Vammel markedsføring Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernæring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgår af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt... Se mere
Jeg kan varmt anbefale Wulffs kostplan 🤩 Jeg har tabt mig 30.kg på kostplanen. Dejlige nemme velsmagende hverdags retter, hvor selv familien kan nyde godt af den gode mad. Der er både æblevafler... Se mere
Ubrugelig kostplan. Kostplanen er en standard ALLE får, så hvis du har specifikke mål, ting du ikke kan spise, andre hensyn - bliver disse ikke taget. Derudover kan man ikke se kalorier, samt mak... Se mere
Fantastisk rejse at være med på, lækre opskrifter, nemt at navigere rundt i, opskrifterne indholder gode alm. produkter du kan købe i nærmeste supermarked. Du planlægger selv din mad i hverdagen blot... Se mere
Med over 90.000+ danske klienter, har vi den ekspertise du søger hvis du ønsker vægttab! Vi laver skræddersyet kostplan udfra profil, men med vores opskrifter. Vi udkommer med en ny kostplan hvert sæson, som du kan få skræddersyet til netop din profil og dermed sikre dig vægttab. Vi laver kostplaner med almindelig velkendt dansk mad, gjort kalorielet. Vores planer er altid familievenlige, kan handles ind til i det almindelige supermarked og til gode priser. Når du er klient hos Sund med Wulff, får du adgang til vores app, herinde er alle vores pt. aktive klienter som er igang med deres vægttab inde, i kan chatte sammen, støtte og opmuntre hinanden. Du får adgang til vores opskrift kartotek og gratis produkter. Velkommen til til din sidste vægttabsrejse, vi skaber den bedste version af dig - sammen!
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ren Afførring :)
Enorm ubehagelig fyr. Manipulerende, bondefanger stakkels kvinder
Som i kan se er Sundmedwulff i gang med…
Som i kan se er Sundmedwulff i gang med at slette alle dårlige reviews, derfor ser i få herinde. Piger i skal ikke føle jer presset af Wulff. Han kan ikke kræve penge fra jer. Gå ud af det når i har lyst. Se evt. dokumentar på dr om hvor let i kan komme ud af forløbet.
Svindel - spar din penge
Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernæring.
Se kontant - 8 september 2022
Sund med wulff er det meste useriøse…
Sund med wulff er det meste useriøse firma jeg længe har oplevet. Når man bestiller et produkt, trækker de pengene med samme. og man modtager ikke noget, og skal bruge meget lang tid og gentagne mails på at komme i kontakt med dem, og de svarer overhovedet ikke retur. Dårligt stil at køre et firma på. Hold jer væk fra dette firma, de er ligeglade, useriøse, uprofessionelle og giver løfter som ikke bliver over holdt. FØJ SKAM JER.
Modtaget kostplan i spamfilter, men….
Modtaget kostplan i spamfilter
- de reklamere med at det er skræddersyet kostplaner, men trods det at jeg har specificeret at jeg ikke spiser fisk og skaldyr, så får jeg tilsendt en kostplan med flere retter tin frokost og aftensmad der indeholder dette.
Meget af e’et mad der er i kostplanen er desuden færdigretter, brødblandinger osv. med specifikke firmanavne - det virker meget reklame-skam-agtigt og virkelig uappetitligt.
Svindel - SPAR DINE Penge - modtager intet og ingen svar på henvendelser
Fup og Fidus - BETAL IKKE !!!
Har tidl benyttet sund med wullf uden problemer og fået de madplaner og opskrifter vi havde betalt for.
Dette er da bestemt ændret markant.
Betaling trækkes omgående og der sker INTET med leveringen sf opskrifter og madplaner..
Har nu efterhånden rykket ca 20 gange løbende siden april måned og der sket INTET sker udover man sender en masse Auto-svar og man skal sende ordre nr og ‘Gensend’
Lad være med at betale en krone - Pengene er væk og du får - hvis du er heldig - måske det du har betalt for..
Vi her ikke endnu 3 1/2 måned efter betaling og det sker nok aldrig.
Fup og Svindel ..
Købte en kost plan
Købte en kost plan, der fulgte ikke ordre nr med, så får intet. Sender mail plus Messenger beskeder 18 maj, får svar jeg ikke kan bruge 2 juli. Så har spildt 350 kr.
Hvorfor svares der ikke på beskeder?
Min kæreste og jeg købte et forløb på 6 uger. Processen er gået nemt - kostplanen modtaget og vi er igang.
Der er enkelte ting i kostplanen, der virker underligt - det løser vi.
I materialet der følger med lægges der vægt på, at man skal hente deres app - det er gjort. Til gengæld har vi ikke modtaget brugerid eller password til den og det ER en forudsætning.
Vi har kontaktet dem gentagne gange og indtil videre uden held…..det er ikke godt nok.
Kom ind i kampen, venner 🥵
umulige at komme i kontakt med
Bestilte d. 11/5 en kostplan som endnu ikke er modtaget til trods for pengene for længst er trukket, jeg har utallige gange forsøgt at kontakte sund med wulff på alle tænkelige måder, dog uden andet end et autosvar.
Fup og fidus
Fup - fup -fup
De reagere ikke på henvendelse. Og Kommentarer til deres opslag forsvinder. De garantere en app der ikke er tilgængelig og madplanen indeholder ikke det de markedsfører og reklamere med.
Det er en useriøs “virksomhed”
Jeg må tilslutte mig de mange dårlige…
Jeg må tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser.
Simpelthen et useriøst firma!!
