Vammel markedsføring Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernæring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgår af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Wulffs kostplan 🤩 Jeg har tabt mig 30.kg på kostplanen. Dejlige nemme velsmagende hverdags retter, hvor selv familien kan nyde godt af den gode mad. Der er både æblevafler... Se mere

Ubrugelig kostplan. Kostplanen er en standard ALLE får, så hvis du har specifikke mål, ting du ikke kan spise, andre hensyn - bliver disse ikke taget. Derudover kan man ikke se kalorier, samt mak... Se mere

Fantastisk rejse at være med på, lækre opskrifter, nemt at navigere rundt i, opskrifterne indholder gode alm. produkter du kan købe i nærmeste supermarked. Du planlægger selv din mad i hverdagen blot... Se mere

1. Personlig træner

Med over 90.000+ danske klienter, har vi den ekspertise du søger hvis du ønsker vægttab! Vi laver skræddersyet kostplan udfra profil, men med vores opskrifter. Vi udkommer med en ny kostplan hvert sæson, som du kan få skræddersyet til netop din profil og dermed sikre dig vægttab. Vi laver kostplaner med almindelig velkendt dansk mad, gjort kalorielet. Vores planer er altid familievenlige, kan handles ind til i det almindelige supermarked og til gode priser. Når du er klient hos Sund med Wulff, får du adgang til vores app, herinde er alle vores pt. aktive klienter som er igang med deres vægttab inde, i kan chatte sammen, støtte og opmuntre hinanden. Du får adgang til vores opskrift kartotek og gratis produkter. Velkommen til til din sidste vægttabsrejse, vi skaber den bedste version af dig - sammen!

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lækker og almindelig mad.

Lækker og almindelig mad.
Jeg er i gang med min 3 uge på kostplan fra Wulff. Jeg er vild med at det er almindelig mad i sundere udgave, og der er mulighed for at spise det samme flere gange, så man udgår madspild.
Det er gode, nemme og varieret
opskrifter. Det eneste jeg ikke er helt tilfreds med er at der er så mange dage med skyr.
Træningsprogrammet følger jeg ikke, da jeg har program gennem min fysioterapeut.
Jeg vil klart anbefale Sund med Wulff til andre.

13. maj 2021

Ikke til at komme i kontakt

Jeg bestilte for 10 dage siden et kost og træningsprogram.

Jeg har kun modtaget kostplanen. Man kan ikke sende en mail til dem, Instagram bliver der kun svaret på første besked, på Facebook får man et autosvar. Hvordan skal man komme i kontakt?

Efter svar fra Sund med Wulf:
Det ændre ikke på min bedømmelse. Jeg har aldrig fået så dårlig service før og vil bestemt ikke anbefale det til nogle

Jeg har nu modtaget det over Facebook.

13. maj 2021

Rettelse af svar:
Vi har fundet din besked på facebook og første gang du henvender dig er tirsdag i denne uge. Du spøger om det er i appen du finder det andet træningsprogram du har købt. Du modtager vores autosvar hvori der står hvad man gør hvis man ikke kan finde sit produkt, samt at vi har en svar tid på ca. 48 timer.

Du skriver idag efter jeg i tidligere svar på denne anmeldelse hvori jeg forklare at man skal skrive som auto svar siger: Ordre nr og teksten gensend.

Vi reagere på dette nu og dermed har du fået hjælp indenfor 30 minutter fra vi var opmærksomme på dit problem.

Det ok du ikke vil anbefale men det er ikke ok at forvrænge sandheden.
Da alt er online kan vi fremvise at vi har sendt dig alt i din ordre.
Anmeldelsen anmeldes til TP. for at indeholde falske påstande.

Positivt overrasket over at man kan…

Positivt overrasket over at man kan spise kage og snack i forskellig art og stadig have et vægttab. 😜 skønt ! Må sige det virker !!!
Er almindelig hverdagsmad man spiser så kan nemt forbinde det med resten af familien. Kan kun anbefales.

