Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Se mere
Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Se mere
Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.
Kontaktoplysninger
Ringbaan Zuid 8, 6905 DB, Zevenaar, Holland
- surinaamseten.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb bijna alle delen van sandhias…
Ik heb bijna alle delen van sandhias kookboeken ik mag hier heel graag uit koken mijn man wil niks anders dan recepten van sandhias ik ben ook wel benieuwd wanneer deel 7 uit komt want zodra die uit komt dan bestel ik die gelijk😊
Smaakexplosie!!!
Ik ben via een collega met de Surinaamse keuken in aanraking gekomen.Deze keuken viel bij ons zo goed in de smaak dat ik het kookboek Sandhia’s Recepten heb aangeschaft.Met de hierin vermelde specerijen van Faja Lobi toveren wij de heerlijkste maaltijden op tafel.Een echte aanrader!!!!
Het zijn heerlijke recepten vind ik
Het zijn heerlijke recepten vind ik
Snelle levering goede service
Zeer snelle levering en ook goed verpakt. Houdbaarheid van de producten nog ver in de toekomst. Hier kan ik nog alles krijgen wat ik nodig heb zonder naar een toko te moeten gaan. De AH en de Jumbo hebben hun assortiment aanzienlijk verkleind. Kortom zeer tevreden en ga zeker weer bestellen.
Snelle verzending, hoge kwaliteit producten
Snelle verzending, hoge kwaliteit producten en kruidenmixen!
Heerlijk
Heel goede producten en zeer betrouwbaar!
Ook de recepten zijn heerlijk.
Zeer tevreden en altijd snel bezorgd
Makkelijk bestelling geplaatst
Makkelijk bestelling geplaatst. Hoef niet de deur uit. En alle producten van faja lobi voorhanden heerlijk.
Heerlijke producten waar mijn…
Heerlijke producten waar mijn Surinaamse schoonzonen ook blij mee zijn.
De beste producten die je bijna niet…
De beste producten die je bijna niet meer in de supermarkt kan vinden.
Dankzij deze website kan ik weer volop koken en genieten.
Surinaams smullen, al bijna 50jaar 'heet' genieten.
Degelijke snelle verzending, kip gerechten super lekker (kip masala trafasie & chicken Javaan trafasie).
Ook de roti yummie, zoals onze allereerste (1976).
In kleine toko kruiskade R'dam, gemaakt achterin piepklein keukentje door Surinaamse oma.
Zo lekker man!
Toen al met je handen eten en extra heet.
De gele Faja Lobi madam jeanette sambal past precies hierbij.
De originele Faja pindakaas lekker pittig op brood, wel anders dan destijds in R'dam.
(De potjes heetten toen al Faja Lobi, maar leek nog geen merknaam.
Ze vertaalde het als 'hete bloem' en met een verlegen lachje 'hete liefde' erachteraan).
Onze kennismaking met de Surinaamse keuken.
De marinades en andere bestelde producten moeten we nog uitproberen.
Eén waarschuwing: zeer verslavend!
JP
Top service
Heerlijke producten. Snel geleverd ook! Je word goed per mail op de hoogte gesteld. Goed en netjes verpakt bij levering.
Je hoeft geen keukenprins te zijn om heelijke Surinaamse gerechten te maken met Faja Lobi
Wij zijn gek op Saoto soep en koop al jaren Saoto Trafasi als basis. Sind een aantal maanden kan ik ze echter niet meer bij de AH en Jumbo kopen dus ben op het internet gaan zoeken. Kwam zo terecht bij de webiste van FajaLobi. Gelijk 10 potten bestelt maar ook diverse andere gerechten om uit te proberen. We hebben inmiddels diverse Surinaamse gerechten gemaakt met Faja Lobi. Wij en de kinderen zijn er echt gek op (gewoon Nederlands 'kaaskoppen' gezin). Kan het iedereen van harte aanbevelen want samen met een pot Faja Lobi en wat verse ingrediënten zet je in een mum van tijd de lekkerste maaltijden op tafel
Top bedrijf alles snel geregeld en…
Top bedrijf alles snel geregeld en prima verpakt, alles onder 1 dak.
Niet meer zoeken in de winkels, en je handen op een lege plaats slaan.
Blij dat ik ze gevonden heb.
Top bedrijf en lekkere sauzen
Top bedrijf en lekkere sauzen! Me bestelling was er de volgende dag!
Heerlijke recepten in Faja Lobi…
Heerlijke recepten in Faja Lobi Sandhia’s recepten. Mooi vormgegeven en makkelijk te bereiden
Heerlijk kookboek
Ik heb het kookboek besteld, heerlijke recepten. Het boek staat vol met recepten dus inspiratie genoeg. Het boek werd ook nog eens supersnel verzonden.
Veel keus en snelle levering
Heel veel keus en snelle levering. Ook zijn alle potten zeer goed verpakt, dus de kans op breuk is zeer klein. Erg tevreden en oh ja....Faja Lobi is errug lekker ;)
Ik ben ontzettend tevreden over mijn…
Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij deze Surinaamse webshop. De producten zijn van hoge kwaliteit, supervers en brengen echt de authentieke Surinaamse smaken naar huis. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. Wat me vooral opviel was de vriendelijke klantenservice en het ruime aanbod van kruiden, sauzen en lekkernijen die je nergens anders zo makkelijk vindt. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van Surinaams eten!
Goddelijk!
Door jullie producten te bestellen heb ik gelijk een week lang Surinaams gegeten.....goddelijk!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.