Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwalitatief mooie schoenen voor een nette prijs. Snelle levering en actieve klantenservice bij vragen. Al meerdere paar schoenen besteld en blijft ook lang goed. Mooi merk!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie runners gescoord tijdens een leuke sale, ben er zeker tevreden mee. Krijg ook veel complimenten over hoe vet ze zijn haha, Top man.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na reclame te zien via Facebook besloten om te bestellen, moet echt zeggen in het echt zijn ze nog dikker, echt blij mee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Happy customer hier!! Super mooi merk! Na jaren de perfecte sneaker te zoeken heb ik hem eindelijk gevonden. Inmiddels 5 paar Runner NEO in meerdere kleuren. Kwaliteit is goed, ze zitten heerlijk en e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik
  2. Tøjbutik

Skrevet af virksomheden

Sziano is a Premium footwear label. Street, timeless and elegance. Sziano tries to imply the most exceptional silhouette to each sneaker we create. Whilst striving for an original and exclusive design down to the finest details, our team deliberately work with robust accuracy in order to produce the ultimate luxurious, yet affordable sneaker.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Ik bestelde drie paar schoenen in de verkeerde maten bij Sziano. Na contact met de klantenservice werd ik zowel via e-mail als telefonisch snel en vriendelijk geholpen. Ik kon de schoenen gratis retourneren en ontving direct de juiste maten. De service was efficiënt en de schoenen kwamen snel binnen. Daarom geef ik Sziano een 9!

1. august 2024

Denken in oplossingen

Nieuwe loafers gekocht, heb ze in de verkeerde maat besteld. Aangezien ik over een dag met vakantie moet en ik ze graag mee wou, hebben ze me de goede maat alvast opgestuurd zodat die net op tijd binnenkomen.
Bedankt hiervoor!
Voor de rest snelle reactie op mijn mail gehad

25. juli 2024

Alsnog geleverde schoenen

Ik werd afgelopen week gebeld door de zaakwaarnemer van Sziano wat wel heel tof was en ik totaal niet meer had verwacht.
Want hij vertelde me dat me schoenen die ik in maart 2024 had gekocht alsnog opgestuurd zouden worden.
Dit was eerder niet opgestuurd vanwege wat kleine interne probleempjes die nu de lucht uit zijn.
In eerste instantie geloofde ik men oren niet toen ik persoonlijk gebeld werd en 1 dag later werden mijn schoenen alsnog geleverd zoals afgesproken!

Ik ben blij dat de zaakwaarnemer zijn verantwoording genomen heeft & zijn best doet om alles alsnog op een goede manier te laten verlopen & dat klanten alsnog hun schoenen zullen gaan ontvangen.
Ik ben blij dat ik de schoenen binnen heb & ze zitten als gegoten!

@Sziano thank you 💪🏾💯💚

11. juli 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na een tijd afwezig zijn geweest

Na een tijd afwezig zijn geweest, toch goed opgepakt en goed afgehandeld. Top schoenen goede kwaliteit! Lekker zacht voetbed. Had al eerder schoenen besteld die bevielen goed en daarom nog een paar besteld. 👌🏼👍🏻

11. juli 2024

Terugbetaling retour opgelost

Wegens prive problemen bij dit bedrijf helaas lang moeten wachten op het geld van de retourzending. Gisteren telefonisch benaderd door een medewerker die het nú gelukkig heeft opgelost. Blij dat het is opgelost. Succes met het doorpakken na de privé problemen!

8. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sziano is een correcte bedrijf !

Sziano is een correcte bedrijf !
Ik had in Mei schoenen besteld maar wegens interne omstandigheden werden ze niet geleverd. Uiteindelijk heeft sziano wel contact opgenomen met mij sinds het probleem is opgelost en heb ik wel mijn geld terug gekregen. Het is een correcte bedrijf die zo snel mogelijk ter actie schoot om het probleem op te lossen.

20. juni 2024

Dramatisch

Op 26-4-2024 schoenen besteld, volgens hun site volgende dag levering. Met Koningsdag ertussen ging ik al uit van een iets langere levertijd. Inmiddels ruim 1,5 week verder, nog steeds niets vernomen. Mails beantwoorden doen ze niet aan, telefonisch niet bereikbaar.
Nu lees ik in reacties van het bedrijf op andere reviews (daar hebben ze blijkbaar wel tijd voor) dat er ernstige omstandigheden binnen het bedrijf hebben plaatsgevonden en dat daardoor bestellingen niet in behandeling genomen kunnen worden en dat ze er alles aan doen om het spoedig mogelijk te verhelpen. Hier lees je echter niets van op hun site of tijdens het bestellen. Nee, daar staat gewoon nog vóór 17u besteld, morgen in huis. Dus gewoon lekker de klant misleiden, zelf wel het geld binnen harken en de klant laten verrekken. Lekker bedrijf als je zo met je klanten omgaat. Ook de terugbetalingstermijn van 12(!!!) weken gaat natuurlijk helemaal nergens over. Ben benieuwd of ik ooit nog reactie krijg en of ik mijn geld nog een keer terug krijg. Dit 'bedrijf' nooit meer voor mij.

