket er betrykkende. En lill... Se mere

Der har altid været en meget behagelig og afslappet atmosfære hos Carina, og jeg ser altid frem til at møde til kontrol hos hende. Ligeledes er atmosfæren i klinikken meget venlig, og personalet h... Se mere

1. nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Tandklinik
  6. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Tandprotesecenter

• Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Danmark

• 98127001

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

God og faglig undersøgelse

God og faglig undersøgelse. Yderst dygtig og venlig personale

10. juni 2026

Kære Kate,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en både god og faglig undersøgelse.

Din ros til vores personale sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Aalborg

Jeg bliver altid taget godt i mod og…

Venlig hilsen Bashar.

10. juni 2026

Kære Bashar,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid bliver taget godt imod hos os.

Din flotte ros til vores tandlæge betyder meget for os, samt sætter vi pris på din anbefaling.

tandlægen.dk Aalborg

Var henrykt over at finde ikke bare min…

Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk.

Men denne skræk er også grund til den sidste manglende stjerne. Tandlægen.dk har desværre ikke samme smertefrie maskine til tandrensning som jeg er vant til - så det måtte min tandplejer desværre opgive på mig. Smertefrie behandlinger er vigtige når man er bange

Kære Line,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er henrykt over både din sidste og nuværende tandplejer.

Vi forstår, at det er vigtig med den rette behandling når man lider af tandlægeskræk.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 12 70 01, hvis du har brug for en dialog eller har spørgsmål.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg.

Grundig eftersyn

Grundig eftersyn

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt dit eftersyn grundigt udført.

Grundig og behagelig behandling

Grundig og behagelig behandling

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros om behandlingen.

Rasmus er så behagelig

Rasmus er så behagelig , god kvalitet, og man sidder ikke i stolen mere end højest nødvendigt.

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Din ros til vores tandlæge sætter vi stor pris på.

Altid dejligt personale 😉

Altid dejligt personale på tværs af faggrupper 😉

5. juni 2026

Kære Jens Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder hele vores personale dejligt.

tandlægen.dk Aalborg

Bliver altid taget godt imod

Bliver altid taget godt imod, dejligt personale

3. juni 2026

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid bliver taget godt imod, samt finder vores personale dejlige - det betyder meget for os.

God og behagelig betjening

God og behagelig betjening, jeg havde en tryk og positive oplevelse, høj faglighed hos personalet.

29. maj 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god og behagelig betjening.

Vi sætter stor pris på at høre dine rosende ord om både din oplevelse og vores personale.

Går hos Karina og Anne

Går hos Karina og Anne. Virkelig søde og professionelle. Og fair priser.

29. maj 2026

Kære Carsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge og tandplejer virkelig søde og professionelle - det betyder meget.

tandlægen.dk Aalborg

Der har altid været en meget behagelig…

Ligeledes er atmosfæren i klinikken meget venlig, og personalet har smil på læben.

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt af en meget behagelig og afslappet atmosfære hos vores tandlæge, samt at du altid ser frem til dit kontrol hos hende.

Vi sætter stor pris på din ros til vores klinik og resten af personalet.

tandlægen.dk Aalborg

Jeg følte ikke tryg hos tandlæge Stine…

Jeg følte ikke tryg hos tandlæge Stine Uggerhøj Sørensen,oplevede jeg kommunikation som ubehagelig, og jeg følte mig presset.Efter justeringen af min fyldning føltes mit bid forkert, og jeg var overrasket over prisen.

28. maj 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi forsøger altid på at imødekomme vores patienter med en gennemsigtig og tryg kommunikation - derfor er det beklageligt, hvis du ikke har følt dette.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 12 70 01, hvis du har lyst til at indgå i en dialog.

God dag.

Rigtig god oplevelse

Jeg er meget angst for tandlægebesøg, men jeg kom ind til Esin, der simpelthen var så sød, rolig og forstående. En rigtig god oplevelse, der har givet mig ro i forhold til fremtidige besøg.

27. maj 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse hos vores tandplejer - dine rosende ord om hendes væremåde betyder meget for os.

Vi er glade for, at det har givet dig ro til fremtidige besøg.

Tillidsskabende tandplejer

Venlig og meget imødekommende tandplejer.

28. maj 2026

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget for os.

Karina kan sit kram

Effektivt og hurtigt - og til at betale 👍🏻

27. maj 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Din ros til vores tandlæge betyder meget for os.

Kompetent personale

Personalet er venlige og dygtige personer, der effektivt udfører deres job. Klinikken er pæn og ren og beliggenhed er god med flere kundeparkeringspladser

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores personale både dygtige og venlige.

Både dine rosende ord om klinikken og vores personales arbejde varmer.

Vi tager din feedback til os.

Altid super behandling

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid får en super behandling hos os - det betyder meget for os at høre.

Hurtig og fin behandling

Hurtig og fin behandling - både hos Thomas og receptionen😀

18. maj 2026

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en hurtig og fin behandling af vores personale.

Tror ikke

Tror ikke det kan gøres ret meget bedre superbehandling hver gang. Og dejligt at man kan parkere udenfor.

18. maj 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at det ikke kunne gøres ret meget bedre hos din behandling.

Det er dejligt at høre, at du nemt kunne parkere udenfor.