Tafelplein Anmeldelser

4,6

Super geslaagd bij Tafelplein! Wat een service, snelle levering en een zeer goede prijs. Meer dan tevreden, zo blij met onze 3 meter deens ovale tafel binnen en buiten een prachtige picknicktafel.... Se mere

Een eikenhouten Deens ovale tafel met een eikenhouten spin poot via de webshop samengesteld en besteld. Wij ontvingen een week na het bestellen een leverdatum per e-mail. Keurig op tijd bezorgd door... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, nemen geen verantwoordelijkheid en wijzen naar leveranciers als het niet goed gaat.

Indien er slechte reviews worden geplaatst, wordt er korting geboden om deze weer te verwijderen. De score op Trustpilot is dus NIET representatief.

1. juli 2026
Tafelplein-logo

Besvarelse fra Tafelplein

Hi,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u een slechte ervaring hebt, wij willen dit graag oplossen ondanks dat wij ons niet herkennen hier in. Wij hebben via Trustpilot uw verdere gegevens opgevraagd zodat wij met u in contact kunnen komen. Wij hopen het naar tevredenheid te kunnen oplossen!

Met vriendelijke groet,
Klantenservice | Tafelplein

We hebben twee mooie tafels (3m en…

We hebben twee mooie tafels (3m en 1,7m) staan in ons huis. De kleur en kwaliteit is precies zoals omschreven op de website. Met de uitstekende service was de montage in no time gedaan. Super blij mee, en zeer aan te raden!!

1. maj 2026

Super geslaagd bij Tafelplein

Wij hebben zelf de showroom bezocht, een kijkje in de fabriek genomen. Het kleinschalige en persoonlijke benadering gaf vertrouwen

5. juni 2026

Erg fijn bedrijf

Erg fijn bedrijf. Een grote vergadertafel en stoelen hier gekocht. Op de site is er een 3D configuratie waarin je de tafel helemaal zelf kan samenstellen, wij wilden graag een usb module ingebouwd hebben. Dit was geen probleem en is gebeurd. Het resultaat is echt geweldig! Wij zijn er enorm blij mee. Bedankt voor jullie fijne service en succes!

23. april 2026

Zeer tevreden

Onlangs een tafel gekocht bij tafelplein, de aankoop verliep erg soepel waarbij ik goed werd geholpen door een werknemer. Erg blij mee!

5. marts 2026

Super service en snelle communicatie!

Echt een aanrader! Voor onze locatie in Doorn hebben we een tafel en stoelen van Tafelplein gebruikt. We zijn ontzettend tevreden over de snelle communicatie en de fijne service. Ook het afstemmen van de ophaalafspraak verliep heel soepel en persoonlijk. Bedankt Jesper en team!"

16. marts 2026

Wij waren erg onder de indruk van de…

Wij waren erg onder de indruk van de tafel 3Dconfigurator. Online helemaal samengesteld op maat. 265x95cm is bijna nergens verkrijgbaar maar hier maken ze alles helemaal op maat en gemakkelijk online te bestellen. Werkelijkwaar al onze verwachtingen overtroffen! De tafel is vele malen mooier dan op de plaatjes en wij genieten al maanden van onze eettafel!

19. marts 2026

Wij hebben een eettafel tafel gekocht…

Wij hebben een eettafel tafel gekocht vorig jaar en gebruiken deze nog elke dag met plezier. Vorige maand weer een nieuwe salon tafel besteld en direct track and trace gekregen en vandaag bezorgd! Top service, en mooie kwaliteit zoals altijd.

13. marts 2026

Echt meeeega mooi 🤩

Echt meeeega mooi 🤩 we hebben een naturel eiken tafel met afgeronde hoeken en maanvormige poten gekozen. Het is echt prachtig, en ze hebben ‘m ook voor ons in elkaar gezet. Zo gepiept!

16. januar 2026

In Vroomshoop hebben ze een inspiratie…

In Vroomshoop hebben ze een inspiratie ruimte waar enkele voorbeelden staan. Via de webshop een eettafel samengesteld en even bekeken in Vroomshoop. Eigenlijk precies zoals afgebeeld dus direct besteld. Levering verliep soepel en vriendelijke bezorgers kwamen de grote eettafel monteren in onze eetkamer. Voor ons 10/10. Ga zo door.

Met vriendelijke groeten,
Ferdinand en Amanda