Axel og Patrick har givet mig en fantastisk service og jeg har følt mig tryg ved deres hjælp. Jeg har i lang tid været meget angst for identitetstyveri, men efter at have talt med dem er jeg blevet me... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 12 af de 18 bedste virksomheder i Forsikringsselskab
Vores digitale cyberforsikring er en innovativ løsning, der hjælper dig med at forebygge og beskytte dig mod identitetstyveri, misbrug af billeder og navn på sociale medier samt økonomisk misbrug og uautoriseret adgang til dine brugerkonti på forskellige digitale platforme.
Amaliegade 6, 2. tv., 1256, København K, Danmark
- info@sundfornuft.dk
- sundfornuft.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
I har været søde og tålmodige
I har været søde og tålmodige, det er dejligt i fik min printer til at virke på min windows 8 computer. Tusind tak :)
God og positiv oplevelse og ingen fejl…
God og positiv oplevelse og ingen fejl og mangler - tusind tak M.V.H Michael Johansen
Sundfornuft har hjulpet mig med at…
Sundfornuft har hjulpet mig med at sætte identitetsbeskyttelsen op for mig på min computer. Rigtig fin service
Servicen har været rigtig god
Servicen har været rigtig god. Jeg er blevet sat godt ind i tingene og fået hjælp til at installere sikkerhed på min computer
Jeg syntes jeg har fået en god hjælp…
Jeg syntes jeg har fået en god hjælp til de forskellige problemstillinger jeg havde.
De er gode og venlige at tale med og…
De er gode og venlige at tale med og gode til at hjælpe.
Jeg har fået hjælp til at få opdateret…
Jeg har fået hjælp til at få opdateret mit nye kort inde hos sundfornuft så det kører automatisk igen. Tak for hjælpen Anders
De har været søde og behjælpelige og…
De har været søde og behjælpelige og jeg fik god hjælp til computeren. Der var intet at klage over.
jeg fik i dag hjælp til at få sat min…
jeg fik i dag hjælp til at få sat min nye computer op så den virker ligesom den gamle
Jeg har i dag fået hjælp til min mail…
Jeg har i dag fået hjælp til min mail og printer problemer. Servicen har været rigtig god hos Sund Fornuft. Jeg har været meget tilfreds.
Jeg har ikke sagt Ja til dem i god tro…
Jeg har ikke sagt Ja til dem i god tro da intet har at bruge dem til - hvordan de arbejder her ved jeg -
Men tænkt dig om her
Jeg har haft en fin snak med Jacob og…
Jeg har haft en fin snak med Jacob og efterfølgende hjalp Anders mig med at installere sikkerhed på min computer og telefon. Tak for god service
Jeg har haft en god dialog med Sund…
Jeg har haft en god dialog med Sund Fornuft og der er blevet installeret sikkerhed på min computer i dag. Tak for hjælpen.
I har gjort sproget forståeligt for mig…
I har gjort sproget forståeligt for mig og i har været meget behjælpelige. Tak til Michael først og tak til Anders :)
Jeg har d 14/11 haft en samtale med…
Jeg har d 14/11 haft en samtale med forsikring agent
Jacob og uden tvivl en meget hyggelig samtale jeg har kun stor ros at sige om sundfornuft og vil gerne anbefale dem
😊
Kæmpe anbefaling.
Mega godt koncept, som jeg syntes flere burde benytte sig af. Rigtigt god kundeservice (Frederik) som hjælper dig igennem det hele så intet bliver misforstået.
Alt i alt en super god oplevelse, og en kæmpe anbefaling.
Jeg forstå ikke i bliver ved med at…
Jeg forstå ikke i bliver ved med at ringe har afvist jer en gang vor i prøvede at passe et produkt på mig og nu efter 1/2 år senere ringer i igen men giver flere stjerner ind sidst da i forstod jeg ikke ville.
Super god service
Super god service, super kommunikation og nemt at komme igennem!
God oplevelse
Hjælpsomme ansatte (Patrick & Axel) som tager én grundigt igennem programmerne, så man forstår det hele og føler sig sikker!
Jeg er 100% tilfreds med sund fornuft…
Jeg er 100% tilfreds med sund fornuft og den service de har givet mig