Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Se mere
Virksomheden har svaret
Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerd... Se mere
Virksomheden har svaret
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn en relaxt adviesgesprek gehad met Johan Beersma. Erg goed geholpen en uitgekomen bij mooie keuken, helemaal naar wens en voor een leuke prijs.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Mijn vriend en ik kwamen bij SuperKeukens terecht op advies van mijn ouders, die hier recentelijk een keuken kochten. Wij zijn erg fijn geholpen door Mounir in de winkel in Utrecht. We zijn stap voor stap door het proces heen begeleid en er was een goede balans tussen eigen input en adviezen. Er hangt een fijne sfeer in de winkel en je wordt warm onthaald. Dit resulteerde voor ons in een geslaagde aankoop waar we ontzettend blij mee zijn.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
De keuken staat en ziet er goed uit. Prima prijs/kwaliteit en vriendelijk personeel. Daar gaan al mijn sterren naartoe.
Echter wordt vanuit SK niet altijd tijdig opvolging gegeven aan vragen van de klant. Zo bleef een (achteraf bij de montage belangrijke) vraag van mij, gesteld in december, onbeantwoord tot vlak voor de installatie eind januari. Dit kwam door afwezigheid van vaste contactpersoon SK, en had wat mij betreft intern beter moeten worden opgepakt. Uiteindelijk hebben ze het afgeschoven op de montagepartner... Moest ik daar weer achteraan bellen, dus (in plaats van dat SK dit op zich neemt; is dus niet servicegericht).
Verder ben ik veel tijd kwijtgeraakt aan het contact leggen met: SK zelf, de leveringspartner (die de keuken leveren), het montagebedrijf (die de keuken monteren) en het afvalophaalbedrijf (die het afval ophalen). De klant moet zelf voor iedere individuele partner afspraken maken en bellen indien er vragen zijn. Soms is onduidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is (bijvoorbeeld met leidingsschema: dat is dus SK, maar ik had een vraag over een aansluiting en toen verwezen ze mij naar de montagepartner?).
Montagepartner BouwRob laat wat te wensen over in de afwerking... Ik kreeg een foutmelding in AEG inbouw-kookplaat, omdat deze niet goed was aangesloten: dus weer de elektricien moeten laten komen... Enfin, het is eindelijk klaar. Blij dat ik van deze partij(en) af ben.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Kim mondé van superkeukens utrecht heeft ons echt top geholpen! Heeft echt de tijd genomen en enorm veel geduld gehad. Dankjewel!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Heel goed geholpen door Mounier, duidelijkheid over prijzen en mogelijkheden, rustig de tijd genomen en na twee gesprekken de keuken besteld

