Susanneskokken Anmeldelser

4,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Havde googlet mig til Susannes Køkken…

Havde googlet mig til Susannes Køkken og kunne se, at hun havde gode anmeldelser, så det blev middags-løsningen til min 60 års fødselsdag. Og det var bare en fantastisk god oplevelse. Maden blev leveret til tiden (og fik sms fra Susanne om, at nu var chaufføren kørt fra Gentofte og på vej til sommerhus på Marienlyst :O). Kom flot anrettet og lige til at sætte på bordet, der var kniv med til at skære kødet ud og alt spillede. Maden var super lækker, smagte fantastisk og der var rigeligt af den. Så jeg kan på det varmeste anbefale Susannes Køkken og fem fuldfede stjerner herfra :O) TAK for dejlig mad !!!

25. april 2026

Susannes Køkken

Susannes Køkken – En del af vores familiehistorie
Når vi ser tilbage på alle de store øjeblikke i vores liv, er der en fællesnævner, som står stærkt: Susannes Køkken. Fra barnedåb og konfirmation til bryllup og runde fødselsdage – Susanne har altid været der, og hendes mad har spillet en stor rolle i vores minder.

Maden er altid fantastisk, lavet med kærlighed og omsorg. Råvarerne er friske og nøje udvalgt, og det mærkes, at Susanne går op i at skabe noget, der rammer lige præcis vores smag og budget. Hun forstår at tilpasse alt, så det passer perfekt til både anledningen og os som familie. Og så kommer maden ikke kun med velsmag, men også med et smil og en varme fra hende, som gør det hele til en helt speciel oplevelse.

Vi kunne ikke forestille os en vigtig begivenhed uden Susannes mad – hun har virkelig været med til at gøre vores minder endnu mere værdifulde. Hvis du leder efter mere end bare mad til din næste fest, så kan vi varmt anbefale Susannes Køkken – hun leverer hver gang og mere til!

28. oktober 2024

Fantastisk mad

Fantastisk mad! WOW
Susannes Køkken leverede fantastisk mad til vores barnedåb d. 2 juni. Vi havde prøvet maden til en fødselsdag, og vi var endnu en gang meget tilfredse!
Der var god og hurtig dialog med Susanne fra start til slut, og vi fik det hele præcist som aftalt.
Alle gæster roste maden meget og det hele var så smukt anrettet.
Kæmpe anbefaling her fra!!! 5 stjerner

2. juni 2024

Det var fantastisk mad

Det var fantastisk mad, de kom som aftalt og alt var i skønneste orden. En speciel tak og stor ros til de 2 serverings piger, de var super professionelle, de serverede med stor overblik og køkkenet blev efterladt som vi kun kunne drømme om, de fortjener som køkkenet 5 stjerner og gerne mere.

19. august 2023

De varmeste anbefalinger herfra!

Susannes Køkken leverede maden til vores bryllup i Juni, og det var en meget positiv oplevelse!
Der var god dialog med Susanne fra start til slut, hvilket gjorde at vi fik præcis det vi ønskede (vi fik både kanapeer og middag).
Vores gæster roste maden til skyerne og alt var så fint anrettet.
Jeg kan kun anbefale Susanne og hendes kok, Helle, der lavede maden. Vi kommer helt sikkert bruge dem igen til andre lejligheder!

24. juni 2023

Vi var 18 personer til min kones…

Vi var 18 personer til min kones fødselsdag. Selvfølgelig er man altid spændt på maden, når den bliver bestilt udefra - men vi blev i den grad ikke skuffet. Fremragende, velsmagende og rigeligt mad fra Susannes Køkken 👍👍

2. december 2022

Super dejlig mad fra Susannes Køkken

Super dejlig mad fra Susannes Køkken

Susannes Køkken levede fuldstændig op til vores høje forventninger.
Virkelig lækker mad som præsenterede sig flot på tallerkenen. Susanne leverede også kok og serveringspersonale, som fuldendte oplevelsen. Kokken præsenterede maden ved servering.

Man ved bare at det var en god oplevelse når gæsterne takker for en god fest og samtidig roser maden.

Vi anbefaler Susannes Køkken til dem som ønsker lækker mad af høj kvalitet og med masser af smag. Vi vil selv benytte Susannes Køkken næste gang vi skal holde fest.