26. april 2024

I’ve ordered shoes at 27-03-2024

I’ve ordered shoes at 27-03-2024, but it doesn’t come. I want it to cancel..

22. april 2024

Dear,

We are extremely sorry to hear that you have had a negative experience with our product/service. This is definitely not the experience we want to provide our customers and we understand how frustrating this must be for you.

We would like to resolve this for you as soon as possible and make sure you are satisfied. In order to properly serve you, we need your order number. Could you please provide it to us?

We take your feedback very seriously and do not want to let this happen. We are here for you and will do everything we can to make this right.

Kind regards,
The SZIANO Team

Zeer slecht!

Zeer slecht!
Schoenen wel ontvangen, maar past niet goed. Geretourneerd, maar ontvang GEEN aankoopbedrag terug!
Telefonisch (oneindig in de wacht en wordt na uren nog niet opgenomen, ookal ben je standaard de “eerst wachtende”), Mail, Social Media, Lkdin, alle contact wordt genegeerd!
Waardeloos!

*reactie:eerst zien en dan geloven. Is al langer dan 12 weken geleden !!!

1. februar 2024

Beste,

Het spijt ons enorm om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons product/dienst. Dit is absoluut niet de standaard die wij nastreven en we begrijpen hoe teleurstellend dit voor u moet zijn.

We willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor u oplossen en u weer tevreden stellen. Om u goed te kunnen helpen, hebben wij uw ordernummer nodig. Zou u ons deze kunnen doorgeven?

Wij nemen uw feedback zeer serieus en willen dit niet zomaar laten gebeuren. Wij staan voor u klaar en doen er alles aan om dit recht te zetten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op deze manier ga je niet met klanten om.....

Een bestelling gemaakt twee weken geleden en tot op heden heb ik de bestelling nog niet ontvangen.

Daarnaast emails verstuurt en daarop ook geen reactie ontvangen en blijkbaar wordt de telefoon ook niet opgenomen.

4. april 2024

Beste Jordi,

We vinden het erg vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met ons product/dienst. Dit is zeker niet wat u van ons mag verwachten en we begrijpen hoe teleurstellend dit voor u moet zijn.

We willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor u oplossen en ervoor zorgen dat u weer tevreden bent. Om u goed te kunnen helpen, hebben we uw ordernummer nodig. Zou u ons deze kunnen geven?

Uw feedback nemen we zeer serieus en we willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Wij staan voor u klaar en doen er alles aan om dit recht te zetten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Paar dagen al geen bevestiging en track en trace

K heb paar dagen geleden schoenen besteld 170 euro heb tot de dag van vandaag nog geen bevestigingsmail en track en trace gekregen als je contact opneemt word er niet opgenomen na 25 minuten word de lijn verbroken.

3. april 2024

Beste Abdelouakil,

Het spijt ons enorm om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons product/dienst. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden en we begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u rechtzetten en ervoor zorgen dat u weer tevreden bent. Om u goed te kunnen helpen, hebben wij uw ordernummer nodig. Zou u ons deze kunnen doorgeven?

Wij nemen uw feedback zeer serieus en willen dit niet zomaar laten gebeuren. Wij staan klaar om dit voor u op te lossen en doen er alles aan om uw vertrouwen terug te winnen.

Blaren, geeft zwart af…

Aan het begin waren het goede schoenen, ze slijten hard. Als ze nat worden dan worden heel mijn sokken en zelfs mijn voeten ZWART… zelfs onder de douche gaat het er niet vanaf. Daarnaast krijg ik constant blaren van deze schoenen omdat de achterkant zo hard is. Jammer

12. december 2023

Beste klanten,

Door ernstige omstandigheden binnen het bedrijf is het niet mogelijk om de bedrijfsvoering uit te voeren. U zult binnen 12 weken uw aankoopbedrag teruggestort krijgen.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor de huidige situatie en doen ons uiterste best om de problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen!

Team Sziano

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.