12. maj 2021

Vi taber os med lækker mad

Herhjemme følger både min mand og jeg planen - og vi rigtig glade for maden. Vores teenagesønner spiser - stor set - det samme som os om aftenen (suppleret med lidt ekstra).
Det var lidt uoverskueligt i starten - men når man bruger den gode søgefunktion i app'en finder man hurtigt svar på det meste og hvis ikke er de andre brugere søde til at hjælpe en på vej, når man skriver et opslag.
Eneste minus er, at min mand taber sig meget hurtigere end mig :-) (Men det er vist ikke konceptets skyld... ;-) )

11. maj 2021

Lidt uoverskueligt i starten, men det virker

Jeg kører på 4. uge, og selvom planerne i starten virkede lidt uoverskuelige, så har jeg fundet min egen vej i det - og har tabt 4 kg og flere centimeter.
Jeg synes dog ikke, at man kan kalde det en personlig kostplan, da det virker meget ens over hele linjen afhængig af kalorieindtag, og planen tilpasses ikke automatisk laktoseintolerence eller cøliaki, selvom dette er beskrevet ved bestilling.
Det er dog rimelig nemme opskrifter, og overskueligt da hele familien kan spise det samme.
Jeg er glad for at forsøge Sund med Wulff, og jeg kan både se og mærke at det virker selv efter kort tid.

Dejligt koncept

Dejligt koncept

Herhjemme er vi super glade for at have opdaget wulff’s madplaner.
Det er lækkert mad, det er nemt at følge. Så er det bare super dejligt at der står hvad og hvor meget man skal spise..

Positivt og lækkert

Jeg har tabt ca 5 kilo, på 5 uger og er faktisk i mål, men det er så dejligt, med den lækre mad og at man selv bestemmer, hvilke dage der passer ind.
Har lige købt sommer 20 og 21, dét glæder jeg mig rigtig meget til, skønt med helt almindeligt og lækkert hverdagsmad .

11. maj 2021

Jeg er på uge 4 og kan kun sige det…

Jeg er på uge 4 og kan kun sige det virker. Maden er god og nem at lave (selv for en som mig som ikke er god til at lave mad) synes ikke det føles som om du er på kur. Nemt mht madpakker og weekender i sommerhus osv. Jeg er også vild med træningsprogramet, det giver sved på panden

Prisvenlige kostplaner der virker

Jeg har i mange år været overvægtig, og kæmpet en evig kamp for at finde en kur, der kunne holde fast i min interesse. Jeg har søgt nettet rundt, men har altid synes, planerne var for dyre for en studerende. En dag fandt jeg SundmedWulff på instagram, hvor jeg kunne se, at de havde prisvenlige kostplaner, først var jeg skeptisk, men tænkte: ”Nu tager jeg chancen og prøver”. Jeg er SÅ glad for jeg tog valget, jeg har kun været i gang i 6 uger, men har også formået at tabe mig mere, end jeg turde håbe på. Deres planer er let at gå til og så smager maden fantastisk! Alt fra burger, lasagne, kage, smoothies mv.
SundmedWulff kan helt klart anbefales for dig, som overvejer det.

11. maj 2021

På kun 6 mdr har jeg tabt mig 27,9 kg…

På kun 6 mdr har jeg tabt mig 27,9 kg ved at følge Wulff’s kostplaner. Jeg har nu været i mål i lidt over et år og holder stadig vægten. Min kostplan har været spækket med retter som lasagne, pizza, burger, sandwich, smoothies og kage 😊 ja listen er lang. Jeg vil til enhver tid anbefale Wulff’s kostplaner.

8. maj 2021

Jeg gennemførte deres forårskostplan

Jeg gennemførte deres forårskostplan, og må sige at jeg er glad for at jeg kun betalte 350kr.

Der var madvarer i kostplanen som er udgået.
Jeg fik intet ud af kostplanen, andet end at være sulten i 6 uger.
Træningsplanen var fuldstændig vild. Var jeg kørt lige på og hårdt med den, så er det lige til at få skader af.

Jeg vil desværre ikke anbefale dem, og kommer ikke tilbage :(

Rettet efter svar fra wulff:
- Men det kan jo ikke passe, at den altid er opdateret, når der i kostplanen er buko light med pikant. Den er udgået. Og flere har nævnt dette i appen.

I forhold til træningsplanen er det fint den er “standard”, og én skal være den første til at sige sin mening om den :)

8. maj 2021

Besvarelse fra Sundmedwulff

Hej :). Planerne laves hver sæson i en helt ny udgave, derfor er den altid opdateret.
Ang. træning så er standart programmet købt af over 80.000 danskere og du er den første til at sige det er for hårdt. Vi har hørt det modsatte før, men aldrig at det var vildt :). Det er nemlig udarbejdet så man køre til sit personlige max og det vil sige sit max i reps og derfor kan alle være med. Ang. at få skader, så køre vi standart øvelser sammensat udfra vores erfarring, fordi vi ikke står ved siden af kunden, så der er ingen tunge løft mm. Derfor er der hvad jeg vil men 0,00% chance for at få en skade hvis man følger programmet korrekt.

