We zijn heel blij met onze keuken van Superkeukens. Dit is best een heel proces geweest, waarbij Superkeukens van ons 5 sterren krijgt, omdat hun meedenken verder gaat dan nodig. Roland en Ab vullen e... Se mere
Virksomheden har svaret
Op aanbeveling bij Superkeukens uitgekomen, als eerste gesproken en daar had het eigenlijk wel bij kunnen blijven. Geen spelletjes, mooie kwalitatieve producten, goede prijs en uitvoering. Het team w... Se mere
Virksomheden har svaret
Al enkele maanden geniet ik van mijn nieuwe keuken, die ik bij Superkeukens Den Bosch heb gekocht. Ik ben ontzettend blij met de keuken zelf, maar kijk ook terug op hoe klantvriendelijk ik ben geholpe... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede ontvangst. Namen alle tijd van de wereld ondanks de vele vragen en wijzingen. Direct visueel wat je hoopt te krijgen, Duidelijke en goede communicatie. Afspraken nagekomen. Maar het belangrijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Reitscheweg 8, 5232 BZ, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op zoek naar een keuken uitgekomen bij Ab van Superkeukens Den Bosch. Hij neemt de tijd om de wensen van ons te tekenen, alles uit te zoeken en met een leuke prijs uit te komen! Daarna inmeten en meedenken met de ruimte die er is, de keuken demonteren , leidingwerk te veranderen, en de keuken monteren! Hij heeft een team met vakmannen die de wensen uitvoeren, maar zelf altijd al eerste aanwezig om een vinger aan de pols houden. Het plaatsen van de keuken was Ab zelf bij, en het eindresultaat.. nog mooier dan op de tekening, en alles gelopen zoals bij onze eerste ontmoeten doorgenomen is. Een vakman, die behalve dat ook een super gezellige man is om over de vloer te hebben, genoten van deze man!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Na een tip van een goede kennis zijn we terecht gekomen bij Superkeukens. Daar zijn we meteen goed geslaagd. Medewerker Jorick heeft goed geholpen in het maken van onze keuzes. We hoefden echt niet meer op pad om bij andere showrooms te gaan kijken. Het team van Abdel werd ingeschakeld voor het verwijderen van de oude keuken. Dat ging van een leien dakje. Afspraken werden nagekomen en alles ging zoals afgesproken.
De nieuwe keuken is zeer professioneel geplaatst door 2 perfect op elkaar ingespeelde timmermannen. Het was een feest om er naar te kijken. Al met al heeft Superkeukens er een tevreden klant bij. Zonder problemen werd een kleine beschadiging opgelost. Chapeau

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Een vriendin van me ging voor een keuken kijken bij superkeukens. We raakte daar in gesprek met verkoper Abdel waar zij haar wensen rondom haar keuken heeft uitgesproken.
Het was een prettig gesprek waarbij Abdel goed mee dacht en kundig advies gaf.
Ook ik vroeg Abdel naar de mogelijkheden voor eventuele aanpassingen aan mijn keuken.
Omdat dit een bestaande keuken is in een oudere woning , vroeg dat om inventieve/creatieve .
Gisteren heeft Abdel de werkzaamheden afgerond.
Ik ben super tevreden over mijn nieuwe keuken !

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Van ons eerste gesprek met Abdel, filiaal Den Bosch, tot en met de oplevering een topprestatie.
Er is goed meegedacht met onze wensen en ook zo verwezenlijkt. Het team van Abdel was vakkundig op alle gebied of het nu het stucwerk, elektro etc was, alles even goed en netjes gemonteerd en afgewerkt.
Kortom, wij zijn tevreden met onze keuken en kunnen Superkeukens Den Bosch van harte aanbevelen.

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Superkeukens en dan met name Abdel heeft bij ons een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geïnstalleerd in bestaande keuken.
Abdel heeft alles goed voorbereid en beschikt over professionals die samen met hem de totaalklus (stucwerk) compleet en netjes afronden.
Het terugplaatsen van bestaande lades in de nieuwe situatie vraagt precisie en maatwerk, dit heeft Abdel supernetjes en straks gedaan.
De afwerking en oplevering is netjes en volledig gedaan.
Complimenten!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Abdel heeft mijn vriendin en mij ontzettend fijn en goed geholpen bij het uitzoeken van onze eerste keuken. Het voelde vanaf het eerste moment vertrouwd en Abdel dacht erg met ons mee in de mogelijkheden op een eerlijke manier. Wie op zoek is naar betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit is bij SuperKeukens aan het juiste adres!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Super geholpen door middel van goed advies en geen opdringerige praatjes. We werden goed geholpen en er werd meegedacht. De monteur ( Toon) is een echte vakman!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Wij zijn door Abdel heel fijn geadviseerd tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken. Zijn ervaring en ideeën hebben er voor gezorgd dat wij nu een fantastische keuken hebben. Wij hadden na het eerste gesprek meteen een vertrouwd gevoel. Er werd goed meegedacht, ook wat betreft materialen en kleuren die passen bij ons huis.
Ab heeft ook het plaatsen van de keuken van A tot Z geregeld. Er zijn allemaal vriendelijke vakmensen over de vloer geweest. Het resultaat is fantastisch.
Wij zijn dik tevreden. Top!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Vanaf begin af aan heeft Roland ons ontzettend goed geholpen. Toen de keuken eenmaal besteld was wilden we toch wat aanpassingen doen. Dit was allemaal geen probleem en dit is ook allemaal netjes geregeld. Monteur Jeroen en zijn compagnon hebben ook echt vakwerk geleverd. Van het beginproces tot het einde zijn wij zeer tevreden. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Goed geholpen. Er werd goed meegedacht, ook met de schuine muren in de keuken. Daar zie je niks meer van. Daarnaast ook een goede prijs-kwaliteit verhouding en heel veel mogelijkheden in kleuren, materialen etc. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Goed advies door Abdel tijdens de aankoop .
Ook bij een meet fout door mijzelf netjes opgelost door SK.
Plaatsen door Monteur ,Toon, is iemand om in te lijsten!! Gewoon een super monteur!
Ook de aftersales is prima !
SK Den Bosch in 1 woord TOP !!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Ook wij hebben een prettige ervaring gehad met Superkeukens Den Bosch.
Er werd door Ab en Roland heel goed met ons meegedacht!
Dat leverde voor ons een mooie handige keuken op.
Het volledige team ook niets dan lof!
Ab heeft het team goed begeleid tot een mooie resultaat.
Dank aan allen, Jan en Gon

