Kreeg een ander artikel binnen dan ik besteld had. Reageerde niet op mails. Pas nadat PayPal ingeschakeld was. Mocht het artikel terugsturen op eigen kosten. Niet akkoord gegaan. Weer geen reactie v... Se mere
Stuffenough hat ohne Rückfrage eine andere als die bestellte Farbe einer Handyhülle geschickt - dazu auch noch für das falsche Handy. Dutzende von E-Mails wurden nicht beantwortet und am Schluss heiß... Se mere
Pure oplichterij. Wees gewaarschuwd, bestel hier niks want ze sturen je ongevraagd een ander artikel en je mag het op eigen kosten retourneren. En als het pakket kwijt of beschadigd raakt is dat voor... Se mere
I bought a battery replacement kit for my iPhone 7. The screwdrivers do not fit the screws of the iPhone 7, which makes the kit completely useless. The product apparently comes directly from China, w... Se mere
This domain name has been registered with Easyhost.be
Brusselsesteenweg 162, 3080, Tervuren, Belgien
- stuffenough.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De service is prima als je vragen hebt…
De service is prima als je vragen hebt maar levering is vaak niet op tijd. De prijzen zijn best goed.
Abzocke
Frechheit, die Firma ist eine reinster Betrug und zockt Leute ab! Bestellung getätigt und mehrfach vertröstet, Material nicht bekommen und auch keinen Kontakt mehr! Ich habe die Bestellung im Januar getätigt und bislang nichts und wieder nichts erhalten! FINGER WEG von dieser Firma und dem Unternehmen!
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Telefoon hoesje besteld voor 16 euro. Wordt door dit bedrijf op aliexpres besteld. Lijkt niet op wat er op de foto staat. Geen enkele reactie via de mail. Je wordt gewoon opgelicht.
Ontzettende slecht ervaring
Ontzettende slecht ervaring. De zogenaamde klantenservice via app en mail reageert niet of heel heel af en toe en komt dan niet met een oplossing voor het probleem. Meestal echter geen enkele reactie op vragen en problemen.
Iets besteld, blijkbaar niet meer op voorraad. Werd op eigen houtje besloten iets anders op te sturen dat er in de verste verte niet op likt. Vervolgens geen antwoord krijgen op min klacht. En nu zelfs gedwongen worden om hiervoor te betalen. Het zijn oplichters. Niets meer en niets minder!!! Trap er niet in!!!!!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee
Slechte levering
Slechte levering, slechte communicatie, slechte kwaliteit
Ich wiell mein Geld zurück hat falsch ware…
Ich wiell mein Geld zurück hat falsch ware geschickt habe zurück geschickt 3 monat bis jetz nicht zurück mein Geld and spielen will wissen das Stuff Enough schop • das ist betrug shop
Une arnaque de plus
Appareil non disponible et envoie d’un appareil soit disant similaire mais inutilisable car pas compatible avec prises belges.
Retour à mes frais afin d être remboursé mais rien depuis - PayPal impliqué mais toujours sans effets depuis février et nous sommes juillet.
Stuffenough = arnaque
lange levertijd
lange levertijd, wilde daarna retourneren, daar wordt nu geen gehoor aan gegeven
Very disappointed - scam
Absolute sh|^t service. Waiting for a phone case for over two months now and still haven’t received anything. Zero effort from customer service. Don’t buy here, absolute scam.
Ich habe eine kleine Statue bestellt
Ich habe eine kleine Statue bestellt, die auch nach mehr als drei Monaten noch immer nicht geliefert wurde. Der Händler vertröstet immer wieder und reagiert, seit ich Erstattung des Kaufpreises fordere, gar nicht mehr.
Bonsoir
Bonsoir, pour une coque commandée, 1mois de livraison prévu et pour tant un mail expliquant l expédition de l article 2 jours après la commande
Ça sent l arnaque du petit communiste
Very bad quality nobody should buy from…
Very bad quality nobody should buy from this scammer he bought product from Ali express or temu and sell it with high advertising and picture quality but when you received it is garbage totally garage I regret why before I bought my product why I didn’t see the reviews in Trust pilot it may helps me to avoid to buying from this scammer company what I am gonna do I am going to police office and complain against this scammer company
Nooit meer bij deze oplichters!!
Het zijn gewoon oplichters. Bestelde een 1 TB Micro SD Card ( Lenovo - Prijs : 29,94 Euro ) (Order 23277692 ). Na meer dan twee weken kreeg ik de kaart maar deze bleek Fake te zijn. Ik contacteerde hen via E-Mail met testresultaten op 5 mei maar tot op heden ( 18 mei ) nog steeds geen antwoord. Ook neemt men de telefoon niet op.
Mijn ervaring was goed omdat ik…
Mijn ervaring was goed omdat ik makkelijk kan bestellen en de bestelling netjes heb ontvangen. Geen 5 sterren want het duurt een stuk langer dan bij meeste concurrenten...
Delivery after weeks...
Delivery after weeks...
Delivery of wrong product...
Return for own costs...
Receivement not accepted
No money returned..
DONT BUY HERE!!
Habe eine Handy Hülle mit led bestellt
Habe eine Handy Hülle mit led bestellt, als das Produkt ankam funktionierte es nicht. Habe den Verkäufer kontaktiert und keine Antwort, keinen Ersatz oder Geld zurück erhalten.
J'ai retourné une montre non déballée.
J'ai retourné une montre non déballée.
4 mois après, la société me dit que le produit a été utilisé et détérioré et bien sûr ne me rembourse pas.
C'est vraiment une société véreuse.
Grosse arnaque
Nooooooooooiiit bestellen!!!!!!!!!
Nooooooooooiiit bestellen!!!!!!!!!! Grootste oplichters!!!!!!!kijk uit voor hun onzin emails met aanbieding.....jaar geleden een smartwatch besteld nooit ontvangen k.u.t bedrijf!!!!!!
Unternehmen zahlt Geld nicht zurück.
Habe das Unternehmen am 19.01. angeschrieben, dass der gekaufte Artikel NICHT der Beschreibung entspricht. Am 15.02 endlich die Rücksendeadresse bekommen. Am 05.03 nachgefragt mit folgendem Text: seit 22.02.2024 wartet meine Sendung darauf, im Empfang genommen zu werden. Am 07.03 folgende Nachricht erhalten: Alle unsere Rücksendungen werden innerhalb von 14 Tagen geprüft und bearbeitet.
Haben Sie zufällig einen Track & Trace-Code für die Rücksendung? So können wir sie schneller finden und bearbeiten.
Tagesgleich hingeschickt.
Am 20.03. erneut nachgefragt. Antwort am 26.03. Am besten,
Danke für deine Nachricht. Aufgrund des hohen Volumens wurden unsere Rücksendungen noch nicht bearbeitet, wofür wir uns entschuldigen. Dies wird im Laufe der nächsten Woche erwartet.
Hoffentlich sind Sie ausreichend informiert, ich wünsche Ihnen einen schönen Tag!
Bis heute, 2 Wochen später, 09.04. wieder keine Antwort.