For det første bliver man lovet adgang til en app som ikke kan bruges på samsung produkter, hvilket wulff påstår at der bliver arbejdet på. Nu en måned senere har jeg intet hørt, trods jeg har henvendt mig til ham flere gange.
og selve madplanen! uden ord for hvor dårlig kvalitet og hvor lidt arbejde der er lagt i udarbejdelsen.
Man får tilsendt en madplan samt en opskrift bog. Madplanen indeholder de samme 10 opskrifter i 6 uger, hvor der er opskriftbogen er mange flere men du har ikke mulighed for at skifte ud da der ikke bliver oplyst kcal indhold i de forskellige retter.
Man får oplyst at man køber en skræddersyet kostplan med 40 forskellige opskrifter, hvilket også er det man så forventer at få, dog bliver kun halvdelen af opskrifterne brugt i madplanen.
Wulffs svar til følgende er, at de andre opskrifter er tænkt til inspiration til når man er færdig med kostplanen. Det hele er falsk markedsføring!
Vil aldrig anbefale ham til nogen!
Virkelig dårligt firma!!!
Virkelig dårligt firma!!!
Jeg har betalt for kostplan, som jeg stadig ikke har modtaget endnu her over en måned efter. Jeg fik godt nok noget tilsendt, men filen kan ikke åbnes.
Derudover blev man lovet adgang til en app, som ikke kan fremsøges på app store. Jeg var i kort korrespondance med en via Messenger 17. april, hvor jeg fik at vide, at der arbejdedes på at løse problemet. Der sker bare intet! Siden har jeg skrevet flere messenger beskeder, beskeder på Instagram og mails, men jeg modtager intet svar fra dem!! Har ingenting hørt fra dem, siden jeg kontaktede dem første gang 18. april. De svarer slet ikke på nogle af henvendelserne! BRUG DEM IKKE!!!
Sund med wulff er det meste useriøse…
Sund med wulff er det meste useriøse firma jeg længe har oplevet. Når man bestiller et produkt, trækker de pengene med samme. og man modtager ikke noget, og skal bruge meget lang tid og gentagne mails på at komme i kontakt med dem. Får jeg endelig at vide at de ikke kan levere, og jeg vil få mine penge retur, og igen efter 1 måned og gentagne mails og løfter fra wulff om der er styr på tingene og at pengene er sendt retur til mig, har jeg stadig ikke modtaget pengene. Dårligt stil at køre et firma på. Hold jer væk fra dette firma, de er ligeglade, useriøse, uprofessionelle og giver løfter som ikke bliver over holdt. FØJ SKAM JER.
Så fik jeg min kostplan så er jeg glad
Så fik jeg min kostplan så er jeg glad
En god oplevelse
Er pt. igang med et vægttabsforløb med kostplanerne fra Sund med Wulff og må sige at jeg er meget tilfreds. Har pt tabt mig 17 kg - der er et stykke vej igen, men det kører som det skal, med de bump som der altid vi være igennem sådan et forløb.
Dertil kommer at med småbørn, er det vigtigt at kostplanen kan tilrettelægges, så de også kan være med og at de kan lide retterne, hvilket de i den grad kan.
Tingene er altid kommet som aftalt og bestilt - så kan kun anbefale Sund med Wulff
Jeg har aldrig oplevet noget så…
Jeg har aldrig oplevet noget så uproffesionel som sund med wulff. Jeg kontakter dem den 11. marts 2024, og spørger m hjælp til hvilket forløb der vil være bedst for mig. Jeg får en anbefaling, og jeg køber. Jeg udfylder de spørgsmål der er. og der går over 14 dage før jeg hører noget. Jeg skriver adskillige gange, og få at vide at jeg gerne skulle have modtaget en mail, med at de ikke kan hjælpe mig, da deres kostplaner indeholder meget brød, ris og pasta som jeg ikke spiser. Jeg får også at vide at det er derfor de ikke har trukket pengen. MEN dagen efter trækker de pengene, og sender mig en kostplan jeg ikke kan bruge til noget. Nu har skrevet til dem DAGLIGT, for at få mine penge tilbage og der er ikke andet end TAVSHED. Jeg får ingen respons, jeg får ingen besked tilbage. Nu har de fået deres penge, og nu er de ligeglad med at de svindler med det de lover og markedsfører sig ud fra. Virkelig en uægte måde at drive virksomhed på
Vammel markedsføring
Vammel markedsføring
Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernæring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgår af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt ulækkert - og kan også argumenteres for at modstrider markedsføringsloven for god markedsførings skik.
Wolf eller hvad han hedder er IKKE ernæringsekspert. Blot en upassende forretningsmand.
Se Kontant sæson 2022 "tab dig eller betal" på DRTV
Efter at jeg har set kontants program
Efter at jeg har set kontants program, bliver man jo rystet. Manden virker helt ustyrlig
Jeg vil anbefale alle, at se programet Kontant på DR om virksomheden, inden man laver et samarbejde med firmaet
Bestilte en kostplan d 3/1- 2024 og har…
Bestilte en kostplan d 3/1- 2024 og har stadigvæk ikke modtaget den, pengene er trukket fra min konto. Jeg kontakter ham. Min. 1 gang i ugen, og blir ved med at få svaret “ den er gensendt” hold jer langt væk fra denne svindler.
Efter jeg så kontant holder jeg mig…
Efter jeg så kontant holder jeg mig lige fra ham ellers tak skal ikke have en sviner vis man ikke nå hans mål