Suba Knives Anmeldelser 459

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 112 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som beskrives som unikke, af topkvalitet og et mesterværk af håndværk, der ofte overgår forventningerne. Mange fremhæver knivenes skarphed, smukke design og funktionalitet, der gør dem til en fornøjelse at bruge i køkkenet og endda betragtes som kunstværker. Den personlige service og kompetente vejledning, især fra en medarbejder, roses konsekvent for at være enestående og hjælpsom gennem hele købsprocessen. Leveringen er også et ofte nævnt positivt punkt, da den er hurtig, pålidelig og produkterne ankommer pænt og sikkert pakket ind. Flere kunder udtrykker, at de kun vil købe knive herfra i fremtiden, og at oplevelsen af at handle med virksomheden er fantastisk.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, idet mange roser knivenes unikke og fantastiske kvalitet, der... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode, hurtige og personlige... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvaliteten, og mange fremhæver det "vidunderlige håndværk"... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt og fremhæver især en medarbejders dedikation, faglige viden og... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte min første kniv hos Steffen fra Suba Knives i forbindelse med min 30 års fødselsdag. Steffen er dedikeret til sit håndværk og enormt rar at tale med - han guidede mig igennem mit køb og lo... Se mere

Jeg har ventet med anmeldelsen, fordi mit køb var en gave, som først blev givet i går. Jeg har haft en lang maildialog med Steffen, hvor hvert et spørgsmål blev besvaret hurtigt og professionelt... Se mere

Steffen Bach AKA Suba Knives skuffer aldrig. Lige købt min anden kniv fra Suba Knives og jeg bliver kun mere begejstret, hver gang jeg handler hos Steffen. Unikke og 2nd to non knive i absolut top... Se mere

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Suba Knives. Jeg fik en lille skade på en af mine knive og kontaktede Steffen, som gav både professionel og ærlig vejledning fra første kontakt. Jeg sendt... Se mere

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Knivbutik
  2. nr. 8 af de 51 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Knivproducent

Efter at have arbejdet som kok på nogle af verdens bedste restauranter – rejste Steffen Bach til Osaka, Japan i 2017 for at lære det legendariske håndværk knivslibning af de bedste i branchen. I dag, som blot én af ​​tre udlændinge uden for Japan, der mestrer håndværket, har Bach grundlagt Suba Knives i. Efter sin 3,5 års læretid hos mester Keiichi Fujii og Tower Knives Osaka vendte Steffen Bach tilbage til Danmark for at starte sin egen knivvirksomhed i midten af ​​2021. Suba Knives arbejder ud fra værkstedet på Frederiksberg hvor vi sliber, producerer køkkenknive af topkvalitet og vejleder kunder mht. køb af knive, slibning mm. dermed kombinerer Steffen Bachs erfaring fra madscenen og hans tid med japanske smedemestre og slibere.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for de pæne ord Ann. Det har været en sand fornøjelse at hjælpe dig.

Opstår der spørgsmål så sig endelig til.

Vh Steffen, Suba Knives

Man får væsentlig mere end man betaler…

Man får væsentlig mere end man betaler for hos Suba knives. Kvalitet og ekspertise fra øverste hylde. Min absolut bedste anbefaling herfra.

10. april 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for din pæne anmeldelse Christian, det betyder utroligt meget for både Suba Knives og jeg privat.

Er der noget jeg kan hjælpe med, opstår der spørgsmål eller lign, så hiv endeligt fat i mig.

Vh Steffen, Suba Knives

Godt produkt og hurtig levering unden…

Godt produkt og hurtig levering unden nogle problemer kan kun anbefales

5. april 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for din pæne anmeldelse Bo, tak for interessen i mit håndværk og en fornøjelse at kunne hjælpe.

Opstår der spørgsmål eller andet, så hiv mig en besked eller et opkald.

Vh Steffen Bach, Suba Knives

Fremragende formidler med sjove og…

Fremragende formidler med sjove og relevante anekdoter. Et rigtig godt kursus for alke kniv entusiaster. Jeg anbefaler det på det varmeste.

29. marts 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tusind tak for du tog dig tid til at skrive lidt pæne ord herinde. En sand fornøjelse at have dig og resten af holdet forbi. Pas på fingrene og hiv fat i mig hvis der opstår spørgsmål.

Vh Steffen Bach, Suba Knives

Kæmpe kendskab og helt unik forhandler…

Kæmpe kendskab og helt unik forhandler af Japanske knive. Egen produktion og vildt netværk i Japan af de dygtigste smede.

26. marts 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for anmeldelsen Rasmus, en sand fornøjelse at jer forbi og er der det mindste kan i altid hive fat i mig.

Hav det skønt til vi ses igen.

Helt super kundeservice

Helt super kundeservice, og dejlige produkter, den er stadig skarp 3 måneder efter

10. november 2024

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for de pæne ord Gustav, jeg er super glad for at du har haft en god oplevelse, opstår der spørgsmål eller noget, så hiv endeligt bare fat i mig.

God søndag.

