Surfcafe Anmeldelser 17

2,0

2,0

Under middel

God tjener, dårligt køkken

Vi havde bestilt en pizza og en salat, der gik først 30 minutter før vi fik maden, salaten var utrolig kedelig, og manglede smag. Tjeneren var dog utrolig sød og professionel og gav en gratis kaffe som kompensation for ventetiden.

19. april 2026

Dårlig eller mangel på betjening.

Besøgte stedet en lørdag eftermiddag. Vi var 4 personer der ville hygge med kaffe og lidt godt.
Tjeneren kom ret hurtigt og smed 4 menu kort på bordet uden at sige et ord. Efter vi havde ventet i 20 min. uden en henvendelse til os valgte vi og rejse os og gå.

31. oktober 2025

Blev alvorligt syg

Vi besøgte stedet en varm sommerdag først i august. Dejlig stemning og søde unge mennesker der stod i køkken. Jeg fik en pommes med fiskefilet og min kæreste fik kun pommes.
Efter vi har spist og forladt stedet bliver jeg kort tid efter ca 20 min rigtig rigtig dårlig.
Jeg klør i gane og hals og på mine hænder og fødder og jeg falder om og kaster op i mens jeg er bedvidstløs / får dårlig mave.
Jeg har fået en toksin- forgiftning fordi fisken har været dårlig

Næste dag ringer jeg derop og taler med chefen for at forhindre at andre skal blive så syge. Han giver hans leverandør skylden og vi bliver ikke spurgt om vi vil modtage kompensation for maden eller andet.

3. august 2025

Ringe oplevelse

Ringe oplevelse, som alligevel fik er par forsøg. Bestilling med mangler - fair nok, så fik vi første omgang køleskabskold fish n’ chips. Det blev ændret til anden forsøg, hvor den ene var blevet varm og den anden måtte retur igen…

Vi fik pengene tilbage og personalet var sødt

6. april 2025

Dårlig mad

Jeg var inde på en alm lørdag sammen med min søster. Vi bestilte nachos og pommes, begge retter der ikke tager særlig lang tid.
Vi var inde med vores sodavand da der ikke var noget brus i, men fik at vide at de var sådan deres sodavand var ???
Derefter ventede vi 3 kvarter på vores mad. Da maden kommer får vi at vide at de er løbet tør for guacamole…. Derefter vi vi to kopper kaffe hvoraf en af dem var en americano, der var så tynd at den nærmest ikke smagte af noget

15. marts 2025

Bedre held næste gang

For et par måneder siden en dejlig oplevelse - kaffe i top, flot “pyntet” bolle, inspirerende og god betjening (daglig leder)

Ved besøg de sidste to dage meget LIDT imødekommende betjening, stor forskel på portionering (fish’n chips) - andre gæsters madrester stod en halv time efterladt udenfor - masser af gråspurve på bordet (tillod mig at gøre opmærksom på det, fik surt “opstød” fra kvindelig tjener). HVIS der forventes selvafrydning, skal det måske skiltes?

3. oktober 2024

En god oplevelse

Har i aften besøgt cafeen, lidt spændt, for vi forventede ikke det helt store. Men for pokker, oplevelsen var eminent, maden var dejlig, det hovedretten manglede i varmegrader havde den i smag. Servicen og varmen fra den skønne Luna, klarede resten. Hun mødte os med smil, god viden om den mad vi fik og den tilhørende drinksmenu, og en kvik bemærkning, hun gjorde bare oplevelsen meget bedre. Vi kommer gerne tilbage.

16. februar 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto