En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Se mere

Jeg skulle til kontrol og have en tandrensning og kom ind til ULA, og hun var rigtig sød og megadygtig til sit job, ligesom alle medarbejdere er hos tandlægen.dk Aalborg, jeg har stiftet bekendskab... Se mere
Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Se mere
Efter lidt for lang pause og nogle dårlige oplevelser ved anden tandlæge, fik jeg endelig bestilt en tid ved Tandlægen.dk. Jeg er meget angst for tandlægebesøg, men jeg kom ind til Esin, der simpel... Se mere
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God oplevelse. Fin service med telefonisk tilbud om afbudstid med flere muligheder, fik besked om lidt ventetid (10 min) allerede ved ankomst samt god behandling hos tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Jeg fik en tid samme dag, jeg ringede ind med et tandproblemer. Jeg følte mig godt modtaget. Fik straks en fornemmelse af en faglig kompetent tandlæge der lyttede, undersøgte og redegjorde for situationen. Jeg havde fuld tillid og forståelse for konklusionen/resultatet af mit problem.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Modtagelse først af klinikass. og dernæst af tandlægen, de fik mig til at føle godt tilpas, de var rolige og gode til at forklare hvordan min behandling/ rodbehandling skulle foregå 😊

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Efter en grundig undersøgelse, pris overslag samt faglig forståelig forklaring på min kommende behandling, blev jeg professionel og smertefri behandlet. Det var min første behandling hos Tandlægen dk i Aalborg, og det er absolut min fremtidige tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Det er altså bare dejligt at komme til behandling hos teamet i Aalborg. Superflinke og søde damer i receptionen, og knalddygtige og friske tandlæger og assistenter på klinikken. Tak for det!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Super god oplevelse som altid og rigtig god, professionel behandling med Mie😃🙏🏻
Behageligt og ordentlig personale. Tak

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Fik god forklaring og hjælp. Meget smilende personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Meget kompetente tandlæger inkl. faglig dygtig personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Super god oplevelse. Personalet er altid imødekommende og hjælpsomme. Mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Jeg er meget tilfreds med faglighed, god forklaring på hvad de foretager sig.
Meget sød og venlig personale.👍🏻🤩

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
I skriver på jeres hjemmeside,at man kan få behandlingen udført med narkose. Men når man ringer ind,for at få en tid til det. Får man af vide,at det kan man ikke?

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Venligt personale og god service

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Jeg følte mig i sikker hænder og godt behandlet

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Jeg fik i går lavet sidste del af en rodbehandling i en krone , hos Anders Secher . Jeg følte mig tryg og godt behandlet af ham og hans assistent under hele behandlingen. Har gået hos tandplejer Ulla i mange år , som var den der opdagede at noget var galt ved tanden , og tandlæge Mads Kirkegaard , som nu er gået på pension . Har altid følt mig godt tilpas hos begge . Vh Anne Marie

Besvarelse fra tandlægen.dk - Aalborg
Som ny klient havde en dejlig oplevelse på klinikken - imødekommende personale og mødet med tandlægen var i høj grad positivt.