Lidt rodet og uoverskuelig hjemmeside. Ved selve handlen gik betalingen igennem, men der kom aldrig nogen ordrebekræftelse på mail, og heller ingen faktura sammen med varerne. Jeg købte væsker o... Se mere

Købte en ego q i grøn og beholderen falder af batteriet og der vælter olie ud over det hele. Får tit det giftige stads i munden. Tvivler også på nikotin mængden da jeg må ryge ved siden af, plejer jeg... Se mere

Kunne stoppe allerede den første dag, og har slet ikke lyst til at ryge rigtige cigaretter igen. Og magen til super service skal man da også lede længe efter. De er proaktive, dygtige, kompeten... Se mere

Startede 1 okt og allerede 6 okt blev jeg helt røgfri.Har slet ikke lyst eller behov for rigtige cigaretter. Skønt ikke at have behovet hængende over hovedet. Har prøvet flere typer men blev træt og i... Se mere

1. E-cigaretbutik

Om Super-Smoke.com

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Super-Smoke er Danmarks bedste forhandler af e-cigaretter.

Vi sender varerne hurtigt (oftest samme dag), og skulle du være så uheldig at få en defekt komponent sender vi en ny samme dag du ringer.

Besøg os i dag og få din e-cigaret i morgen

3,3

Middel

overraskende

Fedt. jeg bestilte bare og dagen efter havde jeg varen. Kan det næsten blive bedre ? utrolig nem brugevejledning og havde ikke regnet med at alt var pakket i små æsker.

7. marts 2012

Jeg kan kun rose firmaet for hurtig leverance.

Jeg har nu nydt min "nye cigaret" med tilfredshed, tænker dog stadig på en rigtig cigaret, men har undladt at købe.
Ligeledes er det godt, der er 2 batterier med, man sidder pludselig med en E-cigaret, som går ud, så er det bare at skifte batteri og lade det andet op, så jeg er tilfreds med produktet.

Morten Steffensen
Aalborg

4. marts 2012

Hej Morten

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber du hænger i med rygestoppet og ønsker dig mange gange held og lykke.

Virker

Modtog min startpakke d. 11/2-2012 kl. 10.30.
Slukkede min foreløbige sidste cigaret d. 11/2-2012 kl. ca. 10.00

28. februar 2012

Hej Per
Tak for den fine anmeldelse og STORT tillykke med dit rygestop.

Sugeeffekt

Er svær at suge i og har problemer med at filtrene ligger i æsken og er fugtige og det bliver ikke bedre, når de anvendes. Ikke godt.

6. februar 2012

Hej Anne

Vi har rigtignok haft lidt problemer med at nogle filtre har ligget og blevet lidt fugtige i pakken. Når man har brugt e-cigaretten i lidt tid kan den også blive lidt sværere at suge i - prøv at tag forstøveren ud og pust i den, det burde hjælpe lidt.

Du kan også prøve vores nye filtre som har indbygget forstøver. De er "2. generation", og er netop lavet for at afhjælpe problemet med at filtrene bliver våde og forstøveren bliver slidt. Jeg har sendt dig en mail med mere info.

Fortsat held og lykke med dit rygestop.

Jeg har fortrudt

Selve bestilling og levering var ok men produktet lever ikke op til beskrivelsen, Batteriet løber tør efter 2 min, Cigaretten er sort og meget lang derfor giver det ikke føelsen af at sidde med en cigaret, Den billige start sæt fra skandi til 99 kr. er langt mere realistisk

11. januar 2012

Hej Torben.
Vores produkt er rigtignok sort som man også kan se på hjemmesiden.
Vores batterier holder til ca. 1½ times brug, hvilket er nok til en dags rygning for mange af vores kunder.
Hvis dine batterier kun holder strøm 2 min. er der selvfølgelig tale om en fejl på batteriet, så hvis du skriver til vores kundeservice bytter vi den selvfølgelig med det samme.

Husk også at du har mulighed for at returnere produktet inden for 14 dage selvom du har åbnet det - læs mere på http://ecigworld.eu/da/content/10-returpolitik

super god

har i dag modtaget min E.cig..dog er der et minus..den ene cig virker ikke..så jeg går ud fra at jeg bare kan retunere den også få en anden..eller ???
men den der virker er bare super..jeg er meget glad for pruduktet...så i dag er min første dag som ikke ryger..det skal nok gå godt...

7. januar 2012

Besvarelse fra Super-Smoke.com

Tak for den fine anmeldelse, og hvor er det dejligt det går godt med dit rygestop.
Vi fikser det selvfølgelig sådan at du får 2 cigaretter der virker - jeg kunne ikke komme igennem på telefonen men har lige sendt en mail i stedet.

eCigworld kundeservice

Super produkt og lynhurtig ekspedition

Fantastisk produkt. Er sikker på, at den får mig til at holde op med at ryge.