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Wij zijn heel goed geholpen door Chavanno. Het contact was heel persoonlijk en er werd goed met ons meegedacht.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Keuken gekocht in het filiaal te Utrecht. Goed geholpen en goed advies gekregen bij het uitzoeken. Order geplaatst. Keuken werd zonder beschadigingen afgeleverd en de dag daarop geïnstalleerd, uitbesteed door SK aan triple P. Aardige en vakkundige monteur. Keuken naar tevredenheid geplaatst. Echter een paar beschadigingen aan het stucwerk op het plafond en de muren. SK gaf aan dit op te lossen met Triple P. Na veel aandringen, telefonisch en via de mail uiteindelijk het herstel van de beschadigingen vergoed door Triple G. De wand achter de kookplaat was krom. Dus niet geplaatst en zou opnieuw besteld worden, om een lang verhaal kort te maken nu 6 maanden geleden dat de keuken geplaatst werd en 4 achterwanden verder nog steeds geen complete keuken. Nog niet afgekit waardoor er vuil en vocht tussen het aanrechtblad en wanden/kasten komt. Hoop niet dat dit invloed heeft op het keukenblad.
De nieuw bestelde achterwanden waren of krom, of een verkeerde afwerking en verkeerde maten. SK schuift alle verantwoording af. Moet zelf steeds contact opnemen hoe het ervoor staat. Nu weer 6 weken wachten op een nieuwe achterplaat. Ben benieuwd naar de volgende plaat. Keuken zijn we erg tevreden over echter de service na plaatsing laat te wensen over. Hoe moeilijk kan het zijn!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Ik wilde graag een goede maar niet al te dure keuken voor mijn huurwoning. Was voor mij de eerste keer dat ik een keuken ging samenstellen. Na een aantal zaken binnen te zijn gelopen vond ik de sfeer bij Superkeukens Utrecht het prettigst. Kendra heeft vervolgens goed met mij meegedacht over een praktische opzet met zoveel mogelijk opbergruimte. Maar ook over de kleur van de kastjes en het aanrechtblad.
Toegegeven, niet alles verliep vlekkeloos maar ze zijn goed bereikbaar, denken mee en nemen verantwoordelijkheid. Ik heb oprecht een (binnen mijn budget) Superkeuken waar ik erg blij mee ben.
Dus mijn advies: Loop gewoon eens naar binnen, proef de sfeer en weet dat je in goede handen bent.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Vandaag heel leuk ontvangen bij Superkeukens Utrecht en daarna prima geholpen door Mounier. Eerlijk, deskundig en duidelijk advies.
We zijn blij met de keuze voor onze nieuwe keuken en hebben er alle vertrouwen in!
Superkeukens..een aanrader!!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Wij zijn erg goed geholpen door Chavanno Tamo.
Hij is meedenkend en luistert naar je wensen. Door zijn advies en hulp hebben wij onze droomkeuken kunnen ontwerpen.
Zeker een aanrader!!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Wij zijn super goed geholpen en geadviseerd! Er werd geluisterd naar al onze wensen en er was voor alles een oplossing. Bedankt Chavanno!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Erg goed geholpen door Eric bij het uitzoeken van onze keuken bij SuperKeukens in Utrecht. Kundig advies en een nette realistische prijs.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
We zijn begin januari 2026 bij Superkeukens in Utrecht bij Mounir langsgeweest. Vanwege erg krappe deadlines voor onze nieuwbouwwoning zijn we uiteindelijk niet met Superkeukens in zee gegaan, maar we waren erg tevreden over de manier van werken. Mounir heeft uitgebreid de tijd genomen om met ons een ontwerp uit te werken en heeft daarbij ons van eerlijke en goede adviezen voorzien. De bijbehorende offerte was transparant en we konden over elk onderdeel de prijs opvragen. De uiteindelijke offerte was in onze ogen ook erg scherp. Alles bij elkaar een enorme aanrader!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
We zijn bij superkeukens Utrecht super goed geholpen door Mounir. Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf een eerlijk advies. Wij wilden er graag nog over nadenken en waar vaak bij keukenzaken de prijs dan hoger wordt, kregen wij hier netjes de tijd voor zonder dat de prijs veranderde. Nu al super blij met onze keukenaankoop. Ik zou zo weer naar superkeukens gaan!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Personeel denkt met je mee
Vakkundig geplaatst
We zijn blij met onze keuken

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Heel fijn geholpen bij Superkeukens in Utrecht. Er werd door Eric echt goed naar onze ideeën geluisterd, want hij begreep helemaal wat voor soort sfeer we in onze keuken wilden creëren en wat voor apparatuur paste bij onze wensen.
Hij dacht geweldig mee en had super handige en mooie aanvullende ideeën waarvan hij ons voorbeelden kon laten zien in de showroom en in het 3D model. Blij dat we hier naar binnen zijn gelopen!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Goede service en vertrouwen in verkoper Johan, denkt goed mee en hopen op een goede plaatsing maar daar hebben we alle vertrouwen in

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Na eerste gesprek, vandaag tweede gesprek. Eric heeft ons erg fijn en goed geholpen. Alle opties meegenomen en erg fijne eigen inbreng die ons zeker nieuwe ideeën en inzichten gegeven heeft.
We kijken uit naar de inmeting en plaatsing van onze nieuwe keuken. Dank!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken aangeschaft via Superkeukens. Erg vriendelijk en behulpzaam ondanks dat wij onze keuken twee keer hebben aangepast. Ook de monteur, Tom die onze keuken heeft geplaatst was erg deskundig. Gewoon mooi om deze vakman aan het werk te zien.

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Super Keukens in Utrecht en ben ontzettend tevreden met het hele proces. Ik ben geholpen door Kendra, die een prachtig ontwerp heeft gemaakt, helemaal afgestemd op mijn smaak en wensen. Ze was erg geduldig en reageerde steeds snel op mijn mails, wat ik als zeer prettig heb ervaren.
De levering en plaatsing van de keuken verliepen soepel en volgens afspraak. Alles is netjes gemonteerd en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken en kan Super Keukens Utrecht, en zeker Kendra, van harte aanbevelen!

Besvarelse fra Superkeukens - Utrecht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.