Wauw...wat een mooie kwaliteit kleding maar ook snelle service want als je iets nieuws mee wilt op vakantie dan heb je de bestelling het liefst de volgende dag binnen. Ik heb regelmatig contact ge... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.
Kontaktoplysninger
Noordweg, 2, 3732 HT, de Bilt, Holland
- info@studiolienne.nl
- studiolienne.nl
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg blij met mijn aankoop!
Het pakket was ingepakt als een cadeau! Dat is gewoon leuk uitpakken!
De kwaliteit van de stof voelt erg comfortabel en de maten passen perfect! Erg blij met mijn aankoop!
Goede snelle levering
Goede snelle levering. Netjes verpakt en kleding van mooie kwaliteit. Voor herhaling vatbaar
Altijd netjes snel geleverd
Altijd netjes snel geleverd, mooi verpakt en super kleding.
Snel gemakkelijk goede service
Wat een fijne service
Wat een fijn bedrijf. Wat een leuke spullen. Heb al een paar keer een bestelling gedaan. Een zeer verzorgde verzending. Had de laatste keer zelf een verkeerd mail adres gestuurd. Kon ze daarna makkelijk bereiken, via WhatsApp. Kreeg snel een reactie en Eline heeft het voor mij opgelost.
Wat een service. Bij deze kledingwinkel zie je er altijd stralend uit en kun je met een glimlach weer naar het werk😀
Goedemorgen
Goedemorgen, ik wil hierbij graag laten weten dat ik blij ben met het pak en dat inderdaad de door u voorgestelde maat die ik normaliter draag aan te houden goed heeft uitgepakt. Inderdaad mooie stof en pasvorm. Zeer tevreden.
Wauw...wat een mooie kwaliteit kleding…
Ik heb regelmatig contact gehad via app ivm mijn bestelling en ik kreeg heel vriendelijk en behulpzame reactie. Top!
Prima kwaliteit van de kleding & snelle…
Prima kwaliteit van de kleding & snelle verzending!
Tevreden
Een beleving bij het uitpakken van de bestelling!
Mooie kleding, snelle service, goed contact.
Fijne mooie kleding
Fijne mooie kleding, snelle levering, en keurig netjes verpakt! Net een cadeautje dat je uitpakt. Daarbij zit er altijd nog een leuke gadget! Super tevreden!
Mooie kwaliteit en snelle verzending
Mooie kwaliteit en snelle verzending
Zeer tevreden met mijn aankoop
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Studio Lienne. De pasvorm is perfect, het zit super comfortabel en oogt tegelijk mooi gekleed. Ook de levering verliep vlot en correct. Absoluut een aanrader!
Snelle levering (al de volgende dag)
Snelle levering (al de volgende dag)
Goede kwaliteit kleding
Snel geleverd, goede kwaliteit
Snel geleverd, mooie, fijne kleding die goed in elkaar zit. Het design, de look, de fit zijn ook goed.
Ik verwacht dat de kleding lang mee zal gaan. Het zit iig comfortabel
Alles prima 👍😃
Super klantvriendelijk en zeer…
Super klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Via de whatsapp wordt er snel gereageerd. Kom je er nog niet dan nemen ze contact per telefoon op. Product werd binnen 10 minuten nadat ik de bestelling gedaan had al klaargemaakt voor verzending! En de volgende dag was het product al bezorgd. Kwaliteit is hee goed en uit ervaring weet ik dat dit ook zo blijft. Toppertjes zijn het.
Hele leuke trendy en betaalbare kleding
Hele leuke en betaalbare kleding. Het blijft lang mooi en is trendy. Ik koop hier al veel jaar en altijd een goede service en contact. Geen robots of what so ever heel fijn
Klantvriendelijk en servicegericht
Ik had een vraag over levering van een travelbroek, kreeg een snelle reactie en actie hierin terug van Eline. Ben heel erg tevreden!!
Topservice en geweldige kleding!
Ik sta regelmatig op een podium en draag dan altijd de setjes van Studio Lienne. Er wordt zó vaak gevraagd waar die leuke kleding vandaan komt dat ik zeker weet dat meer mensen hier gaan slagen voor een geweldige combi. Aanrader!
O ja, en áls er iets retour gaat dan wordt dit ook supersnel en goed afgehandeld. Heel fijn.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.