Sweetdeal Anmeldelser 12.032

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 172 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte medarbejderne for deres venlighed, kompetence og hjælpsomhed, hvilket bidrager til en positiv oplevelse. Mange fremhæver den gode og effektive kundeservice, hvor problemer løses hurtigt og tilfredsstillende, selv når kunden selv har lavet en fejl. Folk sætter pris på den hurtige respons og den personlige betjening, de modtager. Dog var nogle utilfredse med servicen og nævner problemer med at komme i kontakt med firmaet via telefon eller mail. Enkelte oplevede vanskeligheder med at få refunderet penge, især når deals udløb, eller når der opstod uoverensstemmelser med tredjepartsleverandører.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser super service, venlig og effektiv betjening, og hurtig... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes venlighed, professionalisme... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Refund

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af refusion. Nogle kunder rapporterer om hurtige og problemfri... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt. Mange rapporterer om vanskeligheder med at komme i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er stadig lidt skuffet over at Sweet Deal ikke har nogen redskaber til at beskytte deres kunder for svindel. Jeg har dog fundet en løsning, men mener stadig at deres (Mezz i Ballerup) hjemmeside e... Se mere

Havde købt en Sweetdeal vedr. udkørende bilklargøring hos Ren Dyt Aps. De udeblev ved første aftale og ligeså den anden. Herefter gik firmaet i " flyverskjul ", kunne hverken træffes telefonisk... Se mere

Jeg har flittigt brugt sweetdeal gennem flere år. Så strækker pengene længere og man får nogle gode og sjove oplevelser oftest i nye start-up virksomheder. En enkel gang i mellem har jeg brugt sweet... Se mere

En virkelig positiv oplevelse. Jeg tror selv jeg havde lavet en fejl med min e-mail adresse, men ingen “slinger” i valsen- Louise refunderede hele beløbet uden at stille spørgsmål. Det må man da kalde... Se mere

1. Kupontjeneste

Om Sweetdeal

Sweetdeals fornemmeste opgave er at sikre vores kunder de bedste tilbud og oplevelser til de bedste priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad enten du har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller forkæle dig selv med en wellness-behandling, finder du de bedste deals med op til 70% i rabat.

Sweetdeal gik online den 16. august 2010, og har siden indtaget Danmarks største markedsandel som udbyder af deals. Sweetdeal formidler tilbud og kampagner på vegne af andre virksomheder i en tidsbegrænset periode.
Der findes også en helt ny app, så kunderne altid har de gode tilbud og værdibeviserne lige ved hånden.

Oplev mere - Betal mindre

Vi er ved telefonen og klar til at hjælpe vores kunder, alle hverdage ml. kl. 10.00 og 15.00.

Vi har de vildeste tilbud året rundt

Der er noget for alle og gaven du kan printe 5 minutter før du skal ud af døren.

Der er >1 mio. andre Sweetdealere derude der har prøvet vores oplevelser til det halve - og de fleste er fuldt tilfredse her på trustpilot.

3,9

God

12 t anmeldelser

fint fint service med manglende værdibevis

fint service med manglende værdibevis

1. maj 2025

Hej Parin

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på de rosende ord, og er altid klar til at hjælpe igen, hvis det skulle være nødvendigt.

Camilla og Sweetdeal-teamet.

Det tager sin tid før man får sine…

Det tager sin tid før man får sine penge tilbage????hvorfo

24. april 2025

Hej Jan

Tak for for anmeldelse.

Din anmodning om refundering er behandlet samme dag som du har lavet denne anmeldelse. Der er derfor ikke yderligere vi kan gøre ift. dette. Dine penge kommer indenfor hurtigst muligt, men vi har ikke kontrol over tiden efter vi har behandlet den anmodning.

Stefan og Sweetdeal-teamet.

Jeg havde købt 2 Sweet-deal til…

Jeg havde købt 2 Sweet-deal til vinterrengøring af mine biler a 300 kr. pr. stk. hos Cph klargøring Knapholm 3, 2730 Herlev. Da min kones lille VW UP ankom, blev der sagt, at den var meget beskidt, og det ville koste 495 kr. ekstra, altså et knap 800 kr. i alt. det var ikke lige det der var aftalen, så hun ønsker pengene retur. I dag ankom jeg med min Ford Galaxy, den havde lige været til service hos Ford, og var derfor blevet vasket og støvsuget 2 dage før, men da jeg havde købt en deal, der udløb i denne måned, tænkte jeg, at den så ville komme til at skinne og blive ekstra ren. Da jeg ankom fik jeg også besked på, at bilen var meget beskidt, og hvis jeg betalte 495 kr. ekstra ville de klargøre den. jeg sagde at de kunne vaske mv. for den købte deal, men mit værdibevis blev kastet ind i vognen, og jeg blev bedt om at køre, hvis jeg ikke ville betale 495 kr. ekstra. Det er ikke et sted jeg nogen sinde vil komme igen, eller anbefale til andre, da det tilsyneladende er en bondefanger deal.
Øv en oplevelse
Søren

10. april 2025

Hej Søren

Vi er beklaget meget den oplevelse du har haft med vores partner ift. det du beskriver her, det er selvfølgelig ikke mening at man skal urimeligt opkræves yderligere når end oplyst.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail eller telefonisk, så vil vi meget gerne se om der er noget vi kan gøre i denne sag.