31. december 2011

Besvarelse fra Super-Smoke.com

Tak for den fine anmeldelse, og mange gange held og lykke med dit rygestop.

eCigworld kundeservice

Servicen er ok men kvaliteten ikke

Jeg er ikke tilfreds med produktet. Batterie`s opladning, rækker kun i ca. 1,5 time. Nikotin opfyldning er ikke god, idet nikotinen kan løbe i store dråber ind i munden, det er ubehageligt. Jeg er også udtilfreds med deres afregning. Det var et ubrugeligt produkt, alligevel beregner ecigworld 200,-kr for anvendelse. Havde produktet været i orden, så havde jeg beholdt det. Det er beklageligt. Jeg sendte produktet retur.

13. december 2011

Hej Rolf

Batteriets levetid er ganske rigtigt 1,5 times rygning, hvilket er standard for den model vi sælger. Derfor kommer alle vores startpakker også med et ekstra batteri så selv dem som ryger meget på den kan brugen den en hel dag.

Vi har testet det returnerede produkt, og har haft svært ved at genskabe fejlen. Det kan være du måske ikke har brugt og opbevaret cigaretten vandret, da det godt kan få væsken til at løbe "nedaf" og ind i munden?

Vi har ikke blevet gjort opmærksom på eventuelle fejl eller misforståelser inden produktet blev sendt retur, og har således ikke haft mulighed for at rette dem.
Vi har måttet kassere varer for 799 da batterier, opladere og resterende filtre var gennemsyret af lugt fra tobaksrøg og derfor ikke kan bruges som udstillingsmodel.
Alligevel har vi kun opkrævet svarende til én forstøver og 2 pakker filtre (mindre end hvad der er brugt).
De resterende 572 er sendt retur, og er vores kompensation for din dårlige oplevelse. Det synes vi er rimeligt.

Det ville have været dejligt hvis du havde kontaktet os med det samme så vi sammen kunne finde og udbedre fejlen, hvad enten det var i produktet eller brugen. Når det ikke er sket synes vi det er rimeligt at kompensere næsten 600 kr. for et produkt vi efterfølgende må kassere pga. røglugt.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg håber at du en dag vender tilbage til den elektroniske cigaret, hvad enten der er her eller hos et andet firma. Når først man vender sig til den er den guld værd.

eCigworld kundeservice

Bedste service jeg har oplevet

Jeg har købt en E-cigaret fra eCigworld.eu, det var meget nemt og brugervenligt og jeg har modtaget min E-cigaret efter 3 dage, jeg blev informeret om alt jeg havde brug for før købet og efter jeg har modtaget produktet er jeg SUPER tilfreds, kvaliteten er super go og overordnet er jeg tilfreds med hele købsprocessen :)

Jeg vil anbefale siden til alle mine venner, for det er noget jeg med glæde vil dele mht min oplevelse

16. november 2011

God erstatning for rigtige cigaretter

Godt sted at handle, nem hjemmeside, hurtig levering og en yderst behagelig service, havde et problem med en forstøver og skrev en mail og fik hurtigt en tilbagemelding om at der var 2 nye forstøver på vej.
Kan kun anbefale dette nye firma.
Jeg har nu været røgfri i 1.5 måned og det er dejligt.
Dejligt at være røgfri efter 40 på cigaretten.

15. november 2011

Super rygestop...

Som storryger var jeg meget skeptisk med hensyn til rygestop. Men jeg besluttede at finde en E cigaret..Jeg synes helt sikkert at ecigworld.eu har den mest professionelle hjemmeside..De 3 forskellige smagsvarianter er gode, og de holder strøm i lang tid og lader hurtigt..
Jeg har ikke røget i 14 dage, hvilket aldrig er sket før...jeg vil til hver en tid foreslå alle at prøve dette produkt..hvis ikke for at stoppe, så for at halvere forbruget eller bare at prøve....Alle jeg har haft på besøg har jeg lige overtalt til at prøve et sug..alle syns det var en go ide..tror sku min søster køber en....jeg er sikker på jeg skal være x ryger...
Takker for et super let rygestop..

14. november 2011

Rigtig godt sted at handle.

Jeg kan kun sige godt om eCigworld.eu. Din ordre bliver hurtig sendt, og der er ikke noget at klage over. Jeg er meget tilfreds. Jeg har nu ikke røget i 2 måneder, kun med hjælp af min eCigaret, og så selvfølge min viljestyrke. Jeg vil til enhver tid anbefale eCigworld til venner der vil stoppe med at ryge.

2. november 2011

Bedste alternativ til dato

Jeg har prøvet mange forskellige alternativer til en god cigaret, også en almindelig e-cigaret. Men den længere e-smøg (størrelse som en kuglepen) er genial. Røgen er meget tættere, og for første gang føler jeg, at den virkelig erstatter en smøg. Jeg bruger den faktisk hele dagen på arbejdet, og jeg er så tryg ved den nu, at jeg slet ikke tager cigaretter med på arbejdet. Den dag jeg beslutter at stoppe helt med at ryge, så er jeg sikker på, at den bliver min tro følgesvend :o)
Tak for et rigtig god produkt.

31. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)