Amateuristisch bedrijf. Je besteld voor 9.800 euro aan toestellen!! iPhone 16 Smart watch iPad en MacBook Pro en wat toebehoren. Ze geven meteen aan dat ze alles hebben maar wel i... Se mere
Lokation
Skift lokationLammerdries-Winkelstraat 4, 2250 Olen, BE
Se, hvad kunderne siger
Ik bestelde op 26 oktober 21 een MacBook Pro 16 met 64 ram en 2 TB opslag. We zijn nu 4 maand verder en nog steeds geen levering in zicht. Dit is niet meer normaal. Ik ben me bewust van een wereldwijd... Se mere
Virksomheden har svaret
Ronduit slecht service! De beloofde 4 weken levertijd werden 8 weken. En upgrade mits opleg werd ronduit weg gelachen.
Virksomheden har svaret
Heel vriendelijke verkopers in de winkel Altijd bereid om u te helpen
Virksomhedsoplysninger
- Mobiltelefonbutik
- Butik med mobiltilbehør
- Butik med computertilbehør
- Computer- og tilbehørsbutik
- Computerværksted
- Reparation af mobiltelefoner
Skrevet af virksomheden
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Kontaktoplysninger
Lammerdries-Winkelstraat 4, 2250, Olen, Belgien
Zeer hulpvaardig en deskundige uitleg.
Zeer hulpvaardig en deskundige uitleg.
Er wordt tijd gemaakt voor de klanten. Zeer klantvriendelijk in Olen.
Dat kan niet gezegd worden van het filiaal in Leuven. Daar werd er een folder in mijn handen gestoken en trek je plan. Ik heb daar een nieuw bandje voor mij Apple Watch gekocht en het was er verkeerd aan gezet! Ze hebben het moeten herdoen. En dan zijn we maar naar Olen gereden en daar werden we op een professionele wijze te woord gestaan. Ik ga alleen nog naar Olen, ook al is dit verder rijden.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Er werd slechts een deel van mijn…
Er werd slechts een deel van mijn bestelling geleverd.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Vriendelijk ontvangen en op onze vragen…
Vriendelijk ontvangen en op onze vragen telkens antwoord gekregen, zo hopen wij ook op een goede service na verkoop.

Alles is prima verlopen
Alles is prima verlopen. Na een eerste kennismaking met het systeem door de verkoopster, verloopt alles nu prima. De bijkomende info van Apple over het gebruik waardeer ik ten zeerste.

Behulpzaam
Afhalen ipad en gegevens overzetten van oude naar nieuwe. Behulpzaam en vriendelijk

Ze nemen altijd de tijd
Ze nemen altijd de tijd, ook al staan er veel klanten te wachten. Zeer hulpvaardig en oplossingsgericht!

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
We vroegen duidelijk aan de verkoper of…
We vroegen duidelijk aan de verkoper of we de Iwatch konden opladen met de adapters van Apple die we thuis hadden liggen van de Iphone. Hij zei dat we geen
Speciale adapter nodig hadden. Resultaat we kunnen onze Iwatch enkel opladen met een externe batterij waar we de bijgeleverde draad wel in kunnen pluggen.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Verkeerdelijk en misleidende informatie…
Verkeerdelijk en misleidende informatie gegeven omtrent de verzekering bij onze aankoop. Jammer dat je niet kan vertrouwen op het woord van de verkoper en duidelijk de kleine letters moet nalezen. De eerste maand is gratis en op te zeggen binnen de maand. Werkelijk: 1e maand is gratis met een verbintenis van minstens 6 maanden met een extra pack (waar al zeker niet achter gevraagd werd). Totale prijs van dit grapje: 550euro. Dankjewel Switch verkoper.

aankoop bij Switch in Geel
aankoop bij Switch in Geel. Verkoper gedroeg zich onprofessioneel en veel te druk. Gedroeg zich alsof de winkel van hem was. Afhandeling aankoop en installatie van gsm, verliep veel te druk.
Om van cashback en overname oude gsm te genieten, worden 3 contacten aangesmeerd die je niet wenst en telefonisch dient op te zeggen. Met de nodige wachttijden aan de telefoon

Prima service
Vriendelijk personeel en nemen voldoende tijd voor de klant, ondanks de enorme eindejaarsdrukte.

Lang wachten op een Iphone 13 Pro Max
Ik kocht een IPone 13 Pro Max op 13 oktober 2021 en betaalde die ook volledig. Ik heb meer dan 10 weken moeten wachten op de levering bij Switch Olen. Daar was de wachttijd erg lang. Op de cashback van € 250 wacht ik nog steeds.

Heel tevreden over alles
Heel tevreden over alles, super veel uitleg gekregen, direct en goed geholpen geweest, alle opties besproken, en heel uitgebreid. Heel fijn!

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Niet doorgeven van leveringstermijn bij…
Niet doorgeven van leveringstermijn bij aankoop. Je kan de winkel zelf niet contacteren rechtstreeks. Is klantonvriendelijk ….

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Schandalig je betaald 30€ meer voor een…
Schandalig je betaald 30€ meer voor een iWatch dan op de site als je ermee terug gaat zeggen ze dat de prijs online verkeerd is terwijl de originele Apple prijs ook 30€ minder is
Koop in de winkels zeggen ze dan vanaf nu koop ik alles online !!!!!!!

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
'k vond de uitleg niet duidelijk en…
'k vond de uitleg niet duidelijk en kort door de bocht van deze (mannelijke) persoon voor de problemen van mijne Mac.
Ik moest later terug naar dit filiaal daar ik tijdens het binnen brengen van mijne Mac een iPhone had besteld, en die binnen was om af te halen.
Daar heb ik ongeveer de zelfde vragen gesteld aan een andere (vrouwelijke) persoon, en die gaf al wat meer en duidelijkere uitleg.
Doch vindt ik het vreemd dat ik vroeger mijne Mac binnen bracht steeds het scherm werd gecontroleerd op krassen en daarop een papier mocht teken dat er geen schade op was.
En bij de laatste keer moest ik het hem vragen voor eventuele controle, en heb de doos dan geopend maar het toestel werd amper bekeken... heel vreemd!
Er werden ook geen notities genomen over de gebreken waarvoor ik mijne Mac heb, hetgeen vroeger steeds het geval was?!
Ik ben bang dat ik mijne Mac ga terug krijgen... voor povere of slechte herstellingen en voor eventuele schade op het toestel die er niet op was bij het binnenbrengen van het toestel.

Diefstal - Oplichting
Ik ga NOOIT nog naar Switch in Olen. Afzetterij en oplichting via een CYRANA account dat we nooit getekend hebben, nooit aanvaard hebben en waar we nooit een domicilIëring voor getekend hebben.
2uur aan de telefoon, geen oplossing alleen maar loze praatjes - emails verstuurd, nooit reactie.

Dubieuze praktijken
Bieden mij een product aan met “cashback”, hetgeen de hogere prijs nét interessant maakt. Ik bestel, maar bij afhaling wordt pas verteld dat deze “cashback” aan een of ander “spaarcontract” is gekoppeld, en of ik dat contract maar even - met een winkel vol wachtenden achter mij - wil lezen, goedkeuren en tekenen. Nee dus. Men verzekert mij dat mijn contract niet door gaat en mijn gegevens worden verwijderd. Tóch krijg ik later een e-mail van de aanbieder van het “spaarcontract” dat ik een overeenkomst heb electronisch ondertekend (nee!) etc, etc.
Dossier ligt bij Test Aankoop.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Læs mere om andre typer anmeldelser.