De kommer til tiden, ingen pletter eller kalk på vinduerne
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Det fungere rigtig godt med at få sms om, hvornår I kommer, og I kommer altid som aftalt.
Men somme tider, er der mange pletter på vinduerne efter I har vasket dem!

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Min overbo fik pudset vinduer den 27.1.2023. Mine vinduer var driv våde da vandet var løbet ned, da han brugte en lang børste. JEG RINGEDE TIL FIRMAET, DA JEG IKKE SYNTES DET ER OK. Fik besked at i ville ringe tilbage men har intet hørt. Meget dårligt af jeres firma og den måde i pudser på når der er andre beboer nedenunder
Adviseres i god tid på sms. Venligt personale . God udført arbejde. Fin pris
Godt arbejde de bedste vindus pudser jeg nogen sinde har haft
Super tilfreds. De kommer altid som aftalt og har altid rene og pæne vinduer
Overholder aftale og fin info om dato for udførelse af arbejde. Fint arbejde.
Fint arbejde udført til aftalt tid (månedlig aftale) og til en fair pris. Kan absolut anbefales.
Den 4/7 opsagde jeg aftalen om vinduespuds.
Pga. forretningsbetingelser kunne aftalen 5/7 ikke annulleres, denne ydelse har jeg betalt for.
Den 3/9 får jeg SMS om at der kommer vinduespuds den 6/9. Den 3/9 skriver jeg mail at jeg har opsagt aftalen og der ikke skal komme vinduespuds. Jeg ringer 5/9 for at få bekræftet min mail, den kan de ikke lige finde og ser først mails i løbet af ugen.
Det hjælper åbenbart at jeg truer med at gå til Forbrugerrådet. Jeg får en mail fra Morten at vi ikke har en aftale og det er en fejl i SMS-systemet.
Firmaet prøver at fastholde deres kunder. Man kan ikke få lov til at ringe/tale med Morten.
Samtidig vil jeg tilslutte med tidligere anmeldelser om at vindueskanterne ikke er rene, vinduerne bliver vasket men kanter bliver ikke tørt af. Det er ikke kvalitetsarbejde.

Besvarelse fra Sydhavs Puds
Jeg har opsagt dem for 2 måneder siden, men de bliver ved med sende regninger og truer med inkasso
Der har ikke nåde med at pusse vinder kører over med en kost med vand det er sku ikke at pusse vinder 😡😡
er rigtig glad for jeres service. er bare meget ked af ikke kan tilmelde vores regning på pbs, for kan ikke finde ud af det med at betale. god dag

Kommer hver 4 uge og vasker vinduer, jeg er meget tilfreds Kirsten
Vinduerne er pæne nok men der kunne godt være en bedre aftørring i kanterne