Sunweb.be Anmeldelser 4.008

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben inmiddels al vier reizen geboekt via Sunweb en zijn elke keer opnieuw bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot en met de reis zelf wordt alles steeds tot in de puntjes geregeld.... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Boekingsproces ging vlot en via de app waren alle nodige documenten voorhanden. Hotel was perfect gelegen. Dat de inbegrepen skipas pas een dag later werd afgeleverd, heeft ons wel een halve dag skiën... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Good website,easy booking process,all inclusive hotel with lots of food variety, okish rooms(but not anything impressive),pool was small but didnt use as water was very cold.the hotel staff was fabulo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grote keuze uit vele skigebieden & accommodaties beschikbaar in meerdere landen. Alle bestemmingen worden uitgebreid voorgesteld. Bij contactname wordt er snel gereageerd & zoekt men a.s.a.p. naar een... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejser og ferier

Om Sunweb.be

Skrevet af virksomheden

Nederlands

Bij Sunweb boek je zorgeloos jouw zomervakantie of wintersport aan de scherpste prijs.

Het hele jaar door bieden we een ruim aanbod aan zonvakanties en skireizen naar topbestemmingen in Europa. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een all-in adults only of een last minute naar de zon – bij Sunweb ben je zeker van kwaliteit en gemak.

✔️ Laagsteprijsgarantie
Vind je dezelfde reis elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug én je ontvangt een voucher van €100 voor je volgende vakantie.

✔️ Gratis omboeken
Plannen gewijzigd? Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔️ Exclusieve Sunweb Only-reizen
Unieke pakketreizen die je enkel bij ons vindt.

Français

Réservez vos vacances d’été ou vos sports d’hiver sans souci avec Sunweb, au meilleur prix garanti.

Tout au long de l’année, Sunweb propose un large choix de séjours au soleil et de vacances au ski vers les plus belles destinations en Europe. En famille, en couple ou entre amis, trouvez la formule qui vous convient le mieux.

✔️ Garantie du prix le plus bas
Vous trouvez le même voyage moins cher ailleurs ? Nous vous remboursons la différence et vous offrons un bon de €100 pour vos prochaines vacances.

✔️ Changement gratuit
Vos plans changent ? Modifiez votre réservation gratuitement jusqu’à 6 semaines avant le départ.

✔️ Séjours Sunweb Only
Des voyages exclusifs disponibles uniquement chez Sunweb.

Kontaktoplysninger

Last minute vakanties

Snel de zon opzoeken? Maak je keuze uit ons aanbod last minutes.

4,4

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Eerst moeilijkheden met boeken

Eerst moeilijkheden met boeken. Graag kamer met zwembadzicht, maar lukte niet alhoewel er nog mogelijkheden waren

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw 4-sterren review.
Wat vervelend dat er moeilijkheden waren. Soms komt het inderdaad voor dat de laatste kamer net voor u is geboekt en dat de website niet direct geüpdate is.
Hierdoor lijkt het alsof de kamer nog beschikbaar is. U krijgt dan een foutmelding aan het einde doordat de kamer niet meer beschikbaar is. Onze excuses voor het ongemak.
Fijn dat u toch nog een gewenste vakantie heeft kunnen vinden.

Booking was smooth

Booking was smooth. Helpdesk was fast and useful. Price was good. Vacation, stay, location and service was very good.

1. april 2026

Beste meneer Roelands,

Thank you for your great feedback.

We’re happy to hear that the booking process went smoothly, our helpdesk was fast and helpful, and that you found the price, location, stay and service all very good.

It’s great to know you had such a positive overall holiday experience. We hope to welcome you again soon!

In name of Sunweb, I would like to wish you a lovely evening ahead.

Kind regards,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Al meerdere jaren hebben we telkens van…

Al meerdere jaren hebben we telkens van een schitterende vakantie kunnen genieten, dit dantzij Sunweb.

Beste Wilfried,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert en al jaren via ons op vakantie gaat.

We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Namens Sunweb, wens ik u graag mooie vooruitzichten naar een heerlijke vakantie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enig minpunt is de skipas dat niet…

Enig minpunt is de skipas dat niet klaarligt op het hotel

Beste meneer Guldentops,

Dank u wel voor uw feedback,

Fijn om te horen dat uw verblijf verder goed is verlopen. We begrijpen dat het jammer is dat de skipas niet klaar lag in het hotel bij aankomst. Dat kan inderdaad voor extra ongemak zorgen, zeker wanneer u graag meteen de piste op wilt.

Dank u om dit te delen, we nemen dit zeker mee om de service rond skipassen verder te verbeteren.

Namens Sunweb, wens ik u alvast een fijne dag verder en hopen we u weer van dienst te mogen zijn bij uw volgende vakantie.

good search

good search, easy booking

Beste Debbie,

Bedankt voor het achterlaten van jouw 5-sterren review!

