Sundy Anmeldelser

4,8

Snelle levering en goede communicatie, verpakking ziet er goed uit en handig van formaat. Heb de try-out bundel besteld en heb tot nu toe de watermeloen gebruikt. De geur is fris en blijft een poosj... Se mere

**Sundy Handspray – Altijd fris en beschermd** Met Sundy Handspray houd je je handen schoon, fris en verzorgd, waar je ook bent. De effectieve formule helpt bacteriën te verminderen zonder w... Se mere

Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Pla... Se mere

Goede site snelle levering,goed op de hoogte gehouden. Het product voldoet aan de verwachting Laat je handen niet plaken snel opte brengen geur heel goed heb de Sakura-coconut en lavendel.

Verfrissende reiniging, waar je ook bent!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Hele fijne handsprays

Hele fijne handsprays. Passen makkelijk in je jas, tas, kastje en auto. Stijlvolle flesjes, kleurtjes en lekkere geur. De handen voelen fris, niet plakkerig en ruiken lekker.

21. juni 2026

Sundy is top

Sundy maakt je handen schoon en verfrist en hydrateert. Ik heb er 1 in mijn tas en 1 in de auto. Heerlijke geuren en voor mij dan ook een beetje verslavend.

20. juni 2026

Ik was al een tijdje op zoek naar een…

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede hand sanitizer, omdat veel andere merken te sterk naar alcohol ruiken en plakkerig aanvoelen. Op aanraden van een vriendin probeerde ik Sundy, en ik ben aangenaam verrast. Het verschil met mijn vorige sanitizers is enorm: fijne geur, niet plakkerig en zacht voor de handen. Zeker een aanrader!

15. maj 2026

Service was goed

Service was goed, snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de sundys. Enige punt is dat er heel soms een klein beetje uitlekt als ie op zn kop in je zak zit. Voor de rest top!

16. juni 2026

Heerlijk geurende spray!

Heerlijke spray die in al mijn tasjes zit een ook 1 in de auto. Altijd handig voor onderweg en een uitje. De spray is niet plakkerig dus zeer prettig in gebruik.
Mijn bestelling was snel geleverd!

16. juni 2026

Fantastisch spul

Fantastisch spul, plakt niet, is snel geleverd. Heerlijke geuren. Ik heb er in mijn tas en 1 op mijn werk. Ik heb de geuren ocean en lemon.

13. juni 2026

Erg blij met mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling: 4 verschillende geuren.
Heel fris,licht en totaal niet plakkerig de vloeistof, droogt snel, echt voor even schone, frisse handen onderweg.
Compacte verpakking met ingewerkt pompje waar een goed gedoseerde hoeveelheid uitkomt.
De geuren zijn fris en iet overheersend. Ik ben gelijk dol op Watermelon en Alie Vera.
Handig voor een dagje weg.
Blij mee.
Ook nog vlotte bezorging!

8. juni 2026

Een top product!

Heb er lang op moeten wachten maar het zijn heerlijke geuren. De watermeloen en aloë Vera zijn favoriet.
Ook is het niet plakkerig op de huid en voelt licht aan.
Een topper dus

19. maj 2026