Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
We bring what we feel has been missing in Denmark. We are your way to exclusive and limited sneakers.
Vingårdstræde 20, st. 1., 1070, København K, Danmark
- contact@takeoffcph.dk
- takeoffcph.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Service
Den bedste service..
De kunne ikke skaffe den størrelse vi havde købt. Men de har simpelthen de bedste medarbejdere der har hjulpet til at vi kunne få en anden model og leveret den på to dage.
Top service i både kommunikation og levering
Hurtig og god service
Fandt et par Air Jordan 1 som jeg godt ville købe men de var 225 kr dyre på takeoff end et andet sted på nettet, jeg sendte en prismatch mail til takeoff som de svarede på inden for 3 min, hvis jeg sendte mobilpay til forretningen så fik jeg skoene til den billige pris jeg havde set. I dag under 24 timer senere kan jeg hente mine sko i en pakkeshop. Bedre og hurtigere service kan man ikke bede om. Tak for god og hurtig behandling. Kun positive oplevelser herfra. Kan anbefales
Takeoff
Århus: takeoff
Købt Nike supreme sko og efter 2 mdr. sender jeg en reklamation på skoen, grundet et hul i materialet. Butikken i Århus fraskriver sig al ansvar og mener det er købers egen fejl, at der fejl i skoen.
Så en sko til 2.250 kr brugt 2 mdr ender nu i skraldespanden!
Hip hurra for 2 års garanti!
Ringeste service i dk!

Ingen problemer vil klart anbefale
Ingen problemer vil klart anbefale
Bedste sko butik i dk!
Super fed butik fede sko og udvalg
Som altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse. Trods sommerferie så fik takeoff leveret et par sko til mig på 4 dage og kundeservice svarer altid meget hurtigt på mine mails. Tak igen igen
"Specialordre" blev først nævnt efter betalingen
Bestilte et par Nike Dunk Low gennem Takeoffs prismatch-service og betalte 1.250 kr. via MobilePay.
Efter flere ugers ventetid og gentagne opfølgninger fra min side ønskede jeg at annullere købet. Her blev jeg først oplyst om, at der angiveligt var tale om en "specialordre", som ikke kunne refunderes.
Jeg blev aldrig informeret om disse vilkår før købet, og virksomheden har ikke kunnet dokumentere, hvor de fremgik, eller hvordan jeg skulle have accepteret dem.
Varen er aldrig blevet leveret til mig, og sagen er nu indbragt for Nævnenes Hus.
Når en virksomhed først efter købet henviser til vilkår, som kunden ikke er blevet oplyst om på forhånd, har jeg svært ved at anbefale dem til andre.

Annullerede min ordre
Styr langt uden om Takeoff.
Jeg bestilte et par Nike Mind 001 Slides fra deres Preloved sektion og modtog en ordrebekræftelse, hvor de skrev, at ordren var bekræftet, og at de allerede var i gang med at behandle den.
Kort efter annullerede de ordren med begrundelsen, at skoene var blevet solgt ugen før. Hvordan en vare, der allerede er solgt, stadig kan bestilles og bekræftes, må de selv forklare.
Jeg forsøgte at finde en rimelig løsning og spurgte, om de kunne tilbyde et tilsvarende par eller en rabat på et nyt par. Svaret var: "Find et andet sted at handle. Vi ønsker ikke dig som kunde", efterfulgt af kommentarer som "Hav nu lidt fornuft" og "Kom nu lidt."
Fejl kan ske. Det, der afslører en virksomhed, er måden de behandler deres kunder på, når de selv har begået en fejl. Den tone og mangel på respekt, jeg blev mødt med, er efter min mening fuldstændig uacceptabel.
Jeg kommer aldrig til at handle der igen og kan ikke anbefale andre at gøre det.
Ved ikke hvorfor i skal sidde bag en skærm og spille hårde 😂😂

Super fed butik
Super fed butik
Mega stillede sko
Virkelig søde og behandler kunderne virkelig godt
Super fed butik virkelig flot
Hurtig levering og god service
Hurtig levering som hjalp os, da vi var blevet brændt af hos en anden leverandør. God personlig service og hurtigt svar på, om de kunne nå at levere varen hurtigt nok.
Klasse service og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har nu handlet 2 gange hos Takeoff. Begge gange klasse service og hurtig levering. Kan klart anbefales! 🙌🏼
Jeg havde købt nogle yeezy slides i…
Jeg havde købt nogle yeezy slides i butikken i Aarhus. Og der var mega god service og meget flinkt personale. Så skulle jeg returnere nogle sko. Det gjorde de mega hurtigt og igen med mega god service. Kan anbefales
Dårlig kundeservice
Jeg skriver denne anmeldelse for at udtrykke min store skuffelse over Take Off Copenhagen, da min seneste købsoplevelse har været alt andet end tilfredsstillende. Vi vidste på forhånd, at der var tale om en butik med en vis leveringstid, hvilket vi havde indrettet os efter, men de tidsrammer, der blev stillet i udsigt, blev overhovedet ikke overholdt. Det har resulteret i en utrolig frustrerende proces, som i sidste ende har haft personlige konsekvenser for os.
Det mest kritisable er, at leveringstiden blev overskredet med hele 8 dage oveni den i forvejen lange ventetid, hvilket er fuldstændig uacceptabelt for en professionel webshop. Problemet blev kun gjort værre af, at varen skulle have været brugt som en gave til en konfirmation. Da pakken ikke dukkede op som lovet, stod vi i den utroligt pinlige og ærgerlige situation, at vi ikke havde gaven klar til den store dag. En konfirmation er en begivenhed, der ikke kan rykkes, og man forventer, at en butik tager deres leveringsaftaler seriøst, når de ved, at kunderne regner med dem.
Samtidig har kundeservicen i denne periode været præget af ligegyldighed. Der blev ikke udvist den nødvendige forståelse for vores situation, og kommunikationen omkring den yderligere forsinkelse var enten mangelfuld eller slet ikke eksisterende.