Virksomheden har svaret
We kopen nu onze 3e keuken bij Verbruggen/Superkeukens. We zijn erg tevreden over de adviezen en hulpvaardigheid. Ook de installatie van de keuken is tot nu toe naar tevredenheid verlopen.
Virksomheden har svaret
Verkopers waren zeer aardig en meedenkend. Wanneer er iets misging werd dit meteen netjes opgelost. Over het algemeen top service en vriendelijke medewerkers!
Virksomheden har svaret
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Frankenweg 25, 5349 AP, Oss, Noord-Brabant, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Superkeukens van Martijn Verbruggen! Nu de keuken is geplaatst, is hij nog mooier. Vooral het blad met de prachtige joca rand is een echte eyecatcher. Wij willen in het bijzonder Martijn, Etienne en Floor bedanken voor alle goede zorgen, meedenken en de puntjes op de i zetten, zodat het in zijn geheel perfect is geworden!
Fam. De Poot

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Verbruggen in Oss. Vanaf het eerste moment van het uitzoeken van onze keuken tot aan de bestelling, levering en zelfs de nazorg zijn we uitstekend geholpen door het hele team.
Een speciale dank gaat uit naar Alen, die ons gedurende het gehele proces heeft begeleid. Hij nam de tijd om onze wensen te begrijpen, dacht actief mee en liet ons alle mogelijke opties zien op het gebied van kleuren, materialen en afwerking. Dankzij zijn deskundigheid en betrokkenheid hebben we keuzes kunnen maken die perfect bij ons passen.
Ook eigenaar Martijn heeft goed oog voor de wensen van de klant en straalt betrokkenheid uit. Daarnaast willen we Floor ook bedanken voor haar vriendelijke contact en haar inzet om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.
Het is duidelijk dat klanttevredenheid bij Verbruggen hoog in het vaandel staat.
Wij kijken met veel plezier terug op het gehele traject en kunnen Verbruggen in Oss van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken en een betrouwbare partner die ook na de levering voor je klaarstaat.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Ben al jaren vaste klant bij Verbruggen / Superkeukens Oss. En niet voor niks. Goed advies, verkoopster nam uitgebreid de tijd om de keuken naar onze wensen perfect samen te stellen. Leuke klik, zo nu en dan wat humor en wederom met een tevreden gevoel huiswaarts.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met me mee, had aandacht voor mijn wensen en wist te inspireren.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Ik ben heel professioneel en vakkundig geholpen door Martijn! Zeker een aanrader voor iedereen om hier een keuken aan te schaffen 👍💪

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Zeer goed geholpen door Kees, kwam zelf met een totaal ander idee als waar wij aan gedacht hadden. Waar andere zeiden dat er geen andere mogelijkheid was, hebben we hier toch een zeer mooie keuken aangeschaft.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Met de feestdagen gaan kijken naar een keuken.
Zijn goed geholpen door Alen.
Tweede kerstdag terug en uiteindelijk de keuken gekocht.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Prijs kwaliteit verhouding is prima en Kees neemt de tijd totdat we helemaal tevreden zijn.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Vandaag bij Verbruggen/ superkeukens erg fijn geholpen door Alen.
In alle rust en met eigen ideeën onze droomkeuken samen gesteld. Met een goed gevoel en aangekochte keuken zijn wij erg tevreden met de hele gang van zaken.
Super!

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Wij zijn heel netjes geholpen, Floor kwam met ideeën waar wij nog niet aan hadden gedacht en wist ze zo in te tekenen dat het in een oog duidelijk was hoe het uiteindelijk moet worden.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
We zijn enorm fijn en goed geholpen bij super keukens Oss. Complimenten naar Alen die ons van al het juiste advies heeft voorzien.
Een erg prettige adviseur die geduldig naar onze wensen luisterde en ons adviseerde.
We kijken uit naar de levering van onze nieuwe keuken.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Hij is mooier dan we hadden durven dromen! We zijn goed en vriendelijk geholpen. Er werd goed geluisterd en meegedacht, ze nemen alle tijd voor je.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Superkeukens Oss. Vanaf het eerste gesprek kregen we een duidelijke en eerlijke uitleg over de mogelijkheden. Er werd echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en alles werd rustig en begrijpelijk uitgelegd.
Alen (adviseur) dacht actief mee, gaf goede adviezen en was totaal niet opdringerig. Het ontwerp sloot perfect aan bij wat wij zochten en ook de prijsopbouw werd transparant uitgelegd.
Kortom: een fijne, professionele zaak met kundige medewerkers en uitstekende service. Wij raden Superkeukens Oss zeker aan!

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
We liepen binnen zonder afspraak en werden meteen geholpen echt super .Goede en snelle communicatie. Ook nadat afspraak uitgesteld was het was allemaal geen probleem we zijn super geholpen goed advies en niks was teveel echt blij met de getekende keuken en alle advies .nu afwachten tot de keuken komt .

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Goede ervaringen gehad bij SuperKeukens! Ze nemen ruim de tijd voor je, geen verzoek is te gek of teveel & goede en snelle communicatie. Blij met de keuken die we samengesteld hebben.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
We zijn heel erg goed geholpen door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en dacht met ons mee. We hebben een prachtige nieuwe keuken uitgezocht. Dank voor alles!

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Superkeukens in Oss. Vanaf het eerste moment dat we binnenstapten, voelden we ons welkom. De adviseur nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht echt met ons mee. Geen opdringerig verkooppraatje, maar eerlijk advies op maat.

Besvarelse fra Superkeukens - Oss
Læs mere om andre typer anmeldelser.