Super fine slikkepinde med logo som vi glæder os til at dele ud ved et arrangement i byen denne weekend.

4,5

Bordkort slikkepinde

Vi havde bestilt slikkepinde som bordkort til vores datters konfirmation. De var pakket godt ind i forsendelseskassen, desværre var der alligevel en enkelt, der var knækket. Der blev produceret en ny, som vi havde få dage efter.
Slikkepindene blev beundret af alle til festen - og de der spiste dem, roste alle smagen.

5. april 2026

Fandt lige mit eget bordkort i…

Fandt lige mit eget bordkort i køreskabet igår og stadig så fin. Tilbage i maj bestilte jeg slikkepinde til min søns konfirmation hos sugarpilots i blå, så fine, smukke og anderledes bordkort. Vil klart bestille herfra igen. God kommunikation, og hjælpsomhed, levering til tiden alt helt perfekt.

8. marts 2026

Bordkort

Vi bestilte slikkepinde som bordkort til min søns konfirmation. Vi lagde bestillingen en lørdag, søndag blev vi kontaktet med et afklarende spørgsmål. Samtidig blev vi gjort opmærksomme på, at illustrationen måske ikke ville stå helt skarpt, fordi vi havde valgt den lille slikkepind. Vi holdt dog fast i ordren, og onsdag modtog vi slikkepindene, som var fine i farverne og helt skarpe. De varmeste anbefalinger herfra.

19. april 2025

Vil ikke anbefale at bruge denne side!

Jeg bestilte slikkepinde herfra til min søns konfirmation. Billederne de viser frem er flotte med meget tydelige billeder. Jeg bestilte derfor 50 slikkepinde med billede på i sort og hvid. Da de kom frem var det der skulle være hvidt istedet gult og billedet var helt utydelig og man kunne slet ikke se min søns ansigt. Derudover var de klistrede i indpakningen. Jeg skrev og klagede og fik bare svaret at det var så godt de kunne gøre det. Da jeg skrev at det ikke er godt nok, fik jeg aldrig svar. Så det var mange penge lige ud af vinduet. Kan bestemt ikke anbefale dette sted!

26. april 2025

Havde bestilt nogle controller slikkepinde med navn til en 10års fødselsdag.
Slikkepindende var super flotte, velsmagende og bragte stor lykke.
Oplevede ekstraordinær god kundeservice.
Tak for det :)

3. september 2024

Hjemmelavede slikkepinde

Jeg har bestilt en masse ingredienser til at prøve at lave slikkepinde selv til vores bryllup.
Charlotte ringede hurtigt op for at sikre sig at ordren var som den skulle være og tilbød også hjælp og råd til slikkepinde kogning. Hun har sågar sendt en håndskrevet opskrift med!
Har sidenhen haft kontakt med hende igen for flere gode råd i processen pr besked - og der er hurtigt og mega fyldestgørende svar. Helt eminent service og vil ikke tøve med at bestille herfra igen!!

23. maj 2024

Flotte slikkepinde. Fejl hurtigt rettet.

Bestilte slikkepinde som bordkort til en konfirmation. Desværre blev de alle leveret med konfirmandens navn. Efter kort telefonsamtale kom ny sending afsted. De nye var helt perfekte med flot billede og tekst med silhuet i baggrunden. Til stor morskab for gæsterne kan man lægge billedsiden på tungen og derefter se aftrykket.
Supergod service og godt produkt som smager godt.

8. april 2024

Fuldstændig fantastisk oplevelse

Fuldstændig fantastisk oplevelse! Har oplevet at blive glædet til events over de fineste slikkepinde som bordkort eller som små oplysende info-pinde med QR-koder mv. De smager altid skønt, farverne er fortryllende og teksten flot læselig. Til børnefødselsdage er de ligeledes er KÆMPE hit. Ungerne elsker dem om muligt mere end jeg selv. Man finder motiver til enhver anledning. Magisk, finurligt og dragende! Besøger man Charlotte i butikken er hun altid imødekommende og smilende og tager sig tid til råd og vejledning. Kan kun give min varmeste anbefaling herfra! Skal helt klart have lavet personlige slikkepinde til min datters konfirmation også.

7. marts 2024

Fantastisk service og hurtig levering

Tusind tak for god og hurtig levering af alle vores drinksvarer til nytårsaften. Vi har allerede testet jeres “fancy sugar” og jeres sugar cubes, som giver det ekstra glimmer og glitter til vores drinks.

Jeg glæder mig allerede til at modtage de bordkort-slikkepinde, som jeg har bestilt til min fødselsdag midt i januar.

28. december 2023

Service i verdensklasse

Jeg bestilte “årets konfirmand” slikkepinde hos Charlotte. Vi misforstod desværre hinanden og slikkepindene havde derfor ikke det udseende konfirmanden havde forventet.
Vi modtog dem tirsdag og de skulle bruges til en lille gave til klassekammeraterne lørdag. Så da vi pakkede dem op tirsdag aften skrev jeg straks til Charlotte, der svarede tilbage (på trods af tidspunktet) at hun straks onsdag ville lave nogle nye og sende til mig, så jeg havde dem torsdag (fredag var helligdag). Torsdag middag tikker der en besked om at jeg kan hente en gls pakke og vi modtog slikkepinde, der var lige som de skulle være, som om det i sig selv ikke var service i høj klasse skrev Charlotte, at jeg ikke behøvede at sende de andre retur - så de gjorde stor lykke hos børnene til festen og jeg slap for at kæmpe med en lidt udfordret logistik mandag for at sende dem retur.
TAK ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. maj 2022

Stort hit

Jeg havde givet mine niecer et gavekort til slikkepinde kursus hos jer. Det var bare et stort hit for pigerne. De hyggede sig så meget og fik lavet de flotteste slikkepinde med alverdens pynt i mange flotte former.
Tak for en skøn måde at være på og for at give mine to niecer en skøn oplevelse :)

14. april 2022

Slikpinde Kit

Jeg var så heldig at får et Slikpinde Kit i julegave, så jeg kan forsøge mig i det sukker-søde køkken. Desværre havde Sugar Pilots glemt at pakke sukkertermometeret med, derfor kontakte vi dem og forklare sagen. Dette beklagede de meget og i dag modtog jeg så en pakke med termometeret i samt et lille kort hvor de igen beklager fejlen.
Mange tak for en god service 😊

6. januar 2022

Vi havde købt et sæt slikkepinde

Vi havde købt et sæt slikkepinde, som skulle med til vores barnebarn i Norge. Desværre viste det sig, at der manglende ingredienser i pakken. Dem lovede de så at sende, men de nåede aldrig frem. Jeg tog kontakt igen, hvor de så lovede at sende de manglende ingredienser til min privat adresse. De nåede så heller ikke frem. Vi har nok bare været uheldige.

5. december 2021

Ikke pengene værd

Første levering var sjusket lavet og levede slet ikke op til de illustrationer, vi havde set inden bestilling. Sugarpilots gik med til at lave nogle nye. Disse holdte kun 2-3 uger inden hele motivet nærmest var blegnet væk. Slikkepindene er slet ikke pengene værd. Sugarpilots glemmer at oplyse om holdbarhed.

5. oktober 2021

Prikken over i´et!!!

Vi valgte til vores bryllup at vedlægge specielt designet slikkepinde med vores monogram og yndlingssmag i vores goodibags. Det gav bare prikken over i´et og vagte stor glæde hos os og gæsterne!!!

26. juli 2021