Vammel markedsføring Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernæring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgår af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Wulffs kostplan 🤩 Jeg har tabt mig 30.kg på kostplanen. Dejlige nemme velsmagende hverdags retter, hvor selv familien kan nyde godt af den gode mad. Der er både æblevafler... Se mere

Ubrugelig kostplan. Kostplanen er en standard ALLE får, så hvis du har specifikke mål, ting du ikke kan spise, andre hensyn - bliver disse ikke taget. Derudover kan man ikke se kalorier, samt mak... Se mere

Fantastisk rejse at være med på, lækre opskrifter, nemt at navigere rundt i, opskrifterne indholder gode alm. produkter du kan købe i nærmeste supermarked. Du planlægger selv din mad i hverdagen blot... Se mere

1. Personlig træner

Med over 90.000+ danske klienter, har vi den ekspertise du søger hvis du ønsker vægttab! Vi laver skræddersyet kostplan udfra profil, men med vores opskrifter. Vi udkommer med en ny kostplan hvert sæson, som du kan få skræddersyet til netop din profil og dermed sikre dig vægttab. Vi laver kostplaner med almindelig velkendt dansk mad, gjort kalorielet. Vores planer er altid familievenlige, kan handles ind til i det almindelige supermarked og til gode priser. Når du er klient hos Sund med Wulff, får du adgang til vores app, herinde er alle vores pt. aktive klienter som er igang med deres vægttab inde, i kan chatte sammen, støtte og opmuntre hinanden. Du får adgang til vores opskrift kartotek og gratis produkter. Velkommen til til din sidste vægttabsrejse, vi skaber den bedste version af dig - sammen!

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sund med Wulf

Jeg er på en Oline forløb ved sundmedwulf. Fantastisk madplanener nemme og lækker.
Super App hvor man kan søge Råd og sparring med andre i samme båd. Den indholdet opskrifter skridttæller kurve over ens vægt. Man taber sig og det smager godt og hele familien kan spise med. 🤗

21. februar 2022

Kostplaner der virker

Jeg købte kostplanerne fra sund med Wulff.
For mig er det, det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg har indtil nu opnået et vægttab på 16 kg på 4 mdr. Og jeg er nu i gang med stabilisering.
Der er opskrifter til alle retterne. Der er alm. mad som pasta og kødsovs, hakkebøffer m. Mos, burger og pommes fritter, pita, sandwich, kage, rugbrød rog meget meget mere.
Det smager fantastisk, og mætter mere end man lige tror. Og det mest fantastiske er, at man taber sig. Du får endda osse chokolade og Popcorn.

Sund med Wulff appen, er en platform for alle der er igang med vægttab. Her er sparring og motivation. Der er opskrifter til ens cheatdays, du kan registrere din vægt hver uge, og det nyeste er skridt tæller. Hvor vi (brugerne) kan konkurrere lidt med hinanden, om hvem der går mest. Som faktisk er sjovt.
Og altid hjælp at hente. Der er en lup, hvor du kan søge efter de svar du mangler, og finder du ikke svaret, så kan du med fordele stille et spørgsmål, og så får du hjælp fra andre

20. februar 2022

Super lækre kostplaner og yderst…

Super lækre kostplaner og yderst effektive! Har tabt 15 kg uden at registrere at jeg var på kur 🤩 det kræver en smule planlægning, men ellers er det bare at spise sig igennem det. Appen har en graf til registrering af vægt og til at kommunikere med andre klienter. Super effektiv respons og svar på spørgsmålene på den måde. Kan klare anbefale kostplanerne!

20. februar 2022

En meget god beslutning.

Den dag som jeg købte min første kostplan var starten på mit nye liv , hvor mit alt for høje blodtryk kom ned hvor det skal være , mit langtidsblodsukker er igen inden for normal område og det hele er sket ved at spise efter de helt fantastisk lækkere kostplaner som er helt almindeligt dansk hverdags Bøf m bløde løg , Brændende kærlighed, Chili con carne, Pizza, Burger, Smoothie, Koldskål med kammejunker, Æblevafler, Is , Chokolade , kagerosv osv.
Jeg har på INTET tidspunkt følt at jeg har manglet noget.
Og selv nu hvor jeg har nået den vægt som jeg har planlagt og den har jeg holdt i over 4 mdr. spiser jeg stadigvæk mange af de lækre retter.
Så vil du gøre noget godt for dig selv og dit helbred så er det her stedet .
Jeg er 69 år så husk det aldig er for sent da alder kun er et TAL .

13. februar 2022

Fantastiske sundmedwulff

Sundmedwulff er fantastisk, lækre madplaner, hverdagsmad og disse madplaner er nemme at følge. Jeg har selv været på planen i 4 uger og tabt 4,6 kg, dette vægttabs univers virker. Der findes en sundmedwulff app, hvor der er et fælleskab med andre på sundmedwulff, skridttæller, madopskrifter og sparring.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger og opfordre andre til at komme med på denne vægttabs rejse.