Stefan og Sweetdeal-teamet

Det er fuldstændig uacceptabelt

Det er fuldstændig uacceptabelt, at vi som forbrugere der har købt deal til butikken Hafia Burger ikke er blevet informeret om, at dealene ikke længere kan anvendes, fordi butikken er lukket. Denne totale mangel på kommunikation er under al kritik og vidner om en skandaløs mangel på respekt for jeres kunder.

Jeg er blevet oplyst af en af jeres medarbejdere, at I har kendt til situationen i en måned. Det er fuldstændig utilgiveligt, at denne information ikke er blevet delt med os forbruger.

Dette er langt under standarden for god forretningsskik og fremstår som dybt uprofessionelt.

6. april 2025

Hej Susanne

Hvis du sender os en email på kundeservice@sweetdeal.dk vil vi meget gerne undersøge sagen.

Med venlig hilsen Lenette, Sweetdeal

Jeg fik en god og hurtig behandling af…

Jeg fik en god og hurtig behandling af sweetdeal da jeg henvendte mig med ikke indløste værdibeviser til ismageriet. Jeg kunne ikke indløse mine værdibeviser til stedet fordi de havde lukket for online bestillinger op til udløbsdatoen og man kunne kun indløse dem online. Sweetdeal havde forståelse for problemet og kompenserende mig for det.

3. april 2025

Hej Masi.

Tak for din anmeldelse og de mange stjerner.

Vi gør hvad vi kan for at hjælpe vores kunder og vi er glade for at vi fandt en tilfredstillende løsning.

Med venlig hilsen,
Denise, Sweetdeal

bondefangeri af sweetdeal og…

bondefangeri af sweetdeal og ismageriet. Købt værdikuponer til indløsning af 10 isbokse (2 brugt). Ingen ledige tider inden udløb til de resterende 8 af dealen. Skriver til sweetdeal inden udløb af beviset, hvad jeg skal gøre. Får en mail tilbage, hvor sweetdeal skriver at de kan ikke gøre noget, og det ikke anbefales at kontakte ismageriet, fordi de kan heller ikke kan gøre noget. Men jeg kan evt. sælge værdikuponerne (som jo ikke kan bruges). Ringer til kundeservice i sweetdeal, hvor jeg bliver oplyst at det måske ikke er den mest heldige formulering, men de kan som sagt ikke gøre noget. Og kundeservicemedarbejderen i sweetdeal fortæller iøvrigt at de har fået af vide af ismageriet, at ismageriet ikke vil have at kunderne kontakte dem angående, at det ikke er muligt at finde ledige tider til at indløse dealen.

1. april 2025

Hej Tina

Vi er kede af at høre du ikke har nået at benytte dine værdibeviser. Ismageriet har desværre kun et vis antal ledige tider om dagen. Vi sendte på den baggrund en info mail ud den 4. marts og opfordrede til man fik bestilt, da deres tider hurtigt bliver fyldt op og man skal benytte sit værdibevis senest den 31. marts.

Det værste bondefangeri

Det værste bondefangeri, jeg fik et gavekort på kro ophold og alt der hører til til min 60 års fødselsdag af min familie KØBT DEN 24/4-2024 dur ikke siger de , den skulle være brugt inden den 15 februar 2025 ,normalt gælder den mindst et år , og de ved folk regner med det .ingen stjerner fra mig

20. marts 2025

Hej Johnny

Vi beklager at høre, I ikke har været tilfredse med vores tilbud.

Gyldighedsperioden for værdibeviset er angivet på beviset og oplyses ligeledes på hjemmesiden forud for bestilling.

Mvh.
Camilla og Sweetdeal-teamet

Bestilling af is hos Ismejeriet

Jeg havde store problemer med at forstå bestillingen af is på Ismejeriets hjemmeside med brug af sweetdeal. Jeg sendte et billede til kundeservice via mail, og dagen efter modtog jeg et fint billede af,hvordan det skulle se ud,og det er herefter lykkedes at indfri mine deals - fine tilbagemeldinger 👍

19. marts 2025

Hej Jeanne

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for at det lykkedes at indløse din deal som tiltænkt.

Stefan og Sweetdeal-teamet

God medarbejder

God og venlig samtale, ventetiden lidt lang, men problemet blev klaret hurtigt 😁

17. marts 2025

Hej Hanne

Vi er sætter pris på de rosende ord og at du fik løst dit problem.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores arbejde, så vi kan blive hurtigere til at besvare alle henvendelser i fremtiden.

Stefan & Sweetdeal-teamet.

Jeg havde en super god oplevelse i…

Jeg havde en super god oplevelse i onsdags. Denize fra kundeservice hjalp mig med kontakt med Mucical Danmark.kunne ikke finde mine betalte billetter til "1991" i Galaksen. Tusind tak for din hjælp Denize. Kram Vibe.

