Amateuristisch bedrijf. Je besteld voor 9.800 euro aan toestellen!! iPhone 16 Smart watch iPad en MacBook Pro en wat toebehoren. Ze geven meteen aan dat ze alles hebben maar wel i... Se mere
Lokation
Skift lokationLammerdries-Winkelstraat 4, 2250 Olen, BE
Se, hvad kunderne siger
Ik bestelde op 26 oktober 21 een MacBook Pro 16 met 64 ram en 2 TB opslag. We zijn nu 4 maand verder en nog steeds geen levering in zicht. Dit is niet meer normaal. Ik ben me bewust van een wereldwijd... Se mere
Virksomheden har svaret
Ronduit slecht service! De beloofde 4 weken levertijd werden 8 weken. En upgrade mits opleg werd ronduit weg gelachen.
Virksomheden har svaret
Heel vriendelijke verkopers in de winkel Altijd bereid om u te helpen
Virksomhedsoplysninger
- Mobiltelefonbutik
- Butik med mobiltilbehør
- Butik med computertilbehør
- Computer- og tilbehørsbutik
- Computerværksted
- Reparation af mobiltelefoner
Skrevet af virksomheden
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Kontaktoplysninger
Lammerdries-Winkelstraat 4, 2250, Olen, Belgien
Service ???
Vrijdag 18u00. Vier verkopers van Switch achter de toog en een personeelslid Switch in de winkel die uitleg geeft aan een potentiële klant.
Niemand maakt aanstalten om me te helpen.
Dank zij die potentiële klant kan ik nog een eenvoudige betaalde afhaling doen.
Is dat service????

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Bij de aankoop wordt onvoldoende uitleg…
Bij de aankoop wordt onvoldoende uitleg gegeven van het product ook bij het afleveren was er geen goed gevoel het ging voornamelijk om de verkoop van de verzekering en de afsluiting van een switch contract. ER is bijvoorbeeld niet vermeld dat er geen usb A poort meer is zodat we die op een andere manier hebben moeten aanschaffen.

Prima service
Prima service, goede uitleg, correcte afhandeling en zeer vriendelijk. Alleen heb ik te lang moeten wachten omdat de verkoopster plots weggeroepen werd

De bediening was goed
De bediening was goed, er moet me toch iets van het hart. Ik kocht de Watch se 40 mm voor 329 terwijl ze toch geprijsd staat op de website voor 299 euro. Maar ja ik zag het pas later.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Ik ging voor een upgrade van mijn Mac
Ik ging voor een upgrade van mijn Mac, die weliswaar editie 2014 was. Ik ging speciaal naar de winkel, omdat ik twijfelde of dit nog mogelijk was. Ik verwachte deskundigheid van de expert in het verkooppunt.
Hij zette zich meteen aan het werk, zonder na te denken of dit mogelijk was. Het hele systeem liep vast en de computer werd onwerkbaar en moest in herstelling, waardoor ik die tien werkdagen moest missen! Uitgerekend om dit te voorkomen was ik advies gaan vragen. Maar die deskundigheid was er dus niet!

Doe zo voor Switch Olen
Aangename ontvangst, toffe verkopers met heel veel gevoel van humor

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Er is ons zonder onze wil een…
Er is ons zonder onze wil een verzekering aan gesmeerd, er werd gezegd dat dit was om 100 euro terug te krijgen , maar wat is gebeurd dat er 100 euro van mijn rekening ging.De verkoper was een bedrieger.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Goede dienstverlening met 7 a 8…
Goede dienstverlening met 7 a 8 medewerkers in de store.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Mijn bestelling was eerder aanwezig dan…
Mijn bestelling was eerder aanwezig dan mij meegedeeld was. Wat mij op zich blij maakte. Het enige minpuntje is dat het maar twee dagen op mijn naam gereserveerd blijft. Ik heb hiervoor gemaild maar heb geen antwoord mogen ontvangen.

Toch geen voorraad bij ‘Direct Afhalen’
Toch geen voorraad bij ‘Direct Afhalen!
1 maand moeten wachten tot het product beschikbaar was.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Wij zijn hier niet goed geinformeerd
Wij zijn hier niet goed geinformeerd, ze hebben zelfs gevlogen tegen ons. Ze hebben ons een verzekering aangesmeerd. En een kortingsbon niet terugbetaald. Ik kom hier nooit meer terug.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Zeer goede uitleg en altijd vriendelijk

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
blijkbaar niet de juiste productkennis
blijkbaar niet de juiste productkennis. vroeg een lader met een draad van 2 meter maar eenmaal thuis bleek die maar iets langer (10cm) dan de normale.
Verkoper was wel vriendelijk.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Heel vriendelijk 🤗 goede uitleg en…
Heel vriendelijk 🤗 goede uitleg en nemen tijd voor hun klanten

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Heel goed geholpen met uitleg iPad maar…
Heel goed geholpen met uitleg iPad
Maar een contract aanbieden van exception is niet nodig
Anders 5 sterren

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Neem hier geen Celside verzekering!!!
De werknemers krijgen volgens mij een mooie bonus op het aansmeren van verzekeringen bij Celside/SFAM.
Hun verkoopspraatje:
“welkomstaanbod dat standaard aangesmeerd zal worden: 1 maand gratis op een formule van €24,99 + 30 dagen bedenktijd en gratis aan te passen”
Werkelijkheid:
1 ste maand betaalde ik 2x €19,99… formule binnen de 30dagen correct telefonisch aangepast maar de collega had de wijziging niet ‘opgeslagen’ dus 2de maand nogeens €19,99. Opnieuw bellen: we betalen het terug! Maand erop: €270 af mijn rekening gegaan en niks terug gezien.
Conclusie: wees slimmer als mij, laat de verkoopspraatjes niet werken en als je toch int zak bent gezet: stuur e-mails want telefonisch liegt Celside/SFAM u toch nog voor: kijk verschillende reviews over Celside.

Besvarelse fra Switch | Apple Premium Reseller - Olen
Læs mere om andre typer anmeldelser.