Faja Lobi Food B.V.  Anmeldelser

4,9

Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Se mere

Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Se mere

Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Se mere

Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Se mere

1. Krydderiproducent

Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.

137 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hele fijne producten

Faya lobi heeft een goede smaak eigenlijk alles voor je gerechten rotti saus is echt een aanrader en de witte bami en nasi is echt lekker niet te pittig was moeilijk te vinden in de winkel overal uitverkocht dus besteld en geweldig de volgende dag was het al in huis ik ben FAN

30. oktober 2025

lekker koken

Na gebruik van diverse producten van Faja Lobi nu ook het receptenboek van ze besteld om de producten nog beter te kunnen toepassen. De afhandeling van de bestelling was net zo goed als de producten.

10. november 2025

Ik ben gek op Surinaams eten vanwege de smaak

Ik ben gek op Surinaams eten en door de producten van Faja Lobi krijg ik die Surinaamse smaak aan het eten.
Ik ben verhuisd naar Luxemburg maar gebruik nog steeds de producten van Faja Lobi maar nu bestel ik deze op hun website omdat de producten niet verkrijgbaar zijn in Luxemburg, dit geeft al aan hoe lekker ik ze vind.

27. oktober 2025

Heerlijke Witte bami trafasie

Ons gezin is echt helemaal verkocht aan de Witte bami trafasie. Zo lekker en zo anders dan je gewend bent.
Naast de oer hollandse pot eten we regelmatig de heerlijke surinaamse gerechten van Faja Lobi!

24. oktober 2025

Heel tevreden

Overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding, ruim assortiment, snelle verzending en heerlijke producten. Erg tevreden !

15. oktober 2025

Top bedrijf

Heerlijke producten, snelle levering, achter op de pot kruidenmix die wij hebben besteld stond een makkelijke beschrijving dus het eten stond snel op tafel, ik kan het iedereen aanraden. Top!! Ik ga zeker weer bestellen.

15. oktober 2025

Wat een smaakexplosie deze kruiden🥰

Ik kwam via fb een filmpje tegen van een gerecht wat klaar gemaakt werd.. ik dacht dit ziet er wel echt mega lekker uit.
Ik ben op de site gaan kijken en ik kon niet anders dan boek 6 en gelijk wat soorten kruiden bestellen..
Wauw het boek was een feest alleen al om door te bladeren wat een heerlijke recepten🥰 we hebben nu 2 keer iets gemaakt uit het boek, wat een heerlijke recepten en die kruiden🥰 wat een smaken.. te lekker, wij als groot gezin zijn fan geworden.
Wat ik ook heel fijn vind zijn de filmpjes.

7. oktober 2025

Ik vindt de producten van Faja Lobi heerlijk

Ik vindt de producten van Faja Lobi heerlijk en gebruik het veel. Het is ook gemakkeljjk in gebruik en als ik het niet in de toko kan kopen kan ik het net zo makkelijk bij Faja Lobi bestellen.
Ik heb een aantal kook boeken van Faja Lobi en laatst het 6e boek besteld. Zal hierin ook wel veel heerlijke recepten tegen komen en er weer veel van maken.

6. oktober 2025

Faja Lobi the place to be

Faja Lobi the place to be. Geweldig assortiment. For sales and afther sales zijn perfect in orde. Kunnen een hoop ondernemingen nog van leren. Daarnaast is de website transparant en toegankelijk, dus makkelijk te bestellen.
Kortom ik raad Faja Lobi met een dikke 10 aan. Een woord "SUPER"

15. september 2025