5. februar 2022

Efter en svingende vægt gennem mange år…

Efter en svingende vægt gennem mange år og utallige Kure, hvor man tager det hele på igen, har jeg fundet sundmedwulff, hvor jeg oplever i deres kostplaner der er plads til søde sager samtidig mens man taber sig!! Og lækkere opskrifter på hverdags mad. Utroligt men sandt de virker.
Hos sundmedwulff er det almindelig hverdags mad, som familien kan være med i.
De er overskuelige. Man vælge en hel dag et par dage i træk og så laver man det så man har til et par dage. Nemt og overskuelige planer for hele familien.

1. februar 2022

Sund med Wulff kostplan, coaching og app

Jeg anvender Sund med Wulff kostplan og online coaching med ønske om forbedret sundhed og vægttab.

Kostplanen er individuelt udarbejdet, og der er taget højde for alt lige fra kalorier til energi- og næringssammensætning, således at dagene er "lige til at gå til" uden at skulle tænke på andet end at spise sine angivne måltider!

Kostplanen består af helt almindelige dagligvarer, som kan købes i den nærmeste Føtex eller i spotsortimemtet ved diverse discountforretninger. Der er ikke som sådan nogle "forbudte" madvarer, hvorfor kostplanen også snildt kan kombineres med arbejde og familie - også en med små børn 😉

Som tillæg til kostplan og coaching anvender jeg Sund med Wulffs app, hvor man bl.a. kan registrere vægt og skridt og følge sin udvikling illustreret som en kurve, hvilket giver et rigtig godt visuelt overblik!

Samtidig kan man sparre med andre brugere, og være en del af det gode fællesskab med en opmuntrende og hjælpsom tone, både når det gælder motivation, men også når det gælder konkrete spørgsmål i forhold til opskrifter eller lignende - et rigtig fint sted at dele sine små og store sejre!

31. januar 2022

Fantastisk slankekur

Fantastisk slankekur, eller kostomlægning. Den er nem at følge. Det er nogle gode og lækre opskrifter.
Den får min bedste anbefalinger.

29. januar 2022

Sund med Wulff giver synlige resultater!

Jeg har købt vinterplanen og er kommet godt igang! Den indeholder en masse lækre og nemme familievenlige retter!
Retterne er nemme at læse og forstå og samtidig utrolig velsmagende! 😊

Sund med Wulff har sin helt egen app, hvor man kan skrive med de mange andre online klienter og på den måde erfaringsudveksle hinanden imellem - Hvilket fungerer utrolig godt!

Alt i alt er jeg ovenud tilfreds med mit køb hos Sund med Wulff! 🌟🌟🌟🌟🌟

24. januar 2022

Super fin i en travl hverdag🤩

Jeg har købt en kostplan fra sundmedwulff og er vildt glad for det. Det fungerer godt super godt i en travl hverdag i en børnefamilie.
Jeg er rigtig glad for app’en hvor man kan sparre med de andre, spørge om gode råd og motiverer hinanden kæmpe 👍 herfra

20. januar 2022

Gøre hverdagen så meget nemmere😁

Da jeg først så opslaget med Wulffs kostplaner, så var jeg ærligtalt virkelig skeptisk om dette nu virkelig passede og om ma kunne se resultater efter så kort tid. Jeg siger bare at det kan man! Jeg har endelig kunne knække koden til mit vægttab, hvor der er overskue til at lave maden og ikke føle sig snydt samtidig. Jeg elsker at der er al den mad som jeg lige står og vil have, bare på en sundere måde. Hvis du læser dette og overvejer om du nu skal prøve, så GØR det. Hvad mister du ved at give det et forsøg? 😁

19. januar 2022

En kur der giver varigt vægttab.

I oktober 2020 besluttede jeg mig for at nu vil jeg tabe mig. Og få mere energi til at kunne være der for mine børn og se dem vokse op. Jeg gik i gang med at søge på nettet for at finde inspiration. Her faldt jeg over Sund med Wulff og besluttede mig for at prøve om det virkede. Her godt 14 mdr efter kan jeg kun sige JA DET VIRKEDE, jeg har smidt 42 kg på 11 mdr og været vægtstabil i 12 uger

Det der gjorde at jeg valgte sund med wulff var at jeg ikke skulle stå og udregne mine kalorier selv, det er gjort for en, og så er det bare noget mega lækkert mad som er familie venligt, så hele familen kan spise med.

Man føler ikke man giver afkald på noget, der er både pladst til is, chips og chokolade. Og menuerne kan bestå af pizza og burger med pomfritter. Så for mig har det været nemt at opretholde motivationen og gejsten for at fortætte.

Ud over kostplanerne så bliver man medlem af deres APP hvor man kan søge opskrifter, gode råd fra sund med wulff, men der er også et fællesskab blandt ligesinden som er i samme situation så hvis man synes det er lidt hårdt og har brug for et klap på skulderen eller man har et spm til kostplanerne så er det i APP´en man kan det og det er skønt, jeg bruger den stadig selv om jeg er færdig med mit vægttab. Og så er der også en skridt tæller.