3. marts 2025

Hej Vibe

Vi er rigtig glade for at høre du fik den hjælp du skulle bruge og du fik dine billetter tilsendt.

Jeg sørger for at give dette videre til min kollega.

Login fejler.

Login fejler.
Kan ikke se sine beviser

27. februar 2025

Hej Lars.

Vi beklager at du har udfordringer med vores selvbetjeningsløsning.

Hvis du rækker ud til os kan vi eventuelt hjælpe/guide dig eller finde ud af problemet og få det løst.

Tlf: +45 82 82 00 04
Mail: kundeservice@sweetdeal.dk

Fin kundeservice

En forhandler roede lidt rundt med et værdibevis. Kundeservice i Sweetdeal fik det afklaret hurtigt til alles tilfredshed

27. februar 2025

Hej Per
Mange tak for de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, der blev fundet en god løsning.

Sweetdeal tilbud!

Bestilte massage/varmesokker og fik 2 par uanvendelige sokker i et ubehageligt kunststof materiale, tynde meget kortskaftede og med påtrykte farvede og hvide printede pletter?!! er det massagesokker? NEJ😠Spild ikke dine penge på dette kinesiske lavkvalitets produkt🤬

12. februar 2025

Hej Steen.

Vi beklager meget din oplevelse med et produkt der ikke imødekommer dine forventninger.

Vi vil gerne tilbyde at kigge på sagen med dig og se om vi kan finde en løsning hvis du rækker ud til os.

kundeservice@sweetdeal.dk
Tlf: +45 82 82 00 04

Dealen kunne ikke indløses

Dealen kunne ikke indløses, da restauranten havde lukket i over en måned.
Derfor skrev jeg til Sweetdeal, da jeg kunne se på deres hjemmeside, at de kun har telefontid to timer om dagen. Efter 12 dage uden svar prøvede jeg alligevel at ringe. Efter at have ventet i 45 minutter i kø fik jeg fat i en medarbejder, som sagde, at de havde travlt, men ville gå videre med sagen, selvom Sweetdeal fralægger sig alt ansvar for, hvad der står i dealen.

Jeg hørte ikke fra dem i over en uge og ringede derfor igen. Der fik jeg oplyst, at den pågældende medarbejder, jeg tidligere havde talt med, ikke var på sin plads, men at sagen var under behandling.

Nu, to måneder senere, har jeg hverken hørt fra Sweetdeal eller haft mulighed for at indløse min deal.

Det er trist, at Sweetdeal ikke gør mere for deres kunder. Jeg kan kun varmt anbefale de andre kendte deal-sites.

30. december 2024

Hej Mikkel
Jeg beklager denne sag har taget så lang tid. Jeg vender tilbage til dig i sagen du har med os.

Fantastisk hjælp.

Meget hjælpsom og hurtig kundeservice. Skulle bruge fortrydelsesretten, og selvom jeg havde svært ved at sende de rigtige oplysninger, var kundeservice utrolig hjælpsom, og nemme at få fat på.

21. februar 2025

Hej Niels

Vi sætter stor pris på de rosende ord og er altid klar til at hjælpe igen, hvis det skulle være nødvendigt.

Stefan og Sweetdeal-teamet.

super og hurtig service

20. februar 2025

Hej Mette

Tak for de mange flotte stjerner.

Vi gøre vores bedste for at yde en god service og vi er glade, når vores kunder får en god oplevelse.

Sig endelig til hvis du har brug for hjælp en anden gang, så står vi til rådighed.

Camilla & Sweetdeal-teamet

Super service, hurtig behandling af vores sag

18. februar 2025

Hej Poul.

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores serviceniveau samt behandling af din sag.

Vi ønsker dig en god dag.

Aldrig igen!

Aldrig igen!
Venter stadig på min ordre bestilt 28.1.25 intet hørt siden !!!!!

28. januar 2025

Hej Sally

Vi beklager at høre, at du stadig venter på din ordre.

Kontakt os gerne på kundeservice@sweetdeal.dk med dit ordre-ID, så finder vi en løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Camilla & Sweetdeal-teamet

Meget effektiv.

13. februar 2025

Hej Maria.

Vi er glade for at høre du har været tilfreds med vores service.

Hav en god dag.

Frederik, Sweetdeal.dk

Når man gir ris så skal man osse huske…

Når man gir ris så skal man osse huske at give ros jeg købte en sweatdeal start januar opvasketabs i et helt år som gik galt og jeg endte til sidst at få pengene tilbage men nu har jeg lige modtaget tabsene og sweatdeal har sendt mig en mail og beklager oplevelsen og jeg bare kan beholde tabsene uden at betale
Meget flot af dem

Ps betaler gerne for varen jeg har modtaget

12. februar 2025

Hej Martin

Mange tak for de 5 stjerner og tålmodigheden i denne sag. Det er pænt af dig at tilbyde betaling, men i denne sag beholder du blot penge og tabs.

Lenette, Sweetdeal