Suba Takumi Sujibiki 230 mm

Steffen, gjorde det som sædvanligt superbt :-)
Hjalp med at finde den helt korrekte kniv, og gav mig valget mellem 2 flotte skæfter.
Fik hurtigt kniven tilsendt, endda med navn og 2 plastre ;-)
Nu har skæftet lige fået olie, så den er klar til weekendens brug.

Herlig weekend til alle, KH Erland

22. marts 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for en skøn anmeldelse Erland, en stor fornøjelse at hjælpe til. Rigtig god weekend og kan jeg hjælpe med noget hiver du bare fat i mig.

Super super

Super super

19. marts 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for stjernerne Lars, altid en fornøjelse at hjælpe dig med gode knive. Jeg ser frem til vores næste projekt.

håndværk i topklasse

Det er altid en fornøjelse at opleve Steffens håndværk på første hånd. Hans butik fordrer nysgerrighed og det er fantastisk med et indblik i det håndværk. Steffen er altid super behjælpelig og professionel:)

27. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tusind tak for de pæne ord Oskar, altid en fornøjelse at have dig forbi værkstedet. Pas godt på fingrene og sig til hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for den gode anmeldelse Mette. Dejligt at det gik smertefrit. Er der noget jeg kan hjælpe med i fremtiden, så tøv ikke med at hive fat i mig.

Vh Steffen, Suba Knives

Gode knive og hurtig levering

Rigtig fedt, at der efterhånden er kommet flere knivbutikker til, der virkelig går op i godt håndværk. Derudover var der hurtig levering, jeg modtog min kniv dagen efter jeg bestilte den!

27. februar 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse herinde, det betyder meget for mig og mit projekt! - Ja det er en fornøjelse at flere og flere begynder at få øjenene op for håndværket og forsøge at vise folk vej i "knivjunglen" som det til tider har kunnet føles som vil jeg tro.

Vh

Kan anbefales

Hurtigt svar og rigtig god service

19. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anbefaling. Opstår der spørgsmål eller andet i fremtiden så tøv ikke med at hive fat i mig.

super håndværk og service

Jeg kan kun sige, at jeg er super tilfreds med mine knive fra Suba.
Tror efterhånden, at jeg har 10 af hans knive og de virker.
Jeg er også svært tilfreds med slibninger af mine knive.

11. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget. Er der det mindste jeg kan hjælpe med så sig endeligt til.

Fremragende købsoplevelse

Først og fremmest er knivene flot håndværk, og lever op til en hver forventning. Men kundeservicen er på et uhørt niveau. I kan trykt købe knive herfra, stærk anbefaling.

Oplevelse:
Jeg tog kontakt via mail angående en “special ordre”, hvor jeg fik hurtig og professionel responds.
Desværre da jeg modtog kniven samt bladbeskytter, var beskytteren defekt og gjorde skade på kniven i form af ridser. Jeg skrev til kundeservicen, hvor jeg på under et kvarter blev mødt med et retur label på sælgers regning. Jeg blev derefter tilsendt en ny kniv.
Uheldigt med den defekte bladbeskytter, men alt andet var i fineste orden.

6. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for de pæne ord Kian og en sand fornøjelse at hjælpe dig. Lyder så fint med "Kundeservice" - Jeg er nu bare mig selv om alle opgaver, men super skønt at du er glad.

Hav en fantastisk weekend.

Super fede knive… hurtig levering

Super fede knive… hurtig levering

6. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak skal du have Lars, og tak for at du vel dele din oplevelse herinde. Opstår der spørgsmål eller andet, så sig endeligt til.

Vh Steffen, Suba Knives

God og personlig service!

Jeg var inde og besøge Steffen for at købe en kniv til min partner. Han tog sig god tid til at hjælpe mig, og fangede hurtigt at selvom jeg ikke vidste meget om knive og stål, så var jeg nysgerrig. Han hjalp mig med at forstå de forskellige ståltyper og fordelene og ulemperne, og jeg gik derfra med en utrolig smuk kniv som faldt i meget god jord hos min partner.

7. februar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Hej Stine, tusind tak for dine pæne ord og anmeldelse. En fornøjelse at have dig forbi værkstedet og dejligt at høre din mand blev glad.

Er der det mindste jeg kan hjælpe med så sig endeligt til.

Fed kniv

Fed kniv, sindssyg skarp. Og fedt med de små beskeder der følger med👍🏻

25. januar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusid tak for anmeldelsen Allan, en sand fornøjelse at læse om din oplevelse. Er der noget jeg kan hjælpe med fremover så sig endeligt til.

Steffen, Suba Knives

Det virker meget personligt.

Det virker meget personligt.

12. januar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for anmeldelsen Jesper. Tak for du netop nævner det, det betyder utroligt meget for mig at der er så personlig en kommunikation som muligt og folk har den bedst mulige oplevelse.

Er der det mindste så sig endeligt til.

Så lækre knive

Så lækre knive
Min mand fik 2 til jul, har lige bestilt nummer 3 til hans fødselsdag

19. januar 2025

Besvarelse fra Suba Knives

Tusind tak for din pæne anmeldelse herinde Henriette. Er der spørgsmål eller noget jeg kan hjælpe med så sig endeligt til.