Det helt ok du ikke vender retur og ikke vil anbefale men denne anmeldelse ville være for os meget mere konstruktiv, hvis du fortalte hvad du virkelig mente eller oplevede af problemer :).

Ang. produkt kan den stadig fåes i vores superbrugs og vi leveret et alternativ da vi blev opmærksomme på at den var udgået hos div. kæder. Så det er der ikke så meget i :)
Ja du har ret, du er dog ikke den første der brokker sig over noget vi ikke rigtig kan bruge til noget. Nogen skal bare være brokkerhoveder og det har jeg forlængst forliget mig med :).

Vi vil meget gerne være dig behjælpelig.
Vh. Support Team.

Wulff Fungere bare!!!!

Jeg har siden Oktober spist efter Wulff¨s planer, og jeg elsker alt ved planerne, maden er nem at lave, familien kan nemt spise det samme, da planerne består af alt lige fra is kage pasta, ris osv til salat så børne lever ikke af kylling og grønt selvom de spiser det samme som mig :) jeg har på 20 uger formået at smide 27 kilo og jeg har fået et helt andet liv, er blevet gladere sundere og fået meget mere energi, så jeg sender klart mine varmeste anbefalinger til wulff og hans kostpolaner :) Jeg har nu været Igang med et stabiliserings forløb også sammen med Wulff og min vægt ligger helt stabil, det en helt ny verden at lære ikke at være "bange" for maden med at leve med den med ro i maven :)

6. maj 2021

Kostplaner der virker

Jeg har spist efter Wulff’s kostplaner i 3 måneder, og har i snit tabt mere end 1 kg. om ugen.
Kostplanerne indeholder ganske almindelige opskrifter, som blot er gjort kalorielette, herunder også kager.
Jeg kan anbefale kostplanerne til dig der er dedikeret til at tabe dig, og vil bruge lidt tid på, at sætte dig ind i konceptet og følge opskrifterne nøje.
Mit blodsukker er blevet fuldstændig stabilt, og jeg nyder, at jeg i en 6 ugers plan frit kan vælge, hvilke dage jeg vil spise efter.

6. maj 2021

Ikke-eksisterende kundeservice

Det er muligt at deres kostplaner er gode, men deres kundeservice er det værste jeg har oplevet. De er fuldstændig umulige at komme i kontakt med... jeg ringer og bliver henvist til skriftligt at kontakte dem fx via messenger - jeg sender besked, efterfulgt af billede af ordrebekræftelse - ingen respons - jeg skriver igen, og inkl. denne gang ordrerne i selve teksten. Der går 48 timer, så får jeg besked på messenger, at de har forsøgt at ringe. Jeg sender en sms til mobilnr der havde forsøgt at ringe til mig... og igen ingen respons. Jeg opgiver... 350kr lige udaf vinduet. Der er ingen anbefaling herfra!

5. maj 2021

Ikke mulighed for kontakt så svært at købe noget i den butik

Jeg syntes det er meget svært at komme i kontakt med dem, har forsøgt flere gange, med forskellige spørgsmål i forbindelse med at ville købe det rette forløb til netop vores familie.
Men får kun et auto svar om at der vil gå 48 timer på trods af at man kan se besked er set.
Så er det sgu svært at købe noget i jeres ellers meget roste kostplaner.

2. maj 2021

Besvarelse fra Sundmedwulff

Hej Christina. Vil du kontakte mig på Facebook Wulff personlig træner.
Skriv ved vi kan hjælpe med og så vi kan se din skrift tidslinje da vi ikke har ubesvaret beskeder som er mere end 48 timer gamle.

Jeg har spist efter wulffs kostplaner i…

Jeg har spist efter wulffs kostplaner i lidt over et år og har tabt 51kg samlet. Jeg er meget glad for den måde kostplanerne er sat sammen på, da det for mig har været nemt og overskueligt. Samtidig med at jeg har fået forskellig mad hele vejen igennem.

