Kwalitatief mooie schoenen voor een nette prijs. Snelle levering en actieve klantenservice bij vragen. Al meerdere paar schoenen besteld en blijft ook lang goed. Mooi merk!

Mooie runners gescoord tijdens een leuke sale, ben er zeker tevreden mee. Krijg ook veel complimenten over hoe vet ze zijn haha, Top man.

Na reclame te zien via Facebook besloten om te bestellen, moet echt zeggen in het echt zijn ze nog dikker, echt blij mee!

1. Skobutik
  2. Tøjbutik

Sziano is a Premium footwear label. Street, timeless and elegance. Sziano tries to imply the most exceptional silhouette to each sneaker we create. Whilst striving for an original and exclusive design down to the finest details, our team deliberately work with robust accuracy in order to produce the ultimate luxurious, yet affordable sneaker.

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

Hele toffe merk

23. maj 2026

Zeer goede service

Kreeg een verkeerde paar geleverd, direct gemeld en moet zeggen heb zelden gezien dat een klantenservice het zo snel en goed oppakt, direct nieuwe paar gekregen inclusief vergoeding voor het wachten en ongemak.

1. juni 2026

Bijzonder goede kwaliteit

Bijzonder goede kwaliteit sneakers. Heb inmiddels mijn 3e paar besteld en met name de suede kwaliteit is echt heel goed vergeleken met anderen. Draag ze dagelijks met alle plezier.

12. maj 2026

Mooie Runners

7. maj 2026

Top service en comfy

Geweldige service en een hele goeie pasvorm! Maatgids is ook handig en best goed. Sneakers werden in 1 dag geleverd, ik ben zeker een vaste klant.

21. maj 2026

Aanrader!

Een paar loafers besteld, helaas was het product licht beschadigd bij aankomst. Hier foto's van gemaakt en gemaild naar de customer service. Zij hebben mij een keurige mail gestuurd met een aantal opties voor een oplossing. Dit is was snel geregeld!

27. maj 2026

Had de schoenen gekocht en lopen verder…

Had de schoenen gekocht en lopen verder heerlijk. Maar na 2a3 maanden liet de zool los bij beide schoenen. 5 keer een mail gestuurd en telefonisch contact gezocht maar wordt gewoon niet op gereageerd. beetje jammer van de service. Zal jullie helaas niet aanbevelen ( niet om de schoenen maar om de slechte service)

18. april 2026

Super leuk merk!

Super leuk merk! Unieke schoenen! Na ontvangst liet er al snel een veter ringetje los, werd gelukkig snel aangeboden het te repareren! Mijn vriend loopt nu al een jaar op de Runner Neo Grey sneakers en ze zien er nog super netjes en stevig uit!

22. november 2025

Top Sneakers!

Happy customer hier!! Super mooi merk! Na jaren de perfecte sneaker te zoeken heb ik hem eindelijk gevonden. Inmiddels 5 paar Runner NEO in meerdere kleuren. Kwaliteit is goed, ze zitten heerlijk en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Nog geen ervaring met de service want alles is altijd snel en correct aangekomen. 5 stars en ga zo door!

21. november 2025