Vi har fået ombetrukket 2 Siesta stole med skind. De er blevet som nye, flot arbejde og hurtig udførelse. Største anbefaling herfra.
Efter omstændighederne med en meget gammel sofa ydede Stil et meget dygtigt arbejde med at ombetrække sofaen til en fin pris. Sofaen fremstår nu som ny. CR København
Jeg har arvet min bedstefars øreklapstol fra omkring 1930-erne stadig med original betræk. Den står nu som ny - utroligt smukt lavet. Tak Mustafa. Marie-Luise Rye Nielsen
Vi fik ompolstret 4 stk 100 år gamle spisestuestole som vi er meget ømme overfor. Arbejdet var meget veludført og til vores fuld tilfredshed - og endda færdig før det aftalte tidspunkt! Flot arbejde!
Om os Vi er et lille team bestående af far og søn, der går op i kvalitet og glade kunder. Vores primære arbejde er møbler og designstole, men vi laver også bådkalecher, bil- og motorcykelopgaver samt forskellige specialopgaver. Med årene har vi opnået stor erfaring gennem mange spændende og udfordrende projekter – vi siger sjældent nej til noget nyt! Vi henter og afleverer gerne opgaverne, og du er også velkommen til at kigge forbi med din opgave. Vi er fleksible med priserne og finder altid en løsning, der passer begge parter, Prisen afhænger af opgavens størrelse og materialevalg, men vi holder altid et realistisk og fair niveau. Du er altid velkommen til at kontakte os – via telefon, sms eller mail, som du finder på vores hjemmeside.
Danmark
Største anbefaling herfra.

CR København

Besvarelse fra Stilpolstring
Jeg har lige hentet mine 6 hynder til min båd fra 1972 , de blev om polstret fra original blå til sort og hvid... I helt enkelt design efter mit ønske.
Perfekt arbejde , de er blevet intet mindre end perfekte .
Jeg kan klart anbefale dem og vil bruge den igen hvis behovet der

Besvarelse fra Stilpolstring
Fik ompolstret hynderne til en FDB tremmesofa i klassisk hestedækken-stof hos Mustafa, og det er virkelig blevet fint!
Hurtig eksekvering og rigtig fin pris.
Kan varmt anbefale stedet.

Besvarelse fra Stilpolstring
Glad for at få min sofa hjem igen.
Så flot nypolsteret. Et godt stykke arbejde.

Besvarelse fra Stilpolstring
Alt var som lovet og ser rigtigt ud, meget tilfreds

Besvarelse fra Stilpolstring
Vi har fået ompolstret hynder på lædersofa, læder lænestol og fodskammel. Resultatet er blevet meget flot og særdeles tilfredsstillende. Her til kommer en meget fin service. Vi kan på det varmeste anbefale Mustafa & Sønner.

Besvarelse fra Stilpolstring
Mustafa har ombetrukket 6 spisestuestole de er simpelthen blevet så flotte. Flot stykke arbejde, lavet til tiden. Ja de var endda klar før tid.

Besvarelse fra Stilpolstring
Virkelig veludført reparation. Ser ud som helt ny.

Besvarelse fra Stilpolstring
En gammel lænestol blev sat tip top i stand. Virkelig flot arbejde. God service, virkelig en behageligt oplevelse, at komme i butikken. De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Stilpolstring
Super fint arbejde, havde 5 spisebord stole som jeg fik ombetrukket.
Flot arbejde kan varmt anbefale firmaet til jeres kommende opgaver

Marie-Luise Rye Nielsen

Besvarelse fra Stilpolstring
Mustafa er for det første super venlig og rar. Han ombetrak en af vores stole, og den er blevet så flot! Super hurtigt, og oveni hentede han stolen og afleverede den tilbage for os. Virkelig god service, vi vælger klart Mustafa en anden gang🙂

Besvarelse fra Stilpolstring
Har fået sat nye gjorde på to stole og lavet helt nye hynder. Super flot lavet. Er meget tilfreds. Rigtig god service. Kan i høj grad anbefale virksomheden.

Besvarelse fra Stilpolstring
Jeg har fået ombetrukket en 4-personers sofa og den er flottere end nogensinde. Super service og gode priser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Stilpolstring
Fik ompolsteret 4 stk kaj Kristiansen stole! flot arbejde fornuftig pris og færdig til aftalt tid og pris ! Fik sendt billeder under hele processen hvilket er super så man kan følge med !!