Fandt et par Air Jordan 1 som jeg godt ville købe men de var 225 kr dyre på takeoff end et andet sted på nettet, jeg sendte en prismatch mail til takeoff som de svarede på inden for 3 min, hvis jeg se... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
We bring what we feel has been missing in Denmark. We are your way to exclusive and limited sneakers.
Vingårdstræde 20, st. 1., 1070, København K, Danmark
- contact@takeoffcph.dk
- takeoffcph.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service! 5/5 stjerner herfra😁
I en helt anden liga
Jeg havde først bestilt skoene hos Karlskicks, der havde en lagerfejl, som viste, at de havde dem på lager, (hvilket de ikke havde) og deres kundeservice kunne ikke give nogen forsikring om en dato, jeg kunne få dem til.
Derefter købte jeg hos takeoff i stedet.
Bestilte skoene mandag, fik dem 24 timer efter. De var lidt dyrere, men det betaler man gerne for, når det bare spiller. Nok ikke sidste gang, jeg bestiller her :))
Super kundeservice
Rigtig godt udvalg af sko, og super god kundeservice. Kommer uden tvivl til at handle her igen. De bedste anbefalinger herfra. Leveringstid overholdes, og hurtigt svar fra kundeservice.
Min søn har længe vil havde et par air…
Min søn har længe vil havde et par air Max 95 cortezi honey Black, og da vi komme er der et par på perloved til en super god pris og den havde kun været i butik i 7 timer.
Udover det super fed service og meget imødekommende, og vi kommer helt sikkert igen og købe flere sko
Virkelig god oplevelse
Jeg købte nogle noctas i min normale…
Jeg købte nogle noctas i min normale størrelse, og så ringede de til mig, for at sige at de var små i størrelsen og at de havde et par i en større størrelse som de kunne sende med det samme. Det sagde jeg ja til og jeg fik skoene dagen efter og størrelsen var perfekt. Super glad for at de lige ringede til mig. God kundeservice, høj kvalitet og hurtig levering.
Købte en pink supreme x Spiderman tee…
Købte en pink supreme x Spiderman tee virkelig flinke herre der tager imod mig da jeg kommer i d og giver mig tid til at finde noget godt til prisen de henter også varerne inde på et andet lager lidt væk så god service og kommer igen en anden dag
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Kan varmt anbefale.
Aarhus bedste sko butik!
Rigtig høflige medarbejdere, flot butik og en rigtig god stemning og især ham nordjyden
Fuldstændig perfekt!
Jeg har købt et par Air Jordan 1 High, og de ankom én dag hurtigere end forventet. Jeg talte med butikken i København et par gange, og de var utrolig venlige og hjælpsomme.
Jeg tjekkede skoene igennem LegitApp, og de bestod testen uden problemer. Jeg vil helt klart anbefale at købe sko fra Takeoff.
Måtte rykke for trøjen
Måtte rykke for trøjen, dagen efter får jeg en mail på at de ikke kan skaffe trøjen, de trækker alligevel 3.250 kr selvom de ikke kan skaffe varen og den ikke er afsendt -og pengene er ikke kommet retur. Hold jer væk fra den butik!

Besvarelse fra Takeoff Copenhagen
De bedste i Norden.
Ingen tvivl om de bedste i Norden. Blev nødt til at skrive en anmeldelse, selv om jeg normalt ikke gør det. Jeg forstår ikke de negative anmeldelser. Takeoff leverer den bedste service på et vanskeligt marked. Jeg har shoppet hos adskillige webshops i samme marked og ikke oplevet en service, der kan nå dem til sokkeholderne.
Havde en super dejlig oplevelse med…
Havde en super dejlig oplevelse med medarbejderen Thomas som gav en god betjening. Varm anbefaling herfra
Sindssygt God service
Sindssygt God service, og pakken kom til tiden, og så med rabat på, så kan det ikke blive bedre
Absolut ingen problemer
Absolut ingen problemer, hurtig forsendelse.
Fantastisk shop!
God service, hurtig og nem købsproces. Klart der vi vil tage hen næste gang der skal shoppes sneakers 🤩
Super godt sted med rigtig god service…
Super godt sted med rigtig god service . Der er en super god stemning og medarbejderne er rigtig gode til at hjælpe
Fantastisk sted og super søde…
Fantastisk sted og super søde medarbejdere med rigtig god service
Air max 1 patta white waves
Air max 1 patta white waves
købt tidlig sommer sidste år men selv om de ikke er brugt ret meget og jeg har behandlet dem ordenligt er sålen ved at ryge af plus farven på sålen er også røget af.
den 21/7 sendte jeg en mail til jeres support men fik intet svar og derfor denne anmeldelse.
Derfor køb ikke dyre Nike sko på denne hjemmeside.