Stuff Enough.be Anmeldelser

1,2

Kreeg een ander artikel binnen dan ik besteld had. Reageerde niet op mails. Pas nadat PayPal ingeschakeld was. Mocht het artikel terugsturen op eigen kosten. Niet akkoord gegaan. Weer geen reactie v... Se mere

Stuffenough hat ohne Rückfrage eine andere als die bestellte Farbe einer Handyhülle geschickt - dazu auch noch für das falsche Handy. Dutzende von E-Mails wurden nicht beantwortet und am Schluss heiß... Se mere

Pure oplichterij. Wees gewaarschuwd, bestel hier niks want ze sturen je ongevraagd een ander artikel en je mag het op eigen kosten retourneren. En als het pakket kwijt of beschadigd raakt is dat voor... Se mere

I bought a battery replacement kit for my iPhone 7. The screwdrivers do not fit the screws of the iPhone 7, which makes the kit completely useless. The product apparently comes directly from China, w... Se mere

1. Elektronikbutik

This domain name has been registered with Easyhost.be

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Arnaque en ligne

Commande effectuée en juin 22 . Encaissement réalisé immédiatement. Après de multiples relances de ma part (mails où on m'indiquait qu'il y avait 15 jours de retard dans les livraisons...puis Num de tel frauduleux personne injoignable...) J'ai enfin reçu mon colis (6 mois après....) . Le produit est de mauvaise qualité contrairement a ce qui était indiqué sur le site de plus aucune garantie était fourni avec .. bref un site a éviter et un marchand en ligne a radier des réseaux et ventes...

14. december 2022

80000mAh Solar Power bank X2 product id…

80000mAh Solar Power bank X2 product id 264510552. 2 purchased 03.11.2022. received 20.11.2022
Rapid delivery in plastic bag.
1. NO user manual or /instructions.
2.NO SWITCH for torch
3.Green LED ON ALL the TIME on one of the power banks not on the other.
4. Seemed to charge up with USB CABLE.3 blue LEDs.
5. Message sent to stuff enough asking for instructions.
27.11.2022 reply received saying relevant dept. Will reply in 3 days. NO REPLY RECIEVED 14.12.2022

13. december 2022

Volgens mij niet te vertrouwenstuff enough. Kijk uitleg hierboven.

Volgens mij niet te vertrouwen. Hoesje gsm binnen 5d leverbaar. Betaald. Na meer dan een maand nog niets. Via klarna nog te betalen. Gelukkig bewijs dus dat is ok. Antwoord SE pakje is ingescheept maar kan 18d duren. Ondertussen staat er een trui als aankoop op klarna. Nooit meer hier aankopen en gelukkig gaat het maar om een klein bedrag dat ik verlies.

7. december 2022

Rücksendung auf meine Kosten obwohl die falsche Ware geliefert wurde.

Es wurde die falsche Ware geliefert. Außerdem billigster Chinaschrott für viel Geld. Ich forderte mein Geld zurück und wollte einen Retourenaufkleber. Ist nicht. Retoure müsste ich selber bezahlen. Nachdem ich Paypal eingeschalten habe, droht mir nun der Verkäufer mit einem Inkassounternehmen. Alles andere als seriös und von mir keine Kaufempfehlung.

30. november 2022

Stuff Enough België Goed Gedaan !

Stuff Enough België goede klantenservice en kwaliteitsprijsverhouding.
Ondanks zeer slechte reviews een bestelling geplaatst voorafgaande email gestuurd naar de klantenservice over het product, het duur van de verzending en de kosten.
Snelle reacties per email op mijn vragen, lage prijzen en transparantie over de verzending termijn.
Mijn product binnen 3 dagen ontvangen, voor een lage prijs en werkt super goed.
Erg tevreden
Dank !

25. november 2022

Do not order here!

Product was never delivered. When you complain, they just make new promises. In the end, after 6 months waiting, no product is delivered.

24. november 2022

Ik zit al 2 maanden te wachten op…bedrog !!

Ik zit al 2 maanden te wachten op levering van een powerbank. Ze geven de transporteur de schuld. Het zijn gewoon oplichters. Ik ga aangifte doen bij de Politie. Ze liegen je gewoon wat voor mensen. Niets kopen is mijn advies. 1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.

24. november 2022

Never order here!!

Never order here!!! I ordered a screen for an iphone in march, so 8 moths ago! My neighbours builded a house in the meantime.
Still don’t have it. They keep on asking if i can send the conformation email, because mail is lost. Mail is broken. Mail doensnt work. Mail didn’t come through because of different server etc.
A total s show.

17. marts 2022

Zelfs geen ster waard

Zelfs geen ster waard! Leveri g binnen 24uur? Neen berichtdat ze iets gelijkaardig zullen opsturen. Sorry heb ik niet besteld. Dan mail dat levering kan uitlopen tot 1 week of 2 of meer. Je kan ze niet contacteren? Pure oplichterij

19. november 2022

GA NOOIT MET STUFF ENOUGH IN ZEE

GA NOOIT MET STUFF ENOUGH IN ZEE! Als ik 1 ster zou kunnen geven dan zou ik dat doen! OPLICHTERS! In juli iets besteld en na heeeeeeeeel veel zeuren en mailtjes gestuurd te hebben is het in november geleverd.....Ze hebben steeds weer een ander smoesje waardoor het niet geleverd kan worden. DOE GEEN ZAKEN MET STUFF ENOUGH!

14. november 2022

Betrüger

Trotz Widerruf der Bestellung, da falsches Produkt geschickt, ist die Rücksendung trotz Versandnachweis "als zugestellt" angeblich nicht angekommen.
keine Geldrückerstattung erhalten. Werde noch Anzeige erstatten.

1. oktober 2022

bedenkelijke kwlaiteit

reeds lange tijd geleden iets besteld, maar was van zeer bedenkelijke kwaliteit. Je kan beter rechtstreeks via Chinese sites kopen, dan kost het je minder. Ze kopen hun gerief waarschijnlijk ook op die manier in, maar vragen er een veelvoud voor.

1. november 2022

sem informação

Pedi uma trotinete elétrica para a Suíça, com envio expresso. Recebi um email com a fatura e nº de encomenda, mas não informou a transportadora. Mais tarde verifiquei na conta que criei que já tinha sido enviado, no entanto não soube mais do aparelho. Continuo á espera que chegue.

12. oktober 2022

Avoid this company

In the track and tracé I saw that what I ordered at Stuff Enough, was going to be delivered by AliExpress. It was delivered 3 months too late, I didn't need it anymore. I returned it in the same package and they said that I'm getting 15% less money back because of the package, but it was the same package which they used to send it to me!! It also took many weeks to get my money back, and when I asked to get my money back, I eventually got my money back -15%. Its ridiculous.

18. oktober 2022

the worst

the worst: received wrong product. took ages and stubborn insistance to get money back.
finally realized: their offers are overprized.
stay away!

26. september 2022