1. maj 2021

Dårlig service

Jeg kan ikke anbefale Sund med Wulff
Jeg har købt en kostplan, men har kun modtaget et velkomstbrev.
Jeg har flere gange kontaktet den på mail og Messenger.
På mail svarer de slet ikke.
På Messenger skal man vente 48 timer på svar !
Når de så skriver tilbage, er det med et spørgsmål som jeg så skal svare på og så går der igen 48 timer inden de svarer.
Nu er de så helt stoppet med at svare !!!
Jeg må nok indse, at jeg har spildt 350kr 😡

1. maj 2021

Besvarelse fra Sundmedwulff

Hej Kirsten. Jeg har kigget på din case filer og de er der alle sammen, der er afsendt velkomstbrev, 6 kostplaner og opskrifter dertil. Hvis du oplever problemer med at finde disse filer i din mail, så hjælper vi meget gerne med dette. Har ikke nogen beskeder der er ældre end 48 timer, så skriv gerne til Wulff personlig træner på facebook, så hjælper vi med at guide dig i din mail og håber derefter du vil slette denne anmeldelse da den ikke har belæg.

Sund med Wulff madplaner

Jeg har i 2 uger været på kostplaner fra Wulff og kan fint anbefale det herfra. Jeg har foreløbig tabt næsten 4 kg og fortsætter i positivt tempo med disse lækre og nemme retter. Var i starten lidt skeptisk over om jeg ville føle sult, men jeg er ikke gået sulten i seng, det rart. Jeg er meget glad for sunde sager men det er intet problem for der er søde kager, mælkesnitter og andet næsten hver dag. Men lavet på den sunde måde. Jeg synes jeg får den hjælp jeg skal have fra teamet hvis der er tvivlspørgsmål. Så alt i alt er det en rigtig god vej jeg har bevæget mig henad..

25. april 2021

Hvis du ønsker en skræddersyet kostplan, så skal du vælge en anden.....

Hvis du ønsker en skræddersyet kostplan, så kan det absolut ikke anbefales at du købet den hos “wulff”

Inden købet har jeg kontaktet “wulff” og hørt til, om der kunne tages forbehold for personlige forhold. Dette var ikke noget problem! ved købet af planen, noteret jeg igen de personlig ting som det skulle tages hensyn til, men dette blev det ikke. I stedet for, så fik jeg en standard på 1200 kacl uden mulighed for at få den justeret i mængderne eller sukkerindtaget!

Wulff mener planen er skræddersyet fordi den er regnet ud fra nuværende højde og vægt. - dette kan en simpel Google hjælpe med, og også gøre eet mere præcis en “wulff”

Jeg har været i dialog med “wulff” flere gange (i næsten en måned) om problemstillingen, men modtager ikke længere svar.
Efter en kommentar på Facebook om den manglende skræddersyet plan, så er jeg nu blokeret på “wulff” Facebook side.

Jeg har været i kontakt med flere som har samme erfaring som jeg desværre...

Jeg kan absolut ikke anbefale denne!

24. april 2021

Besvarelse fra Sundmedwulff

Hej Nina :). (Denne anmeldelse har brugeren rettet et par gange for at stille sig på bagben) Brugeren har aldrig fået at vide at der tages højde for løbende justerende eller andet, vi misleder simpelthen ikke vores kunder og det er ikke ok at komme på ting fordi man ikke har læst produktbeskrivelse og giver os skylden!.

Vi hverken skjuler eller misleder omkring hvad vi udarbejder. Vi laver skræddersyet kostplaner udfra alder, vægt, højde, aktivitet mm. Alt dette står sort på hvidt i produkt beskrivelse. Så din anmeldelse giver ikke rigtig mening? Det lyder som om du advarer men det du "advarer" omkring er noget vi selv skriver helt helt tyderligt. Kostplanerne skifter sæsoner. Pt. sælger vi forår 2021 som så tilpasses den enkles profil. Wulff staves med to ff og jeg vil anmode dig om at du læser hvad du køber næste gang, inden du bagefter brokker dig over at ikke få noget som du ikke har købt, det giver ingen mening?

Vh.
Support team.

Jeg kan varmt anbefale Sund med Wulff…

Jeg kan varmt anbefale Sund med Wulff kostplaner.
Den er nemt og overskuelig og fyldt med lækre almindelige danske hverdagsretter som ikke kræver en masse specialvare.
Jeg er især vild med at den indeholder lækre snacks hver dag i form af kage, mælkesnitter og frugt så man har mulighed for at snacke om aftenen til en god film.
Jeg har prøvet flere forskellige kostplaner og altid givet op efter et par uger fordi de simpelhen ikke passede ind i en travl hverdag med arbejde og børn, MEN det gør denne og selv mine børn og mand spiser glædeligt med.
Jeg glæder mig allerede til sommerkostplanen udkommer 😀🌞

19. april 2021