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Het eerste gesprek met Ab gaf ons al een goed en vertrouwd gevoel. Ab denkt graag met je mee en is erg betrokken. Hij begeleidt get proces van A tot Z en ontneemt zo elke zorg die er is. Bedankt Superkeukens Den Bosch wij zijn erg blij met onze keuken!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd actief meegedacht over de indeling en stijl. Alles is perfect afgestemd op onze ruimte en smaak. De levering was netjes op tijd en de montage is zeer vakkundig uitgevoerd. Kortom: een topservice van begin tot eind. Bedankt voor alles Ab!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
I recently worked with Abdel (Superkeuken Den Bosch) to bring my kitchen design to life, and I couldn’t be happier with the result. I truly appreciated Abdel’s strong eye for design—he immediately understood my vision and supported it with thoughtful suggestions and a refined sense of style. For me, with a deep appreciation for color, composition, and modern aesthetics, it meant a great deal to work with someone who shares that sensitivity.
Abdel’s craftsmanship during the build and installation was outstanding. Every detail was executed with precision and care, and the final result is a beautifully finished space that perfectly reflects the artistic, modern atmosphere I envisioned.
Beyond his technical skills, Abdel is incredibly well-mannered, kind, intelligent, professional, and friendly. He was an absolute pleasure to work with—always respectful, communicative, and truly committed to delivering excellent work.
I highly recommend Abdel to anyone who values both artistic vision and professional excellence. He’s a rare find.

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Ik heb recent samengewerkt met Abdel (Superkeuken Den Bosch) om mijn keukendesign tot leven te brengen, en ik ben volledig tevreden. Ik waardeerde Abdel’s sterke gevoel voor design enorm—hij begreep mijn visie meteen en ondersteunde die met doordachte suggesties en een verfijnd gevoel voor stijl. Voor mij, met een diepe waardering voor kleur, compositie en moderne esthetiek, betekende het veel om samen te werken met iemand die die gevoeligheid deelt.
Abdel’s vakmanschap tijdens de bouw en installatie was uitmuntend. Elk detail werd met precisie en zorg uitgevoerd, en het eindresultaat is een prachtig afgewerkte ruimte die perfect de artistieke, moderne sfeer weerspiegelt die ik voor ogen had.
Naast zijn technische vaardigheden is Abdel uiterst beleefd, vriendelijk, intelligent, professioneel en prettig in de omgang. Het was een waar genoegen om met hem samen te werken—altijd respectvol, helder in communicatie en echt toegewijd aan het leveren van uitstekend werk.
Ik raad Abdel ten zeerste aan aan iedereen die waarde hecht aan zowel artistieke visie als professionele perfectie. Hij is echt een zeldzame vondst.

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Voor de 4de keer een keuken gekocht bij Roland van Superkeukens in Den- Bosch. We zijn er weer heel erg blij mee, Roland denkt goed mee en de keukenzetters waren perfect!

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
We zijn geholpen door de eigenaar (Roland) van SK Den Bosch. We zijn via vrienden bij SK terecht gekomen. Ze zijn heel duidelijk over de prijs en bieden oprecht een lage prijs tegenover een hele goede stijlvolle en van hoog kwaliteit keuken! Roland heeft goed mee gedacht over de groote van de keuken en is meerdere keren met ons door de winkel gelopen om aan te geven wat allemaal kan. Daarna hebben we er toch voor gekozen om de keuken te laten plaatsen. (We doen alles zelf in de verbouwing) alleen zijn toch heel blij met de mega goede service van deze 2 monteurs! Zij hebben top werk geleverd en veel tips gegeven! Alles is super verlopen! Echt een aanrader.

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
Super keukens heeft een superkeuken geleverd en ook over de installatie zijn we zeer tevreden. Van het uitzoeken t/m de apparatuur en de tekening werden wij volledig meegenomen. Ook toen tussentijds de verkoper een andere baan had gevonden werd dit door een collega keurig overgenomen. Wij zijn zeer tevreden 😊

Besvarelse fra Superkeukens - Den Bosch
5 jaar eerder een keuken besteld en laten monteren door SK. Zeer tevreden! Nu ga ik verhuizen en zonder twijfel heb ik hier weer een keuken gekocht. Ab is mijn favoriet en daarom heb ik weer naar Ab gevraagd. Ontzettend fijne en oprechte man. Denkt met je mee en neemt alle tijd voor je. Ik heb wederom veel vertrouwen in deze man. Hij was bij mijn vorige keuken/verbouwing, mijn steun en toeverlaat. Door een enorme lekkage (waardoor ik een nieuwe keuken heb gekocht) had ik veel problemen in huis met vloer en stucwerk, ook hier dacht Ab met me mee en verwees me naar fijne vakmensen die me geweldig hebben geholpen dankzij Ab.