Få nu noget personale på der kan finde ud af det- de står og kigger på kødet blir stegt i stedet for at forberede næste kunde - rengøringen mangelfuld både hvor man kan stå og spise og hvor de tilbere... Se mere
Vi har flere gange fået mad fra Sydbyens Grill, både burger, kylling, hotdogs, kebabmix o.l. Altid lækker mad, og den bedste service. Så hvis du leder efter den lækreste ovnstegte kylling eller bu... Se mere
Ja hvor skal man starte betjening var drøn forvirret og fmabet når man spørger om noget fejl i bestilling der manglede både ost og bacon hvilket vi jo faktisk betalte ekstra for Store stykker... Se mere
Det tager typisk over 1 måned at svare
Vi bestilte mad for 419kr og ikke noget af det var bare en lille smule lun da vi kom hjem trods vi kun bor 600m der fra og var kørt der op.. sidste gang jeg smider mine penge der.. både kold og tørt.. og selv brugerne var 70%salat og hvad 2-3 dråber dressing..
Altså betjeningen virkede SÅ langsom! Begge piger virkede som om, at ingen af dem gad lave mine hotdogs. Brødene lagde længe og var færdige og medarbejderne gik bare forbi som om de tørrede den af på den anden. Og så er det ekstremt klamt, at arbejde med rigtig lange nelge i et køkken. En ting er hvad man gør hjemme. Men når man laver mad i den situation, så tag handsker på. Mine hotdogs var heldigvis gode. Så det trækker lidt op.
En mellem eller stor pølsemix
Stop det er en lille og stor. Jeg bestilte en mellem, godt nok skuffet for mig var den lille og der var flere pølser end der var pomfritter. Nogle af pølserne var lidt Kold andre lun.
Jeg købte en stor hotdogs med en kold pølse i og en stor knæk pølse som var rent fedt
Jeg bestiller en burger, 3 frankfurtere med brød og dyppelse og en gang salat.
Da jeg kommer hjem, mangler dyppelsen til pølserne, der var 2 forskellige pølser og salaten var kun iceberg salat, 5 skiver tomat, et par skiver agurk og lidt løg. Jeg ringer og taler med en ung mand, som beklager og siger, at jeg må komme og hente en ny ordre eller få pengene tilbage for min bestilling. Jeg vælger det sidste og kører der over igen. Kun for at finde ud af, at det kun var de 45 kr for salaten jeg fik tilbage og ikke for hele min bestilling. Så det var en middag som vi ikke havde mulighed for at spise sammen og en dobbelt kørsel for 45 returkroner 😡 Sidste gang jeg handler der
Store stykker løg og kæmpe stykker salat
Alt i alt meget skuffende
Vi har idag været på besøg kl 14 og fik en super god kundeservice og god mad
Tørreste flæskesteg burger jeg har betalt 92 kr for
Søndag aften klokken 18
Jeg står fra klokken 17.50 til kl 18.05 før der bliver spurgt om den lille søde pige spørger om hun kan hjælpe mig.
Ja det kan du da :) jeg vil gerne have en 1/2 grillkylling med hjem.
Desværre de er udsolgt
Nå så stik mig en karry pølse med hjemmelavet sovs i stedet.
Desværre de er også udsolgt
Hva hallo klokken er 18.00 ?
Kæft det er ringe service kommer aldrig igen.
Der er alle skrub hammeren forvirret og giver mig det forkerte mad der er kun en pige med erfaring og hun gik pludselig ud for at ryge og så brandte det fuldstændig sammen..utrolig dårlig service..
Vi idag bestilt 2 x sydgrillen burger med pomfritter. Burgerne lignede noget der bare var kastet sammen og tæt på af der var mere dressing en der var resten af burger.
Pomfritterne blev bestilt med Lidt salt og krydderier. Der var så meget salt og krydderier på at de nærmest var uspiselige.
Jeg kan ikke forstå hvordan man kan smadre en grillkylling så meget som de kan. Det er virkelig utroligt så smagløs det er og tørt det kan være.
Der er ingen hjælp at hente på grillen da der ikke er en til stede der kan tage beslutningen om kompensation.
Vi lavede en onlineordre til afhentning kl. 17.15. Kl. 18 var maden stadig ikke påbegyndt. Pengene var dog trukket. Håbløst sted der ikke har styr på tingene. Man skal ikke komme der når der bare er lidt travlt. Det kan personalet ikke styre. Vi bad om pengene retur og tog et andet sted hen.
Aldrig i livet har jeg købt så kedelig en flæskesteg burger 90 kr
Smattet pga rødkål og agurkesalaten og kedelig tør og kold steg, der stod ude.
Sværdene var bløde og seje.
OG siden hvornår er der sennep i flæskestegs burger ?
Den måtte smides ud pga sennep.
Var der ca 16.20 ingen andre kunder
De havde go tid
Servicen har aldrig været nr et der
I fik en sidste chance
Total skuffet
Kold mad men det undrer jo ikke nogen når flæskesteg til Flæskestegs sandwich bliver skåret ud 10 minutter før det bliver brugt. I øvrigt pinligt at stå som kunde og se fejl på fejl blive påpeget af andre kunder
Igen igen kan de ikke levere det man bestiller, de sidste 2 gange har vi ikke fået det vi har bestilt, der har mangler til 1 person, hvor svært kan det være at lave det der er bestilt. I dag kan vi så ikke få flæskestegssandwich kl 18.30 en søndag aften det er en ommer.
Nemt at lave en ordre online. Søde piger bag disken, der spurgte ind til hvad vi ville have med til maden. De havde styr på min ret store ordre og maden var klar til tiden.
Når i nu sælger store franske hotdog, så husk at brødet også skal være større, træls med en horisontal hotdog, som er flækket hele vejen ned, så kunne jeg lige så godt have bestilt en ristet hotdog