Studieboekenverkopen Anmeldelser

4,0

Site werkt gemakkelijk, verzenden daarna ook zonder problemen en binnen no time geld op de bank. Helaas voor mij wel veel boeken die ze niet wilden hebben, maar gelukkig nog wel een aantal boeken nutt... Se mere

Ik heb een tijd geleden contact gehad naar aanleiding van een retourkwestie via Bol (waar onder de naam ZoekjeBoek wordt gewerkt). Hierbij ontstond tegenstrijdige informatie over het retou... Se mere

Omdat ik in België woon, wilde ik weten of ik mijn studieboeken ( uit Nederland) toch kon verkopen. Ik zocht per mail contact met de klantenservice en kreeg een paar uur later bericht met een voorstel... Se mere

Ik had net zaterdag m’n boeken per dhl verzonden en ook zaterdag een richtprijs gekregen van €63, boeken zijn netjes verzonden en er staat direct nu op dinsdag al mijn richtprijs van €63 gestort op m’... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ook al zogenaamde ‘vochtschade’

Die “vochtschade” die ik eerder hieronder lees toverden ze bij mij ook uit hun hoge hoed als smoes voor een zogenaamd beschadigd boek. Wat helemaal niet zo is. Maar je kunt er dan niet zo veel meer mee helaas. Het komt niet betrouwbaar over. Voor mij niet voor herhaling vatbaar in ieder geval.

4. december 2023

Studieboekenverkopen.nl is belachhelijk

Ik dacht mijn boek te verkopen zodat iemand het kon gebruiken en dat het bleef te verstoffen. Nu heb ik verzend koste betaald om het boek daarnaartoe te versturen en zeggen ze dat het niet goed genoeg is, ‘vochtschade’. Het boek had wat gebruiks sporen, maar als dit boek niet word goedgekeurd dan zal geen enkel gebruikt boek dat zijn. Het kost me nu tijd en geld!!!

25. august 2023

Super handig!

Perfect. Ik heb veel studieboeken kunnen verkopen. Het werkt super handig en snel. De boeken maandag verstuurd en één dag later zelfs het bedrag al van ze ontvangen. Super bedankt!

24. august 2023

Oplichters

Op de site staat dat ze boeken met gebruikerssporen innemen. Mijn boeken zijn gebruikt maar zien er fatsoenlijk uit. Toch werd de helft maar geaccepteerd vanwege vermeende 'vochtschade'. Belachelijk. Je bent compleet van hen afhankelijk want de boeken heb je al opgestuurd.

5. maj 2023

Ik wilde net een paar studieboeken…

Ik wilde net een paar studieboeken verkopen. Wat deze tent biedt is echt schandalig! Ze geven €13 euro voor boeken die meer dan €80 euro nieuw kosten en die erg gewild zijn bij nieuwe studenten. Je kan ze beter verkopen via Bol of marktplaats. Schandalig.

10. september 2022

Studieboeken t.w.v. €91,65? Wij bieden €16.

Eerder wel eens boeken aan verkocht. Echter krijg je nu echt bar weinig voor je studieboeken. 2 nieuwe studieboeken aangeboden (zelf nieuw gekocht voor €91,65 en alleen doorheen gebladerd). Ze geven er zo'n €16 voor. Belachelijk en totaal niet reëel. Ik laat ze nog liever in de kast liggen.

8. juni 2022

Goed!

Ik heb mijn studieboeken verkocht aan studieboeken verkopen.nl en dit liep allemaal goed. Wel moet je verzendkosten betalen maar ik kreeg wel het beloofde bedrag op mijn rekening!

27. december 2021

Er dette din virksomhed?