Excellent service
For mindst 20 år siden købte jeg hos min lokale fotohandler en Swarovski kikkert, som jeg passede godt på og havde glæde af i rigtig mange år. For få år siden revnede plastic-fokuseringsskruen, formentlig af ælde, og jeg henvendte mig i forretningen, hvor kikkerten i sin tid var købt for at bestille en ny plastic-skrue, som jeg selv ville montere. I forretningen mente de dog, at kikkerten skulle sendes ind. Omkring en måned senere fik jeg besked om, at kikkerten var klar til afhentning. I forretningen ventede der mig en virkelig overraskelse, for jeg var ude af stand til at afgøre, om det var en helt ny kikkert eller en refurbished udgave af den, jeg havde indsendt. Den var akkurat, som da jeg købte den for så mange år siden. Og regningen? Det var uden beregning, not a cent. Jeg behøver næppe at skrive, at jeg siden kun har købt Swarovski produkter, hvadenten det har drejet sig om teleskoper eller kikkerter. Dette firma sælger dyre produkter ja, men service-niveauet matcher prisen. Tak Swarovski.