Superhelten Legetøj Anmeldelser

2,8

Ordre nr.: 1000238693 Ordre dato: 30-05-2026 Jeg har stadigvæk ikke hørt yderligere på denne ordre. Jeg har skrevet til kundeservice 2 gange og har dertil ringet 2 gange. Begge gange har jeg fået e... Se mere

Selvom deres hurtige levering, fortjener superhelten ikke mere end to stjerner. Bestilte to puslespil som begge kom hjem ødelagt! Kasserne var i stykker og et hul på den ene der er dækket med tape.. k... Se mere

Jeg kan egentlig godt lide Superhelten. De har fine priser og godt udvalg. Desværre er deres leveringstid for lang. Der går som regel over 24 timer før varen bare kommer ned fra hylderne og i en... Se mere

Når man trimler ind som rundforvirret jyde, bliver taget hjerteligt imod, og finder LIGE det man ved, ens unger bare bliver lykkelige for, så kan man jo ikke være andet end fuldt ud tilfreds. Og i øvr... Se mere

1. Legetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Spilbutik
  4. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Er virkelig imponeret

Er virkelig imponeret. Aldrig har jeg fået en pakke tilsendt så hurtigt. Bestilte 2 små My little pony til min datter torsdag ved middagstid og havde pakken fredag ved middagstid.
Det er virkelig god service.

28. februar 2020

Jeg fuld ud tilfreds og mere til.

Jeg fuld ud tilfreds og mere til.
Købte julegave, troede ikke den kunne nå frem inden jul, så de har været hurtige.
Desværre virkede lavalampen ikke, ringede og fik en venlig og imødekommen medarbejder.
Jeg forslog, at de bare kunne sende en pære. Har i dag modtaget pakken med et fint personlig hilsen
Og fortalte de havde besluttet at sende en ny lampe, for sæt nu det ikke var pæren. Det kalder jeg god service. De har et kæmpe udvalgt og kan klart anbefale dem.

7. januar 2020

super service fra Dennis!

Blev ringet op i formiddags, det bestilte puslespil var ikke at finde på lageret. Vi fandt i fælleskab ud af et alternativ, og jeg blev ringet op senere med en bekræftelse på at det aftalte nu var effektueret. Fik til og med rabat samt fri fragt. Tak for god service! Og en hurtig løsning her inden jul.

19. december 2019

Tak!

Utroligt nok, så har jeg købt mange ting forskellige steder, her op til jul. Bestilte sidst hos superhelten, og selvfølgelig er det som der bliver leveret først. Tak for en god service og hurtig levering OGSÅ op til jul. 👌🏼

16. december 2019

God og hurtig service

God og hurtig service - og i øvrigt stort udvalg af spændende og anderledes gaver til børn. Jeg kan give min varmeste anbefaling til alle, der ønsker at bruge superheltenlegetoej.dk !

27. november 2019

Perfekt!

Super fed hjemmeside. Super nem og overskuelig. Hurtig dag til dag levering. Endda en håndskrevet personlig hilsen med ordren.
Jeg kan helt klart anbefale Superhelten!

20. november 2019

Anbefales

Hurtig levering og medfølgende håndskrevet postkort med en lille, personlig hilsen omkring salget. Super hyggeligt. :)

9. september 2019

Superb :)

Fornuftig pris, lyn hurtig levering, personlig hilsen fra medarbejder, genbrugt kasse som forpakning- stort plus. :)

15. maj 2019

Fantastisk

Fantastisk, har købt derinde 3 gange, altid hurtig levering! og et sødt kort og mega flot pakket ind! de har de fedeste harry potter ting!
tusind tak, superheltende! i har virkelig skabt glæde!

Bestilte også en bog, som kom dagen efter, et halstekæde som kom dagen efter, og en figur (BOWTRUCKLE)

4. maj 2019

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har desværre kun haft mulighed for, at handle på webshoppen, da jeg kommer fra Nordjylland.
Men aldrig før har jeg oplevet så hurtig levering - og endda med postnord 😵
Bestilte min vare og 24 timer efter, var den på min adresse.

Deres service er bare i top og de er super søde og hjælpsomme!
Ringede til dem, da jeg havde brug for nogle specifikke oplysninger på en figur og de var så flinke, at tjekke det hele på deres fjernlager for mig.

Helt klart en shop for børn i alle aldre! 🥳
(Og så lægger de små postkort med en lille hilsen, når man har handlet på deres webshop) Hyggeligt! 😍👏🏼🎊

15. april 2019

Modtog min vare i fin stand.... Men..

Som titlen siger.. så modtog jeg en ret flot Skulptur som jeg har ledt efter længe, på grund af den har været udsolgt på original hjemmeside og andre steder.
Der var 1 eksemplar hos Superheltene så den tog jeg.

Da Superheltene kun lever med Postnord hade jeg skrevet i kommentarfeltet til min ordre at jeg gerne vil have min Figur pakket extra godt ind i beskyttelse da jeg har set og hørt Postnord ikke behandler alle folks pakker med respekt.

Jeg har så modtaget min pakke i dag, og ganske rigtigt hade pakken fået nogen slag her og der på grund af Postnord.. Men da jeg Åbner pakken er figuren bare stille i dens normale kasse uden nogen form for beskyttelse og faktisk kunne glide frem og tilbage i kassen uden form for støtte til noget.
Heldigvis var Skulpturen intakt og ikke gået istykker.. men det burde være til en forberedelse at kunne læse og lytte til kundernes kommentar når de nu har chancen for at kan tilføje en kommentar til deres ordre, at den så bliver læst og lyttet til.

12. april 2019

Væsentlig plads til forbedring

Jeg bestilte en Funko Pop, og den blev leveret inden for 36 timer. Alletiders!
Så langt, så godt...
Men papkassen, som var kummerligt pakket ind, var alt for lille. Æsken med figuren var presset - ja nærmest mast - ned i den, og havde tydelige spor efter at have været klemt flere steder. Noget som væsentligt forringer værdien af figuren. Der var heller ikke bobleplast rundt om den, som andre web-butikker ellers gør. Lidt ærgerligt når man har betalt “fuld pris” for den... :(

9. april 2019

Fantastisk

Super hurtig levering. Og super fedt med en personlig hilsen i kassen. Gør bare oplevelsen endnu bedre. Her er en dreng der er lykkelig for det nye legetøj

5. februar 2019