Så jeg vil HELT KLART anbefale sund med wulff hvis du øsnker et varigt vægttab som er nemt at holde.

8. december 2021

Taknemmelighed!

Jeg er ovenud tilfreds med mit forløb hos Sund med Wulff. Jeg modtager lækre madplaner efter sæson og dem følger jeg gerne, fordi at de er mega lækre. De giver mig ro i hverdagen, idet at hele familien kan spise med og derudover rummer de ganske almindeligt mad. Jeg møder, i mit forløb, stor forståelse for mine behov i mit vægttab. Eksempelvis har jeg lige nu " ferie" fra planen, da jeg skulle have julefrokost i denne weekend. Det koster på vægten og det må jeg så bide i mig og tage fat igen nu.. Jeg glæder mig til at tage fat og fortsætte mit vægttab. Jeg er, med -15 kg, halvvejs og glæder mig til at stå til slut og være glad for mig selv.. Dette takket være folk, der tror på mig og som leverer indholdet, der skal til.

21. november 2021

Vægttab på - 30 kg

Efter tre graviditeter og flere kampe med at tabe mig, med diverse slankekurer (pulverkur) faldt jeg gang på gang i, da jeg hurtig mistet tålmodigheden og tog det hele på igen og noget mere.
Men efter jeg begyndte at få ondt/smerter i mit knæ og vægten sagde 141kg, blev jeg klar over at jeg måtte gøre noget.
Jeg var så heldig at falde over en reklame for SundmedWulff på Facebook.
Jeg tænkte, det lyder for godt til at lade den chance gå forbi. Så jeg gik ind og købte en kostplan på 6 uger til 350kr, vild billig.
Bare tanken om at man kunne spise vild lækker hverdags mad også tabe sig ved det, var det som tiltalte mig mest.
Det er den bedste beslutningen jeg har taget og jeg var også så heldig at jeg fik lov til at være med i et online forløb.
Under mit forløb tabte jeg mig 30 kg på 24 uger.
Jeg har under hele forløbet følt mig hørt, haft den bedste støtte ved Hr. Wulff. Han var rigtig god til at åbne øjnene op for en og give en et “spark” bag i, når man var på vej ud på et side spor.
Stort tak til Fru Wulff for at bruge sin tid på at lave det mest velsmagende retter og opskrifter til alt den lækker mad. Min familie har også nydt godt af maden og de var også vilde med det.
Opskrifterne har været lige til at gå til.
Selve App’en har også været en stor hjælp, da man altid kunne skrive sammen med de andre som også er igang med et vægttab, ved at spise efter deres kostplaner.
Alle er gode til at komme med motivation og heppe på hinandens vægttab.
Man kan også finde opskrifter inde i app’en, skridttæller og mm.

Jeg er blevet en gladere mor, fået mere overskud og lysten til at finde den store kærlighed igen. Selv mit selvværd har jeg fået tilbage.
Jeg er endda så heldig at jeg har fundet et andet arbejde også.
Jeg kan helt klart anbefale Sundmedwulff.

GO FOR IT!!!

17. november 2021

Nemmeste måde at komme kiloerne til livs👌

Sund med Wulff's kostplaner er for lækre, maden smager godt, maden mætter og det er almindelig mad som hele familien kan spise👌🤤 Det kan eks. være boller i karry, pitabrød, pizza, lasagne, smoothie,
boller, kager og lækre snacks🍎🥕🍪🍫 Kostplanerne kommer ud løbene, forår, sommer, efterår og vinter🥕🥦🍕🥪
Sund med Wulff App'en er genial, der er mulighed for at dele erfaring, man støtter og roser hinanden, der er lækre opskrifter tilgængeligt👌🤩

11. november 2021

Jeg kan klart anbefale sundmedwulff 😀…

Jeg kan klart anbefale sundmedwulff 😀 de laver skønneste opskrifter, hvor man kan spise pizza, pasta med kødsovs, burgere, pop corn og pandekager 😀 en app hvor man spørge om hjælp ,hvis man ikke lige kan finde ud ad opskrift og som noget nyt er der kommet skridt tæller
Kan kun sige skynd dig at få bestilt din kostplan ,så du kan begynde på din nye livsstil ændring 😎

11. november 2021

40 kg vægttab på 30 uger !

Kan klart anbefale sund med Wulff. Jeg tabte 40 kg på 30 uger ved brug af Wulff's kostplaner og onlinecoaching og kan kun sige, at det er godt varieret mad, der ser godt ud, smager godt og mætter frem til næste måltid.
Gjorde samtidig brug af coaching fra Wulff og må sige, at de pitches, man får her helt klart hjælper på at komme i mål.
Anbefaler kostplanerne til alle, der er motiveret for vægttab og alle de sundhedsmæssige gevinster, der følger med. Mange tak for alt jeres hjælp.

31. oktober 2021