We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over je gemaakte boeking bij Sunweb. We zien je graag een volgende keer weer terug op een van onze mooie bestemmingen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boeken is simpel en duidelijk en bedrag…

Boeken is simpel en duidelijk en bedrag kan in 2maal betaald worden.

10. april 2026

Beste Ronny,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk om te boeken en goeie…

Makkelijk om te boeken en goeie klantenservicei
Een aanrader!

Beste Kathleen,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u ons boekingsproces als gemakkelijk heeft ervaren en u onze service zo waardeert.

Goede ervaring!

Goed geholpen door klantenservice met mijn vragen rond omboeken!

Beste Tineke,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice met uw vragen rondom het omboeken. Dat waarderen wij enorm.
Graag helpen wij u in de toekomst opnieuw!

Al jaren zeer tevreden

Al jaren zeer tevreden, prijzen naar elk budget.

10. april 2026

Beste Viviane,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert.

Een echte aanrader

Een echte aanrader. Alles dik in orde.

Beste Argen,

Très bonne expérience

Première fois avec cette compagnie et nous avons eu une bonne expérience, j'ai eu un problème avec les bording pass et le service client a bien résolu le problème et envoyé le document. Au contraire avec le site de Brussels airlines que même après le check-in et avoir demandé le documents via mail, je ne l'ai jamais reçu. Merci a l'équipe.

4. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Sunweb.be

✈️ Quelle joie de savoir que votre tout premier voyage avec Sunweb s’est déroulé à merveille ! Votre partage nous fait chaud au cœur 💛.
Notre service client adore relever les défis et vous accompagner jusqu‘au bout afin de rendre chaque étape facile et agréable 😊.
Merci pour votre confiance et à très vite pour de nouvelles expériences ! ✨

Alles altijd super in orde

Alles altijd super in orde

Beste Anneleen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

makkelijk te vinden plaatsen en…

makkelijk te vinden plaatsen en duidelijke uitleg over hotels en dergelijke. Boeking ook gemakkelijk te doen alsmede de keuze in bijkomende opties zoals transfers e.d.

9. april 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw 5-sterren review.
Fijn dat alles duidelijk voor u was en dat u tevreden bent!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Boeking Rhodos

De boeking van hotel en huurauto was vlot. Maar die van het vliegtuig gaf niet goed aan of de bagage was inbegrepen of niet. Ik heb de bagage nog apart moeten boeken.

1. april 2026

Beste Kris,

Dank u wel om uw ervaring met ons te delen.

Fijn om te horen dat de boeking van het hotel en de huurauto vlot is verlopen.

Het spijt ons echter dat het bij de vluchtinformatie niet duidelijk was of bagage inbegrepen was, waardoor u dit achteraf nog apart moest bijboeken. Wij begrijpen dat dit verwarrend en onhandig kan zijn.

Uw feedback hierover nemen wij zeker mee om de informatie in het boekingsproces nog duidelijker te maken.

Namens Sunweb, wens ik u graag alvast een fijne dag verder.

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk ervaart. Dat waarderen wij enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel tevreden over de website.

Heel tevreden over de website.
1 tip : de bagage er in de eerste stap bij vermelden

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je mooie review en je tip.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website.

Wat betreft je suggestie: bagage kan al in stap 1 worden bijgeboekt bij de andere reisonderdelen tijdens het samenstellen van de reis. We begrijpen dat dit misschien niet voor iedereen direct duidelijk is en nemen je feedback daarom zeker mee om dit nog beter zichtbaar te maken.
Dank je wel voor het meedenken en graag tot een volgende keer!

Alles fijn geregeld.

Alles fijn geregeld.

Beste Carlo,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat alles goed en naar wens is geregeld. Dat waarderen wij enorm.

Met vriendelijke groet.

Beste heer Vroegop,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat alles snel en makkelijk geregeld is. Dat waarderen wij enorm.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kunnen stuk duurder uitpakken dan…

Kunnen stuk duurder uitpakken dan concollega’s, hun uitleg is dat er gewerkt wordt met dagprijzen. Hoewel daar in dit geval niets van aan was.

De vergelijking gebeurde op hetzelfde moment.

7. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wij werken inderdaad met wisselende prijzen, op basis van vraag en aanbod. Dit houdt in dat de prijzen op elk moment kunnen wijzigen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Booked a very last minute

Booked a very last minute, at a good price and we had a fantastic vacation

25. marts 2026

Dear sir/ madam,

Thank you very much for your review.

We’re happy to hear that you were able to book a last-minute trip at a good price and that you had a fantastic vacation. That’s exactly what we aim for.

We hope to welcome you again on your next trip!\

Kind regards,
Team webcare

Læs mere om andre typer anmeldelser.