6. september 2022

5 stjerner. Super oplevelse.

Jeg giver 5 stjerner og kan klart anbefale Susannes Køkken til andre. Susanne er en dygtig kok som forstår at lave lækker mad der smager virkelig godt. Vi brugte hende senest i forbindelse med vores søns konfirmation, hvor der kom en kok hjem i huset som sørgede for at maden blev præsenteret super lækkert. Gæsterne var meget glade og roste maden. Som vært på en særlig dag, så var det dejligt at man trygt kunne overlade ansvaret til Susanne og hendes team.

16. september 2021

Glæder mig til næste gang

Jeg havde stor glæde af Susannes delikate servering, da jeg i går arrangerede en lille tapasfrokost efter devisen: Det skal være lækkert og allerhelst en kulinarisk opdagelsesrejse, hvor alle lækkerierne er på bordet således, at mine gæster og jeg sammen kan nyde det indtagne og samværet - uden mit konstante rend til og fra bordet jævnfør tidligere erfaringer.

Mine forestilling blev til fulde opfyldt, og jeg nød at høre, at mine gæster var med på opdagelsesrejsen og gang på gang spontant roste såvel kvalitet som præsentation.

Som vært lappede jeg det hele i mig og videregiver hermed rosen til Susannes køkken.

Inger, Gentofte

31. maj 2021

Vi var SUPER tilfredse med Susannes…

Vi var SUPER tilfredse med Susannes appetizers og 3-retters menu til vores havebryllup i maj. Maden var SÅ lækker, og både vi og gæsterne var meget glade! Udover de gode smage, så har Susanne et virkelig fint og feminint touch, som afspejlede sig i alle retter. 🌸

26. maj 2021

Mad og service i bedste klasse

Mad og service i bedste klasse. Fik leveret en 3 retters menu til konfirmation. Maden var veltilberedt. Kødet dejligt mørt og stegt perfekt. Kok og tjenere fungerede perfekt sammen og gav os alle - ikke mindst os som værter- en fantastisk aften, hvor vi kunne slappe af i gode hænder.

19. maj 2019

Perfektion og verdensklasse oplevelse.

Perfektion og verdensklasse oplevelse.

Vi kan varmt anbefale Susannes køkken - altid hurtig og professionel oplevelse. Vi bruger gerne Susanne når vi skal have en særlig god oplevelse og ved at cateringen altid er i orden og til rimelige priser.

Susanne er bare meget nem og behagelig at samarbejde med.

Henrik Waitz / AVT Business School

15. november 2017

Æstetik og smagsoplevelse

Gennemført lækkert, særdeles velsmagende og indbydende Tapas - alle retter tilberedt med stor sans for æstetik og smagsoplevelse. Samarbejdet har hele vejen været smidigt og konstruktivt, Susanne gav gode råd og ideer i vores forberedelsesproces. Maden dannede i den grad basis for en fantastisk fødselsdagsfest, og alle gæsterne komplimenterede maden til skyerne. Et "let" koncept lige efter vores ønske. Vi kan ikke være mere tilfredse!

6. november 2017

Meget lækker buffet anretning

Vi fik en buffet anretning til frokost. Det var super lækkert og meget velsmagende, og alle blev rigeligt mætte.
Der udover var Susanne god til at komme med råd og vejledning i forhold til valget af retter fra buffet menuen.
Vi har allerede valgt Susanne til at levere maden når vi holder konfirmation til foråret.

20. oktober 2017

Absolut bedste catering firma!

Vi valgte at bestille receptions buffet fra Susannes Køkken til vores bryllup med forholdvis kort varsel, og hun var med til at gøre vores dag speciel.

Lige fra gode råd, bestilling til levering og smagsoplevelsen, kan vi kun sige at alting var helt i top. Udover vores glæde over af den fine receptionsbuffet fik vi kun ros fra alle gæster og alt blev spist op.

Vi har prøvet andre catering firmaer til diverse arrangementer tidligere, med enten dårlig eller middelmådigt resultat, men Susannes Køkken leverer absolut en super service og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vi vil til hver en tid vælge Susannes Køkken til diverse arrangementer.

30. januar 2017