Tafelplein Anmeldelser

4,6

Mooie materialen en een hoogwaardige uitstraling. De tafel voelt robuust en stevig aan. We zouden hier opnieuw bestellen.

Super geslaagd bij Tafelplein! Wat een service, snelle levering en een zeer goede prijs. Meer dan tevreden, zo blij met onze 3 meter deens ovale tafel binnen en buiten een prachtige picknicktafel.... Se mere

Erg fijn bedrijf. Een grote vergadertafel en stoelen hier gekocht. Op de site is er een 3D configuratie waarin je de tafel helemaal zelf kan samenstellen, wij wilden graag een usb module ingebouwd heb... Se mere

Wij hebben een eettafel tafel gekocht vorig jaar en gebruiken deze nog elke dag met plezier. Vorige maand weer een nieuwe salon tafel besteld en direct track and trace gekregen en vandaag bezorgd! Top... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

4,6

Prachtige tafel voor onze nieuwe woonkeuken

Voor onze nieuwe woonkeuken zochten we een nieuw tafel. In eerste instantie een tafel van 3meter. Konden nergens slagen. Totdat we via zoeken op internet bij Tafelplein uitkwamen. Snelle reactie via Whatsapp waarbij de medewerker/eigenaar zeer behulpzaam was. Wel even spannend om zo'n tafel vanaf een afbeelding te kopen maar het resultaat is fantastisch!! We zijn ontzettend blij met de tafel en hij staat prachtig in onze nieuwe woonkeuken. Tafelplein dank voor jullie hulp en snelle service!

10. november 2023

Prachtige tafel

Wauw zo verliefd op onze nieuwe tafel. Echt prachtig!
We hebben een mooie eiken boomstamblad tafel van 260x90 gekocht voor een mooie prijs!

Levering ook goede ervaring mee! Vriendelijke en behulpzame mannen hebben de tafel naar binnen gebracht. En belde ruim van te voren dat ze er bijna waren!
Zeker een aanrader dit bedrijf!

8. november 2023

Top tafel, top service

Nadat ik de tafel had besteld ,kreeg ik n dag voor aflevering een betaalverzoek. Zodra de jongens ( half uurtje ervoor gebeld dat ze er bijna waren 👍) de tafel keurig verpakt leverden kon ik betalen via de app. Perfect

8. september 2023

Eerlijke webshop met vriendelijk…

Eerlijke webshop met vriendelijk personeel.. ik geef dit bedrijf een 10+!

Tuintafel en bank besteld op 23-04 online via de webshop die overigens erg gemakkelijk is. Prijs was echt goed en vele malen goedkoper dan elders, de optie betalen bij afleveren trok mij ook aan omdat ik niet wist wat ik kon verwachten qua kwaliteit. Ik werd keurig op 28-04 gemaild met een leverdatum en tijdstip. Op deze dag konden wij helaas niet thuis zijn wegens droevige familie omstandigheden… afgesproken dat de tafel in de tuin gezet zou worden en wij de poort zouden openhouden. Nadat wij s’avonds thuis kwamen stond de tafel keurig gemonteerd op de juiste plek met een prachtig groot bloemen boeket erop met een kaartje; sterkte in deze moeilijke tijd… Team tafelplein.

Ik heb zo veel respect voor dit bedrijf dat het zo goed met klanten omgaat ondanks de drukte zoals ze aangaven… echt een 10+ voor deze kanjers!

Een warme en lieve groet,
Karin & Bob

12. maj 2023

Zeer tevreden van onze bestelling

Zeer tevreden van onze bestelling, kort na bestelling werd deze aan huis geleverd door 2 vriendelijke chauffeurs. betaling kan ook achteraf wat wij altijd fijn vinden wanneer we bij iemand voor de 1ste keer een bestelling plaatsen. Wij kozen de kloostertafel skylt mat gelakt en zijn hier zeer tevreden van. Het hout is van goede kwaliteit

28. april 2023

Gepassioneerd & vakmanschap

Gepassioneerd vakmanschap beschrijft dit bedrijf het best. Vriendelijke verkoper die daadwerkelijk veel verstand van hout heeft. Zelf heb in jaren in de werkplaats gestaan en hij wist al mijn vragen netjes te beantwoorden, al geruime tijd op zoek naar een eikentafel maar hier de beste kwaliteit/prijsverhouding gevonden. Tafel is geleverd en voldoet precies aan mijn verwachtingen en eisen.

Een goed bedrijf om een tafel aan te schaffen.

6. april 2023

Onlangs hebben wij een Douglas…

Onlangs hebben wij een Douglas tuintafel en bank besteld voor buiten. Gisteren is het al bezorgd, netjes verpakt en precies zoals op de foto’s. Kwaliteit is zeer goed en de prijs was dat ook. Bedankt Tafelplein wij gaan vrienden en familie tippen op jullie website. Succes verder.

Groetjes Floris & Judith

21. april 2023

Mooie webshop met duidelijke foto’s

Mooie webshop met duidelijke foto’s. Afspraken worden nagekomen. Tuintafel en bank besteld vooraf gevraagd of de levering op 14-04 kon, dit was geen probleem en keurig op afgesproken tijd geleverd. Tafel is precies zoals op de foto, professionele vakmanschap. 10 voor de kwaliteit en service.

14. april 2023

Makkelijke webshop met veel keuze

Makkelijke webshop met veel keuze. Online een boomstamtafel besteld en kreeg 4 dagen na het bestellen de leverdag al door, een week later was de tafel er ook al. Precies zoals op de webshop staat afgebeeld, en in het echt nog mooier dan op het plaatje.

Tafelplein bedankt voor de service.

3. april 2023

Super tevreden

Super service,heel snel app contact met meteen antwoord op al je vragen,..super snelle levering (binnen 1 week)...en de spullen zien er op de site al heel mooi uit ,maar in het echt vele malen mooier, echt prachtig en heel degelijk materiaal, super tevreden...

3. marts 2023