Axel og Patrick har givet mig en fantastisk service og jeg har følt mig tryg ved deres hjælp. Jeg har i lang tid været meget angst for identitetstyveri, men efter at have talt med dem er jeg blevet me... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 12 af de 18 bedste virksomheder i Forsikringsselskab
Vores digitale cyberforsikring er en innovativ løsning, der hjælper dig med at forebygge og beskytte dig mod identitetstyveri, misbrug af billeder og navn på sociale medier samt økonomisk misbrug og uautoriseret adgang til dine brugerkonti på forskellige digitale platforme.
Amaliegade 6, 2. tv., 1256, København K, Danmark
- info@sundfornuft.dk
- sundfornuft.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Adam har været grundig og tålmodighed…
Adam har været grundig og tålmodighed for min manglende evner for it samt i har lavet en godt resultat og det har gjort mig tryg ved min computer.
Fik en god og saglig hjælp og…
Fik en god og saglig hjælp og tålmodighed.
Alt i alt en rigtig fin service og jeg…
Alt i alt en rigtig fin service og jeg har fået installeret beskyttelsesprogrammer på computeren og telefonen.
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, men måske en prøvelse for den anden part!!!!!! Tak for hjælpen!
Det helt iorden det hele
Det helt iorden det hele. Fik installeret sikkerhed på computer. Jeg er glad for komme ind hos sundfornuft og fik allerede en god service fra start af.
Hurtig service og effektiv
Hurtig service og effektiv. Jeg er meget tilfreds
Jeg har både snakket med Michael og…
Jeg har både snakket med Michael og Anders og haft en dialog. Jeg er lige blevet kunde i dag så der ikke så meget at sige, men jeg glæder til at se hvordan det hele forløber sig. :)
Der har været problemer med netværket…
Der har været problemer med netværket efter der blev installeret noget software. Det har virkelig været noget rod men jeg fandt en løsning på problemet med sundfornuft til sidst.
Der har været nogle problemer med min…
Der har været nogle problemer med min epson printer. Sundfornuft hjalp med at få den til at virke igen, fin service
Jeg tror jeg bliver godt tilfreds med…
Jeg tror jeg bliver godt tilfreds med dem. vi har haft en god snak og dialog og grint meget, og det syntes jeg er dejligt.
Jeg har fået den hjælp som jeg skulle…
Jeg har fået den hjælp som jeg skulle have og flinke og rar service .
Ingen mistro, kun god service
Vi har MyData Security på vores computer og fik tilbudt at kunne få SundFornuft med i abonnement eftersom vi har været kunder hos MyData i en del år nu.
Flinke og rare
Flinke og rare. Tager 1 time at lave set up, og så er man kørende!
Fup og fidus
Det er fup og fidus, det tvivler jeg ikke et sekund på. Fik en mail fra en “Victoria Jørgensen” som jeg åbenbart har talt med. Ærligt talt flækker jeg af grin over deres forsøg på at narre penge ud af folk, men det er jo trist at tænke på at godtroende mennesker derude kan hoppe i med begge ben. Pas på derude.
Finder på ting
Jeg har modtaget et tilbud fra viktoria som skulle være bedre end det tilbud jeg fik da jeg “åbenbart” snakkede med dem sidste gang
Jeg har ALDRIG snakket med viktoria eller nogle andre derfra
Det virker som fup

Besvarelse fra sundfornuft.dk
I ringer flere gange og forsøger at…
I ringer flere gange og forsøger at skræmme min svigermor selvom hun gentagne gange har sagt I ikke skal ringe. Hun har aldrig bedt om jeres service.
Fik god hjælp til at få sat min nye…
Fik god hjælp til at få sat min nye telefon op og ordnet computeren
Jeg fik hjælp med ting jeg ikke selv…
Jeg fik hjælp med ting jeg ikke selv vidste hvordan man selv skulle gøre. Jeg fik hjælp indtil det hele var på plads, og de gjorde egentlig det hele for mig til alt var på plads som det skulle være.
Patrick hjalp mig med at få sat min nye…
Patrick hjalp mig med at få sat min nye computer op korrekt, og få alle mine ting fra den gamle med over til den nye.
Jeg har fået hjælp til at installere…
Jeg har fået hjælp til at installere sikkerhed på computeren og telefonen og fået fjernet unødvendige programmer. Jeg er ny kunde men jeg synes at servicen har været ganske udmærket.