Sydhavs Puds Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 65 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma, som leverer en utrolig god service. Kunderne fremhæver ofte, at vinduespudserne altid er meget punktlige, overholder samtlige indgåede aftaler og sender en praktisk sms forinden ankomsten. Forbrugerne er fuldt ud tilfredse og roser det gennemførte resultat med skinnende rene og fuldstændig stribefri ruder efter hvert eneste besøg. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten og nævnte i deres tilbagemeldinger, at arbejdet indimellem gik alt for stærkt. Folk bemærkede desuden, at der ved visse lejligheder blev efterladt uønskede striber eller snavs på ruderne, og at eventuelle reklamationer ikke altid blev håndteret optimalt.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med både... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvalitet af vinduespudsningen. Mange anmeldere udtrykker stor... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produkt, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med altid... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydige meninger om personale. Nogle forbrugere oplever venlige og smilende medarbejdere, der... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

De kommer til tiden, ingen pletter eller kalk på vinduerne

de overholdere deres aftaler og gør et godt stykke arbejde

De gør et godt styk arbejde og jeg er meget tilfreds og de er ikke for dyre 😁

Skriver før de kommer, kommet den dag, de har sagt, resultatet fint.

1. nr. 42 af de 42 bedste virksomheder i Vinduespudser

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fair pris

Det køren helt af sig selv, kommer hver 4 uge, gør et pænt stykke arbejde også sender de bare regningen på mail også mobilpay man bare.
Mega nemt og oven i købt til en fair pris.

31. december 2020

Aldrig bestil dem til at pudse jeres…

Aldrig bestil dem til at pudse jeres vinduer!

Jeg har nu oplevet to gange at få en rykker på en regning jeg har betalt. Anden gang har jeg til og med fået en inkasso varsel!
Jeg ringede ind og forklarede situationen og jeg fik at vide at det var en systemfejl fordi de havde modtaget pengene.
Idet mindste kunne jeg da få en undskyldning?! Men heller ikke dette kom! Jeg er så rystet over det. Jeg vil aldrig anbefale firmaet til nogen som helst.

19. december 2020
Sydhavs Puds-logo

Besvarelse fra Sydhavs Puds

Hej Mathilde.

Hvis man betaler sine regninger til tiden, så modtager man ikke rykkere og inkassovarsler.

Forløb:

Du får pudset vinduer d. 22/10-20 og modtager efterfølgende en faktura med 8 dages betaling.

Den betaler du ikke og du modtager derfor en venlig betalingspåmindelse d. 9/11-20 (0 kr. i gebyr).

Den betaler du heller ikke og du modtager derfor d. 23/11-20 en ny påmindelse (100 kr. i gebyr).

Den betaler du d. 1/12-20, hvor du ikke betaler gebyret. Altså ca. 6 uger efter udført arbejde.

Derfor modtager du d. 14/12-20 en ny regning hvor der er skrevet renter til det skyldige beløb = 102,30 kr.

Jeg har kigget i vores telefon log og vi har senest talt sammen d. 23/10-20. Derefter har vi ikke modtaget nogen opkald fra dig.

Når du vælger kun at betale hovedstolen, så vil din konto fortsat være i minus. Derfor har du modtaget en ny skrivelse.

Du har haft al mulighed for at kontakte os og vi er altid behjælpelige, hvis man har problemer med at betale sine regninger.

God Jul
Sydhavs Puds.