Snelle levering en goede communicatie, verpakking ziet er goed uit en handig van formaat. Heb de try-out bundel besteld en heb tot nu toe de watermeloen gebruikt. De geur is fris en blijft een poosj... Se mere
**Sundy Handspray – Altijd fris en beschermd** Met Sundy Handspray houd je je handen schoon, fris en verzorgd, waar je ook bent. De effectieve formule helpt bacteriën te verminderen zonder w... Se mere
Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Pla... Se mere
Goede site snelle levering,goed op de hoogte gehouden. Het product voldoet aan de verwachting Laat je handen niet plaken snel opte brengen geur heel goed heb de Sakura-coconut en lavendel.
Verfrissende reiniging, waar je ook bent!
Holland
- info@sundy.nl
- sundy.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Prima
Snelle levering, stevig verpakt met persoonlijke boodschap. Ruikt licht maar lang.
Goede duidelijke webshop…ik heb de…
Goede duidelijke webshop…snelle levering…ik heb de bestsellers..lekkere geuren..plakt niet..ik ben heel tevreden..
Mooie veepakking
De geur is fris en blijft een poosje hangen zonder dat het plakt en het desinfecteert ook.
Ben er blij mee
Heel fijn
Heel fijn, de geur blijft lang! Altijd makkelijk om iets verfrissend bij te hebben, zeker met deze temperaturen.
Mooie verpakking
Mooie verpakking. Handig voor in je tas en in de auto. Geuren echt heerlijk. Ook te gebruiken als spray op kleding.
Heerlijke geurtjes
Heerlijke geurtjes. Plakken niet je handen. En handig verpakking. Super voor reis.
Heerlijke geuren en fijn op de huid
Fijn formaat om mee te nemen.
Vele geuren om uit te kiezen.
Ruikt heerlijk en voelt fijn op de huid, en ontsmet ook nog!
De geur vervliegt maar blijft subtiel hangen.
Snelle levering van de spray,plakt niet…
Snelle levering van de spray,plakt niet ruikt heerlijk en makkelijk om mee te nemen heel tevreden mee.
Top!
Ik vind de handsprays van Sundy echt een topproduct! De kokos geur is nu mijn favoriet, hiervoor was dat aloe vera. Ook super snel geleverd.
Geweldig product het ruikt lekker
Geweldig product het ruikt lekker, niet naar alcohol, en het plakt niet! Ik ben fan en mijn dochters nu ook.
Snelle levering en mooie duidelijke…
Snelle levering en mooie duidelijke website.
Ben erg tevreden over het product.
Goede site snelle levering,goed op de…
Goede site snelle levering,goed op de hoogte gehouden.
Het product voldoet aan de verwachting
Goed product.
Heb er 5 besteld. Helaas doet eentje het niet. Maar de rest gelijk uitgeprobeerd. Ze zijn heerlijk. Ruiken lekker en handig om mee te nemen.

Besvarelse fra Sundy
Het is heerlijk luchtig spul
Het is heerlijk luchtig spul. De geur is fris maar niet overheersend. Het verfrist je handen zonder te plakken of aanwezig te blijven. Vanaf nu altijd in de handtas!
Snelle levering
Snelle levering. En is waar wat ze zeggen
Plakt niet en je handen voelen fijn aan na gebruik
de geurtjes zijn heerlijk…alleen helaas geen refill
Snelle levering en de geurtjes zijn heerlijk.
Alleen jammer dat er geen refill mogelijk is. Is het leeg dan gaat het plastic de prullenbak in.
Niet tevreden 2 verstuivers werken…
Niet tevreden 2 verstuivers werken gewoon niet. Bestelling valt dan heel duur uit, als je deel mag in de vuilnisbak gooien

Besvarelse fra Sundy
Super fijn product
Super fijn product, geur is helaas snel weg maar je handen voelen weer fris en zacht aan. Helaas was bij de levering een verpakking gaan lekken. Ik kreeg zonder moeite een nieuwe opgestuurd. Super service!
heerlijke geuren en lekker fris
heerlijke geuren en lekker fris, handig voor in je tas!